de lekkerste gezonde sapjes van alle diverse(n) die ik heb uitgeprobeerd

lekker, veel groenten in verhouding; top!

Lekker en ontzorgd detoxen met Sapje!

Wil je ook detoxen, maar wil je niet hoeven nadenken over je sapjes of deze zelf moeten maken? Heb je geen slowjuicer? Is je to do lijstje lang genoeg zonder ook daar nog over na te denken? Doe dan een detox kuur van Sapje. Makkelijk, handig en vooral lekker. Telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar voor vragen, ook fijn.

Geweldig Produkt!

Heb me de hele week super fit gevoeld tijdens een week sapjes kuur, soepjes vond ik wat minder. Maar dat ligt aan mij. Vond sommige smaken niet echt lekker. Echter smaak was heel puur! Meer dan genoeg sapjes voor de hele dag. Energie nivo reuze scherp! Tijdens het werk ook goed vol gehouden' voor waar ze voor bestemd zijn zeker een aanrader!

Fantastische reboot voor jelichaam en geest!

De sapjes zijn stuk voor stuk puur en uitgebalanceerd en smaken culinair. De veganistische recepten voor de pre en aftertox zijn eenvoudig te bereiden en zijn overheerlijk. Het geeft rust in je lichaam. Wel wat ontgiftklachten gehad van hoofdpijn en onderrug, dat was 1 dag. Goed teken dus!

Wat voel ik me goed Wat een energie Zonder medicijnen En mezelf top voelen Ik kan dit iedereen aanraden Ga zo door wat een fijne lieve mensen Goede service Contact als mensen mensen Prachtig ik zeg DOEN en geef je zelf dit cadeau

Goed geregeld

Nette levering, mooie uitstraling! En de sapjes zijn lekker, het is goed te doen. Ikzelf heb alleen heel erg last van zere onrustige benen, waardoor ik ook niet goed slaap.

Heb enkele dagen geleden de eerste bestelling gekregen, de levering kan je zeer goed opvolgen ,je kan de vrieswagen zelfs volgen op kaart ! Je wordt verwittigd wanneer ze aanbellen een half uur op voorhand Gewoon top De flesjes zelf dan : ze zijn heel lekker van smaak maar das natuurlijk persoonlijk Misschien wat prijzig maar kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs ( natuurlijke bio groenten zijn nu eenmaal duurder) ik heb het er voor over want je bent er gewoon zeker van dat je je dagdagelijkse portie gezonde vit en min binnen hebt

Super goede en gezonde sapjes

Voor de 3x dat ik de 3daagse Detox kuur volg. De sapjes zijn gezond en goed te doen. Persoonlijk geen fan van drinkende groente, maar deze wel. Handig schema erbij wanneer je wat mag. Wel pittig voor iemand die graag een aantal bakken koffie drinkt in de morgen en veel sport. Desalniettemin: zeer tevreden, top kwaliteit en goede service.

Voor de tweede keer een sapkuur gevolgd, deze keer 3 dagen. Alles werd keurig bevroren op afgesproken dag afgeleverd. Het eerste sapje (kick) is even doorbijten maar de overige sappen zijn van heel goed te doen tot heel lekker. De soepen zijn fantastisch, zou ik iedere dag kunnen eten. Nu na drie dagen voel ik me fris en fruitig, je knapt er echt van op! Aanrader.... Dat beetje hoofdpijn neem je op de koop toe.

Heerlijk!

Wat een heerlijke gezonde sapjes. Stuk voor stuk lekker!

Zeer complete verantwoorde detox

Contact verliep soepel, levering stipt en echt diepgevroren, kwaliteit top, milieu- en voedingstechnisch dik in orde. Bovendien esthetisch verantwoord. Het enige jammere is dat ik de meeste sapjes niet lekker vond, alleen de kick en de energie en de soepjes waren te doen. Maar dat is echt een kwestie van smaak.

Fantastishe detox, bakken energie

Nooit gedacht 3 dagen zonder vast voedsel te kunnen en zoveel energie te hebben! Ook nog eens bijna 3 kg kwijt, wat mooi meegenomen is. Deze kuur doet wonderen voor je lijf!

Goede sapjes, snel geleverd

Goede sapjes, veel keus in smaken. Een week kunnen detoxen hiermee. Soepjes zonder zetmeel en suiker, in winkels moeilijk te vinden. Soepjes wel wat klein van portie.

'Lekker''Gezond'

Inmiddels laat ik al ruim 4,5 jaar om de week mijn Sapje bestelling binnenkomen om zo (zeker) aan mijn dagelijkse groente te komen. Zorg goed voor jezelf dus niet twijfelen maar doen! Er is zoveel verleiding in Lekker en Ongezond (laat ik ook niet staan) dat de balans des te belangrijker is.

Weinig variatie in sapjes

Ik heb de 3 daagse detox gedaan. Het was ok maar ik vond de sapjes erg hetzelfde smaken en wel jammer dat je 3 dagen precies dezelfde sapjes kreeg. Wat afwisseling in smaak en type sapjes had het voor mij meer een succes gemaakt. Flesjes zien er wel mooi uit en de soepen zijn lekker.

Ontvangen wat ik had besteld, perfect.

Dozen goed ontvangen, goed geïnformeerd omtrent dag en tijd bezorging. Dus prima.

Amazing experience

I tried this juicing with mixed feelings thinking that I would probably not be able to complete the 3 days. In the end, the 3 days went by happily, no fatigue or side effects because the schedule for drinking juices is really well prepared. The juices were so delicious: I am hooked. The only thing I struggled with is that it took a long time to defreeze the juices and I had to take them out of the fridge in advance to be able to drink them. Will totally order again from sapje.

Fantastische ervaring!

De 5-daagse sapkuur was makkelijk te volgen en vol te houden. De begeleidende brochure is echt top! Ik ben vooral verrast dat na de pre-tox, detox en after-tox, mijn drang naar suiker en zoet helemaal verdwenen zijn. De volgende weken blijf ik wel suikervrij eten zodat ik hopelijk van mijn suikerverslaving verlost ben :-)!

Het was toch pittig voor mij maar ben heel blij dat ik toch heb doorgezet! De sapjes zijn ook lekker.

Verrassend goed!

Na de kuur veel energie. En sapjes waren lekker.

Prachtig en verzorgd!

Wat een feest om de detoxkuur te ontvangen en te gebruiken! De sapjes zijn zeer verzorgd en mooi vormgegeven. De Energy en de soepjes vond ik het lekkerst. De andere sapjes vond ik niet allemaal even lekker omdat ik nu eenmaal erg van zoet ben... Echter door de mooie vorm en uitgebreide beschrijving met ingrediënten werd het toch een feestje!

Lekkere sapjes! Goed voor een gezonde darmflora!

Prima levering! Ik heb de 3-daagse kuur gevolgd omdat ik steeds een opgeblazen gevoel, prikkelbare darmen heb. Deze kuur geeft echt rust voor mijn lichaam en vooral voor mijn darmflora. De sapjes vind ik 1 voor 1 lekker. Hongergevoel heb ik totaal niet wat me echt verbaasde. Ik raad het zeker aan om zo een kuur te volgen. Hier in ieder geval een tevreden klant.

Heerlijk gezonde sapjes!

Ik was het zelf juicen zat, ik vind het tijdrovend en 3 keer per dag de slowjuicer schoonmaken werd ik zat. dus bij Sapje besteld na wat gelezen te hebben. Ik gebruik nu 2 sapjes per dag en juice zelf 1 keer. Sapjes smaken heel goed, verpakking en bezorging niks op aan te merken. De flesjes met sap worden bevroren bezorgd. Alleen als ik zelf juice, heb ik veel meer dan de 450 ml die in een flesje van Sapje zit. Vandaar het cijfer 9, maar eigenlijk is het gewoon een 10!

Ben zeer tevreden.

Ik ben pas begonnen met de sapjes. Bezorging is prima, de smaak van de sapjes is goed. Ben zeer tevreden.

Heerlijke sapjes en soep

Ik vind de sapjes en soep heerlijk. Blijf ze zeker bestellen als aanvulling aan mij dagelijks eet patroon

Over Sapje

Sapje perst dagelijks met liefde 100% biologische, seizoensgebonden sapjes, gemaakt van minimaal 85% rauwe groenten en een beetje fruit, kruiden, specerijen en zeewier. Onze slowjuicer behoudt zoveel mogelijk voedingsstoffen. We gebruiken 100 verschillende ingrediënten, vooral lokaal, en combineren vitaminen, mineralen en antioxidanten volgens de nieuwste voedingsinzichten. Zo leveren we gezonde, pure vitaminebommetjes in glazen flesjes.