Lekker makkelijk maar vooral gezond!!

Lekker makkelijk maar vooral gezond!! Altijd keurig op tijd en fijn verpakt . Echt een aanrader , ik ga ook zeker weer bestellen als deze op zijn ...

Alles helemaal volgens verwachting en er bovenop, super lekkere smaken.

zie hier boven

Topservice & kwaliteit!

Heerlijk sapjes... perfect voor een gezonde leefstijl!

Alles prima verzorgd.

Heerlijk sapjes, prima te doen en van a tot z prima verzorgd.

Fijne service en duidelijke uitleg over de detox!

Ik ben erg tevreden over Sapje en de detox. Het is duidelijk omschreven en goed vol te houden. Jammer was wel dat ik een ochtendbezorging had gekozen omdat dat uitkwam met werk maar dat dat door een fout was misgegaan. Na enige onduidelijkheid, dubbele mails en contact met Leen Menken is het toch dezelfde dag bezorgt in de avond. Op de sapjes zelf niets aan te merken!

Super gezond en lekker

Voor de 2e keer een 3 daagse kuur besteld. Echt een aanrader een je lichaam weer een gezonde boost te geven. Zie bij steeds meer restaurants dat het Sapje te bestellen is. Heel goed!!

Weer opnieuw goed bezig.

De diepvries leeggemaakt en opnieuw weer sapje besteld. De smaak is goed; de inhoud nog beter. Zo blij dat de flesjes er weer zijn. Nu er naartoe werken om detoxdagen te houden. Dus mensen, maak je diepvries leeg en bestel Sapje. Elk flesje geeft een boost van gezondheid.

Lekker en gezond

Niets op aan te merken

Vlotte levering, goede kwaliteit

Feeling as “ NEW “ after three days.

For me it is always a good thing to detox a few times after the wintertime and I did like the variation and taste of “ Sapje “ and also my body was pleased with the drinks . And always useful to have some of them in the fridge to use them in stead of a “ normal” meal.

Heel prima, lekkere sapjes

Goede sappen, makkelijk te ontdooien en te gebruiken. Prima verzorgd geleverd.

Helemaal prima!

Goede info, goed en klantvriendelijk bezorgd, lekkere sapjes en heel duidelijk!

Lekkere sapjes en een fit gevoel

Vandaag dag 5 van de 5 daagse sapkuur. De sapjes zijn lekker en het soepje echt heerlijk aan het einde van de dag. Tegen erge honger heb ik rauwkost gegeten wat dan genoeg helpt. Sporten heb ik niet gedaan maar mijn drukke baan ivm een peuter en baby was prima te doen op 1 dag na toen ik nogal chagrijnig was :) Zeker aan te raden!

lekker, makkelijk en gezond!

Voor mij was het de eerste keer dat ik ging detoxen. Na wat onderzoek koos ik voor Sapje. Een goed verhaal, biologisch, vers en een klein Nederlandsbedrijf die zo groot worden. Wat ik heel handig vond is de goede uitleg die ik vooraf kreeg. Hoewel ik niet helemaal goed de predetox heb gevolgd vond ik de detox prima te doen! Echt voldoende sapjes om helemaal geen hongergevoel te hebben deze dagen. Vooral de kickstart en de bietensap vond ik heel erg lekker en ook de soepjes vond ik een feestje! Ik heb een kuur van 3 dagen gedaan... Binnenkort weer :-)

Sapje bestellen en bezorging top, detox ervaring minder

Het bestellen en bezorgen ging top. Er kon niet op mijn gewenste moment worden geleverd vanwege onvoldoende mankracht. Er is uiteindelijk naar een perfecte oplossing gezocht en daardoor kon ik toch starten op mijn geplande dag. Bij de sap zelf had ik een heel ander idee, ik denk ik drink de hele dag wat dikkere smoothie achtige sappen, dat bleken water dunne sappen te zijn. De smaken waren niet verkeerd, al kwamen ze mij na 1.5 dag al mijn neus uit. Het detoxen viel mij enorm tegen, ik had nog zo goed afgebouwd. Ik was netjes dagen ervoor al alles per stap aan het weglaten uit mijn dagelijkse voeding wat beschreven stond. Ik werd niet alleen energieloos, ik kreeg ook enorme spierpijn met een soort oncontroleerbaar gevoel in mijn benen, lag uren wakker. Ik verkeerde in een soort roes, voelde mij niet aanwezig en op dag 3 was het föhnen van mijn haar al een te zware activiteit. Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb, ik wilde altijd al eens weten hoe ik erop zou reageren en wat je eruit haalt voor jezelf. Ik doe het alleen nooit meer. Ondanks mijn ervaring is het niet aan mij aan te geven Sapje wel/niet aan te bevelen, mijn vriendin en wat collega's hebben namelijk een heel andere ervaring met Sapkuren. Elk lichaam is anders!

Fantastisch, aanrader!

Ik heb 5 dagen detox gedaan en ik voel me super goed. Veel energie en niet geheel onbelangrijk 4 (!) kilo eraf! Ik heb naast de detox-sapjes alleen soms wat komkommer gegeten. Soms wel honger maar m’n gedachten verzet. Kortom ik ga zeker mezelf regelmatig een sap-kuur cadeau doen!

Heerlijke sapjes

Heerlijke sapjes. 3 dagen detox gedaan. De laatste dag had ik wel honger

Fantastische, heerlijke gezonde sapjes!

Grandioos. Aanrader voor iedereen. Geen honger, wel zin om op iets te bijten, maar prima te doen!

Professioneel geleverd. Duidelijk schema om te volgen. Zeer lekker.

Mijn eetgedrag is jarenlang zeer slecht geweest. Tankstation worstenbroodjes, energie drankjes, frisdrank, frieten,... Dan toch besloten om er verandering in te brengen en meteen de 7 daagse detox + te bestellen. De levering gebeurde volgens afspraak en alle flesjes waren duidelijk gelabeld en diepgevroren. Ik heb een diepvries ter grootte van een schoendoos dus enkel de sapjes van dag 6 en 7 gingen hierin. De rest gewoon in de koelkast. Enkel in dag 3 heb ik het wat moeilijk gehad, maar toch volgehouden. Door het feit dat het een mooi schema is en het om het uur iets aanbiedt, is het fijn om de kuur te volgen. De sapjes zijn ook zeer lekker en kwalitatief. Je merkt echt het verschil in gewicht en je voelt je gewoon gezonder. Het pakket is niet echt goedkoop maar zeker wel zijn geld waard.

Een echte aanrader. Heerlijke sapjes bomvol vitamine. Bevroren thuis bezorgd en kan zo de vriezer in. Iedere dag 1 sapje eruit halen voor de volgende dag en je hebt meteen de beste brandstof om de dag mee te beginnen !

Goed vol te houden en perfect geregeld!

De detoxkuur van 3 dagen was voor mij de eerste, maar zeker niet de laatste keer. De sapjes werden op de minuut nauwkeurig geleverd en de doos zag er als een kadootje uit. De smaak van de sapjes was prima. De soep had wat pittiger gemogen. Al met al was de hele kuur goed vol te houden en voor de hoofdpijn en rugpijn was gewaarschuwd. Een goede start van een dappere afslank poging! Aan de sapkuur heeft het niet gelegen!

Dit ga ik vaker doen!

De sapjes en soepen zijn echt superlekker en door de manier van verpakken komt alles vers en goed over. Ik heb nu een drie daagse detox gedaan, maar overweeg nu een vaste sapdag per week te doen.

Heerlijke sapjes.

De bezorging werd werkelijk precies op de aangegeven tijd bezorgd. Een keurige, nette man.

Overheerlijk!

De beste sapjes die ik tot nu toe drink! Je merkt meteen verschil in energie en ik zie dat mijn huid echt een opknapbeurt krijgt. Daarnaast vind ik de sappen erg lekker!

Zeer goed bevallen

Heb de 3-daagse detox gedaan. Flesjes zijn goed aangekomen, ziet er allemaal keurig uit. Heb eerst drie dagen pretox gedaan en heb de recepten precies opgevolgd. Dat is heel goed gegaan, fijne recepten. 3 dagen sapjes was goed vol te houden, s’avonds een soepje en de lekkere thee was fijn. Vandaag eerste dag aftertox, ik volg weer de recepten. Ik doe het vooral omdat ik maar niet van huidproblemen af kom en hopelijk heeft dit iets bijgedragen, resultaat nog even af te wachten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Over Sapje

Sapje perst dagelijks met liefde 100% biologische, seizoensgebonden sapjes, gemaakt van minimaal 85% rauwe groenten en een beetje fruit, kruiden, specerijen en zeewier. Onze slowjuicer behoudt zoveel mogelijk voedingsstoffen. We gebruiken 100 verschillende ingrediënten, vooral lokaal, en combineren vitaminen, mineralen en antioxidanten volgens de nieuwste voedingsinzichten. Zo leveren we gezonde, pure vitaminebommetjes in glazen flesjes.