Heerlijk, maar duur. Zeker als je samen met je partner elke dag zo'n sapje wil drinken. Verder baal ik er van dat er zwarte peper of kaneel in zit, want dat zou ik mijn kinderen niet geven. Ik neem die ook niet, omdat ik daar allergisch voor ben. Duizenden mensen met mij trouwens. (Histamine intolerantie) Waarom zit er peper in? Smaakt het anders niet?
Ik vind de sapjes zeer smaakvol. Voedzaam, niet enkel fruit maar flinke hoeveelheid groente gelukkig. Dat vind ik belangrijk. Altijd op tijd geleverd en goede klantvriendelijke service.
De sapjes worden keurig netjes afgeleverd. Alles is duidelijk gelabeld. Ik heb een 5 daagse kuur gedaan, die zeer goed is bevallen. Een aanrader! Gerdine
Bezorging van de sapjes verliep precies volgens afspraak. Mijn eerste 3-daagse detox. Precies aan de pretox en aftertox gehouden. Lekkere recepten en ook sapje zijn lekker. Vond het goed vol te houden, weinig honger. Voel me echt heel goed. Veel energieker, geen dipjes overdag meer. Slaap goed en word uitgerust wakker. Ook mijn humeur heeft een opkikker gehad. Dit ga ik zeker vaker doen.
Hoi Kika, Wat ontzettend leuk om te lezen! We zijn blij dat de detoxkuur zo goed is bevallen. Bedankt voor je mooie review
Heerlijke sapjes, heldere uitleg, keurige bezorging en contact en je voelt je serieus herboren na een detox week! Ik denk dat ik losse sapje ga bestellen als maaltijd vervangers. Er zitten ingrediënten in die je anders niet binnenkrijgt. De energy en fresh zijn mijn favorieten!
Hoi Celia, Bedankt voor je leuke review! Wat goed om te lezen dat het allemaal zo fijn is bevallen! Als losse sapjes kan ik je aanraden om onze groentesap box eens te proberen.
Op het internet is het wel even zoeken. Als je dan besloten hebt een keer een detox of sapkuur te nemen. Welke wordt het dan? Op aanraden van een vriendin besloot ik hiervoor te gaan. Ik kreeg via haar overigens ook korting en dat was fijn! Die kan ik nu ook weer doorgeven. De informatie die ik kreeg was lekker overzichtelijk. Ik kon een menu uitkiezen met zelfs een boodschappenlijstje. Maar ik kon ook gewoon kiezen voor een alternatief. Bepaalde producten drie dagen ervoor wèl en bepaalde niet. Ideaal. De glazen flesjes heb ik nu weer gevuld met wat ik over had uit de blender èn ook twee flesjes heb ik alweer met soep. Voor mij heeft het betekend dat ik weer even een goede harde reset heb gehad. De soepjes en de rode sap vond ik het lekkerste! De ochtend kick voelde verfrissend!
Hoi Aniek, Wauw wat goed om te lezen! Wat ontzettend lief dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.
Very happy with the juice and the delivery service! Top quality. Highly recommended.
Hi Allison, We are glad to hear you are happy with our juices! Thank you for your nice review!
De sapjes werden keurig aan de deur geleverd in hippe recyclebare flesjes, diepgevroren. Per mail een duidelijke handleiding en uitleg ontvangen, in de doos nog een super handig schemaatje om te gebruiken. De sapjes waren verrassend qua smaak. Ik had ze niet zo lekker verwacht. Door de gekozen ingrediënten ontstaat er een prettige balans. Ik heb geen hongergevoel gehad, wel hoofdpijn en me wat slapjes gevoeld. Een fijne ervaring waardoor ik nu weer fris verder kan met een gezond eetpatroon.
Hoi Loes, Wauw wat goed om te lezen! We zijn blij dat de sapjes zo goed zijn bevallen Dank je wel voor deze mooie review
Voor mij de eerste keer detox, 3 dagen sapkuur. Goed bevallen, bleef me verbazingwekkend goed voelen. Sapjes netjes op tijd bezorgd, veel afwisseling in de sapjes en wat voor mij heel fijn was, was de uitgebreide instructie over de pretox en afternoon. Zeker wat afgevallen maar bovenal even een reset om weer om te schakelen naar een gezonder eetpatroon. Ik ga het zeker nog een keer doen, mede vanwege het gemak van het bestellen en starten maar!
Hoi Carlijn, Wat leuk om te lezen! Een kuur is inderdaad ontzettend fijn om zo je lichaam om te schakelen naar een gezonder eetpatroon. We zijn blij te lezen dat we je daarbij hebben kunnen helpen
Een absolute 5 sterren voor levering ontvangst en uitleg Maar de smaken waren voor mij vreselijk. Heb het dan niet helemaal correct gedaan. Allemaal wel Op gedronken maar ook koffie gedronken en gegeten en toch 2 kilo kwijt met het drie dagen kuurtje maar de sapjes waren niet mijn ding
Hoi Conny, Wat lief dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! De sapjes drinken is even een omschakeling. Soms kost het wat meer tijd om aan de smaken te wennen. Wat goed dat je toch de kuur hebt afgemaakt.
Dit miste ik nog in mijn leven. Ik ben al jaren regelmatig aan het juicen en het werd me eigenlijk te veel om dit iedere dag zelf te doen en verminderde mijn motivatie. Ik merkte wel een enorm verschil in mijn energie niveau en lijn gezondheid ondanks dat ik al heel gezond eet. En ik ben zo blij dat ik door een vriendin in contact bent gekomen met sapje. Heel lekker, gezond, goed uitgebalanceerd en hele efficiente en effective bezorging. En heel gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Daar ik zelf alles biologisch eet, past Sapje precies in mijn straatje. Ik voelde le direct na het 1 dag uitgeprobeerd te hebben, de energie en levendigheid in mij terugkomen. Ook het bestellen is eenvoudig . Dankjewel. Super
Hoi Carolien, Wauw wat goed om te lezen dat je zo blij bent met onze sapjes! En ontzettend lief dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven.
Dag Sapje, Bedankt voor de stipte afhandeling en levering. Ben net begonnen aan m'n 2e dag en alles verloopt naar wens. Het is m.i heel belangrijk de pretox periode ervoor goed te doen, maw je goed voor te bereiden voor je aan de échte detox begint. Anders zijn de bijwerkingen misschien wat heviger? Ik er althans nog geen gehad. Uiteraard de goesting in een lekker straf koffietje blijft. Bedankt voor jullie aanbod en tot later! Tony
Hoi Tony Wat leuk om te lezen dat je nu onze detox kuur aan het doen bent. Inderdaad de pretox is er om ervoor te zorgen dat de bijwerkingen tijdens de kuur zelf, minimaal zijn. Gelukkig heb je geen last gehad van de bijwerkingen!
Goede combinaties. Heel gevarieerd en biologisch. Dat spreekt me aan. De werking van sapjes is hele goed te merken aan mijn lichaam.
Hoi Larissa Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat de sapjes zo'n goede uitwerking hebben op je lichaam
Een dikke tien voor de bezorging, deze was op tijd door een goedlachse vriendelijke bezorger gebracht. Alles was zoals beloofd maar ook een super netjes en goed georganiseerd en uitgelegd. De sapjes waren heerlijk dus zeker een aanrader voor een ieder om uit te proberen. Ik heb de 3 daagse detoxkuur gedaan en had het de eerste dag moeilijk (hoofdpijn etc.) maar daar was ik ook al op voorbereid. En ondanks dat ik soms wel honger had, voelde ik me meer energiek na deze dagen.
Hoi Melissa, Wat super leuk dat je de tijd neemt om zo'n toffe review achter te laten! We zijn blij dat alles zo goed is bevallen.
De service was perfect en de sapjes voldeed ook aan me verwachtingen. Voor herhaling vatbaar.
Hoi Chris, Bedankt voor je leuke review!
Ik ben van mijn slechte gewoonte koffie drinken af, veel hoofdpijn en moe was ik de eerste dagen, nu vol energie Daar doe ik het allemaal voor en ook dat je je lichaam van binnen even goed de aandacht geeft en schoon maakt
Hoi Caroline, Wauw wat vinden we dat goed om te horen! We zijn blij dat onze sapjes , je zo goed hebben laten voelen.
Met veel plezier hebben we de drie daagse detox gedaan en de sapjes en soepen waren heerlijk. Echt een aanrader!
Hoi Edwin Wat goed om te horen, dank je wel voor je leuke beoordeling!
Het is prettig om melding te krijgen wanneer de levering te verwachten is en kwam keurig op die tijd aan. Dit keer was het alleen onduidelijk dat de detox sapjes waren vervangen door Ron's sapje. De smaken waren prima, de sappen zijn duidelijk van goede kwaliteit.
Hoi WIlly, Bedankt voor je leuke review, daar zijn we erg blij mee! We zullen dit goed vermelden, mocht het weer voorkomen.
De levering van de sapjes was helemaal op orde. Alle sapjes waren netjes ingevroren. Ik kon ze dus meteen in de vriezer leggen. De sapjes waren lekker en vullend. Wat ik vooral erg fijn vond was dat je in de avond een lekker soepje had, zodat je toch het gevoel had wat *gegeten* te hebben. Verder voelde ik mij goed tijdens mijn detox en had ik veel minder last van een opgeblazen gevoel in de avond. Ik raad wel echt aan om de pretox te volgen of iets soortgelijks, anders is de stap van ongezond eten naar sapjes wel heel groot!
Hoi Kim, Wauw bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n leuke review te schrijven! We zijn blij om te horen dat onze detox kuur zo goed is bevallen. En inderdaad, voor een goede detox is een pretox erg belangrijk.
Goede site. Snel en goed geleverd. Was even niet thuis ( zal je altijd zien) maar de man belde en wachtte even tot ik weer thuis was. Sapjes zijn echt goed gevuld en lekker. Ook de soepjes zijn lekker. Echt een aanrader
Hoi Barbara, Wat lief dat je de tijd hebt genomen om zo'n leuke review te schrijven! We zijn ontzettend blij dat alles zo goed is bevallen!
Super lekkere sapjes mooie overzichtelijke website Word mooi op tijd bezorgd En ik zou bijna de soepjes vergeten die zijn ook super lekker
Hoi Brouwer, Wat een super leuke review, hartelijk dank daarvoor! We zijn blij dat alles zo goed is bevallen.
Ik doe sapje 2x per jaar Altijd tevreden goeie service als er iets is kan je altijd bellen Ik vind alles lekker maar Voor degene die niet zo gek zijn op courgette soep Zou ik wel aanraden Tomaten soepje Of pompoensoepje Te nemen ik persoonlijk vind courgette soep niet zo lekker voor de rest 5 sterren
Hoi Elan, Wat super dat je de tijd neemt om zo'n leuke review te schrijven! We zijn blij om te horen dat alles (behalve het courgette soepje ;) ) zo goed is bevallen!
Weer was de aanlevering precies op tijd...op de minuut! Alles perfect in orde... erkentelijk voor de zorgvuldige, zorgzame en deskundige zorg!
Een sapkuur is natuurlijk een beetje afzien en Sapje maakt het zo aangenaam mogelijk. De recepten die je krijgt, zijn heerlijk en inspirerend. En de sapkuur zelf is heel gevarieerd, nog nooit zoveel verschillende groenten gehad in een week! Ook heel fijn en belangrijk dat het biologisch, seizoensgebonden en zoveel mogelijk lokaal is.
Hoi Tessa, Wauw, wat ontzettend lief dat je de tijd hebt genomen om zo'n leuke review te schrijven. We zijn er erg blij mee en super fijn dat alles zo goed is bevallen. We doen hard ons best om alles zo fijn en leuk mogelijk te maken!
Prima beschrijving van de manier hoe en wanneer de sapjes genomen moeten worden Erg lekkere sapjes Voor herhaling vatbaar
Hoi Marijke, Bedankt voor je leuke review, we zijn blij te lezen dat alles zo goed is bevallen.
Sapje perst dagelijks met liefde 100% biologische, seizoensgebonden sapjes, gemaakt van minimaal 85% rauwe groenten en een beetje fruit, kruiden, specerijen en zeewier. Onze slowjuicer behoudt zoveel mogelijk voedingsstoffen. We gebruiken 100 verschillende ingrediënten, vooral lokaal, en combineren vitaminen, mineralen en antioxidanten volgens de nieuwste voedingsinzichten. Zo leveren we gezonde, pure vitaminebommetjes in glazen flesjes.