Goede levering van de verschillende sapjes.

Ik geniet drie dagen van verschillende sapjes. De ene wat lekkerder dan de ander. Maar dat heeft te maken met mijn smaakpapillen. Zeer tevreden.

Geweldig concept. Zeker voor herhaling vatbaar!

Afgelopen maart heb ik een detoxweek van 7 dagen ingelast. Daarbij voor het eerst gebruik gemaakt van het aanbod van Sapje. Het is me heel goed bevallen. Het was fijn om nu eens geen kwijt te zijn aan zelf schillen, snijden, hakken, persen, enz. Heerlijk dat dit door jullie al met zoveel zorg gedaan was! De sapjes, de flesjes en de etiketten (het oog wil ook wat) zien er aantrekkelijk uit en zijn smaakvol. Omdat er niet zoveel tijd tussen het drinken van de sapjes zit voelde mijn maag steeds redelijk gevuld en had ik weinig last van een honger-of trekgevoel. Ik had me in de week daarvoor goed voorbereid (dus afgebouwd) en mede daardoor heb ik tijdens de detoxweek geen last gehad van hoofdpijn of vermoeidheid. Sterker nog: ik voelde mijn hoofd juist helderder worden en mijn energie met de dag toenemen. Ik heb de kuur t/m de laatste dag volgehouden en ben ruim 3,5 kilo kwijtgeraakt. Eenmaal klaar met de kuur kostte het me helaas wel moeite om in de gezonde modus te blijven. De recepten in de aftertoxweek vind ik vrij bewerkelijk. Mijn tip is dan ook om naast deze recepten ook wat simpelere aftertoxrecepten te geven die beter en langer vol te houden zijn voor types zoals ik, die echt hun best moeten doen om niet terug te vallen in oude gewoontes.... Ga hier alsjeblieft mee door! Ik kan mij voorstellen dat mensen even schrikken als ze de bedragen bij de kuren zien. Ik heb geen vet salaris en moest ook even slikken voordat ik besloot de kuur te gaan volgen. Echter: ik heb de hele week geen cent aan andere etenswaren uitgegeven en ik begrijp dat jullie er ook iets aan moeten verdienen. Er zit een hoop tijd, energie en liefde in jullie sapjes en dat proef je, ècht !

Prima netjes lekker goede informatie duidelijk communicatie

Goed verpakt goede bezorging goede sapjes. Ik vond zelf de pompoen soep veel te scherp maar dat kan persoonlijk zijn.

Helemaal enthousiast ben ik. Wat een fantastische beleving. Ik voel me stukken beter en ben me nu veel beter bewust van mijn levenswijze die ik ervoor had. Ook een geweldige service; super lekkere sapjes, perfecte uitstraling en ja.. alles gewoon in mijn ogen perfect! Super bedankt! Over een maand of 2/3 doe ik het zeker weer via jullie !

Super sapjes!

Inmiddels al de vaste start van onze dag

Prima assortiment en service!

De verschillende sapjes zijn heerlijk en met veel verschillende smaken en vitamines. Om alles bevroren te leveren zodat je alle tijd hebt om de sapjes te drinken is een slimme aanpak !

Beste detox kuur ooit!!!

Ik heb bij concurrenten in het verleden vaak een detox kuur ervaren totdat een vriendin van me aangaf om Sapje te proberen. Nou ik ben echt compleet om. De kwaliteit van het groentesap, soep tot de persoonlijke service en de glazen flesjes, echt geweldig! Ik blijf klant!

Heerlijk!

Heerlijke sapjes, veel verschillende lekkere smaken en ook nog eens gezond! Bezorging ook ideaal en gemakkelijk te bestellen. Groot voordeel is dat de sapjes ingevroren worden geleverd zodat je ze niet direct hoeft te nuttigen.

Snel, goed en praktisch

Snelle levering, goede kwaliteit en praktisch verpakt. De gembershots besteld omdat ik Corona had en mijn imuunsysteem wilde boosten. Heeft zeker geholpen. Ideaal in 50 ml potjes, zo weg te shotten en gewoon in de glasbak deponeren. Daarnaast de booster sapjes om na Corona mijn lichaam weer er bovenop te helpen. Grotere flesjes, maar drinken ook makkelijk weg.

Alles prima ontvangen

Ik ben heel tevreden.

Zeer tevreden op alle vlak!

Ik neem nooit de tijd voor een reviert nu dus wel...Perfecte dienst lekkere sapjes mooi en tot in de puntjes afgeleverd een ietwat dure bestelling maar voor mijn doelstelling de perfecte investering! Zeker de moeite en proficiat aan de ontwikkelaars!

Prima en heel goed 3dagen vol te houden, zonder bijwerkingen

Alles is in goede orde aangekomen, de smaken zijn prima tot lekker!

Goede sapjes, heel netjes verpakt. Ziet er leuk uit zodat je bij het openen van de doos al zin hebt

De algehele ervaring is prima. Duidelijke informatie, alles mooi verpakt, levering zoals aangegeven. Dus eigenlijk alles goed. De reden waarom ik 3 sterren geef is omdat ik de sapjes echt niet lekker vond. Vooral een groot glas aangelengd citroensap op de nuchtere maag was voor mij misselijkmakend. Ik zou de kuur niet nog eens doen, maar dat ligt helemaal aan mijn smaak. En smaken verschillen. Ik ben wel door sapje geïnspireerd om vaker vitamineboosters te nemen, want dat voelt wel heel goed!

Maakt waar wat ze beloven

Op advies van mijn mdl arts ben ik een 3 daagse detox kuur gaan doen. Ik vond vooral dag twee zwaar. Het heeft voor mij een gewenst resultaat bereikt. Van a tot z komt Sapje hun belofte waar. Goede communicatie en perfecte levering.

uitstekend: zeker aan te raden!

Ten alle tijden, maar misschien meer in deze tijd wanneer mensen, door de overheid opgelegde Corona maatregelen, steeds meer naar 'snacks' grijpen, ben ik des te meer erkentelijk voor de deskundigheid waarmee de sapjes samengesteld zijn, de zorgvuldige en zorgzame bezorging, extra tips, redelijke prijzen en trouwe service. Hoog aanbevolen! van jullie zuster aan zee Teresa zr prof dr TATakken, SFCC Officier van onze Koning in de Orde van Oranje Nassau

Ongelooflijk lekker en vers!

We hebben ondertussen alle sapjes wel geprobeerd maar vinden ze 1 voor 1 heerlijk; Ideaal om dagelijks je portie vitamines binnen te krijgen. Smaken zijn zeer verrassend, verfrissend. Dat maak je niet zelf dus wij bestellen tijdig bij zodat we niet zonder vallen. :-)

Goede communicatie en service

Voor de 4de keer besteld bij Sapje en service is uitstekend. Bezorging op tijd en je wordt prima op de hoogte gehouden per mail en SMS. 1X was er een flesje kapot: een barst van onder tot boven in het glas. Het sapje in dat gebroken flesje kan je niet drinken ivm glasscherven aan de binnenkant. Ik heb direct gemaild naar Sapje (met een foto) en heb het geld terug gekregen van dat flesje. Dat is voor 1 flesje natuurlijk milieuvriendelijker, dan een transport opzetten voor 1 flesje. Daar was ik het zeker mee eens! Het was allemaal geen probleem en zo gepiept! Ik kan weer even vooruit met mijn voorraad sapjes.

Alles prima in orde!

De informatie omtrent de levering was erg nauwkeurig, zeer volledig en persoonlijk, wat ik als prettig ervaren heb. De levering was stipt op tijd en netjes vooraf telefonisch aangekondigd. De sapjes waren smakelijk en voorzien van een herkenbaar logo en een duidelijke inhoudsopgave. Grootste pluspunt vind ik dat naast de detoxwerking de kilo’s eraf vliegen. 4kg in 3 dagen! Topkuurtje wat mij betreft!!

Meest complete en volwaardige detoxkuur

Enkele keren per jaar onderneem ik een sapvasten kuur. 'Sapje' heeft voor mij tot nu toe het meest kwalitatieve en complete pakket! In vergelijking met andere aanbieders, meeste groente (tenopzichte van fruit) per flesje, alles biologisch én alles in glas in i.p.v. plastic verpakt! De sappen zijn zeer smaakvol en de soep einde dag is echt een feestje ;)

Inmiddels al meerdere keren besteld omdat het zo goed bevalt. Ok...het zijn geen fruitsapjes, dus je mist dat lekkere zoete, maar ze zijn verder heel prima te drinken, en je voelt je heel goed erop, je darmen vertellen je ook het duidelijke verschil.

Levering met een ijskoude glimlach :)

De coolwagen komt volgens schema keurig aan de deur. Vriendelijke waarschuwing dat de doos zwaar en breekbaar is.

Fantastische Detoxkuur

Ik heb afgelopen week een sapkuur van dit bedrijf gedaan en ben erg tevreden. Het werd mij aanbevolen door een vriendin. De sapjes zijn 100% biologisch, wat ik belangrijk vond en zij smaken heerlijk. Het werd alles op tijd geleverd en de instructies zijn helder. Grote aanrader!

Geweldig en heerlijk

Heel erg goed te doen. Duidelijk beschreven en heerlijke sapjes en fantastische soepen. Echt heel goed en zeker om aan te raden!

Topservice

Voor 3 dagen lukte het me om dit vol te houden. Sapjes waren ok en soep was echt lekker. Ik voelde me gezond en had ook geen honger. Ben er 1 kilo mee afgevallen en heb daarna ook de neiging om mijn slechte eetgewoonte achterwegen te laten. Correcte en vlotte service.

Ik deed de 5daagse detox. Goeie service, goede op en afbouw met superlekkere recepten. Sapjes zelf zijn echt lekker! Wel beetje honger gehad... Ik zou het wel fijn vinden moesten er meer recepten zijn voor erna, zo hou je langer vol....

Over Sapje

Sapje perst dagelijks met liefde 100% biologische, seizoensgebonden sapjes, gemaakt van minimaal 85% rauwe groenten en een beetje fruit, kruiden, specerijen en zeewier. Onze slowjuicer behoudt zoveel mogelijk voedingsstoffen. We gebruiken 100 verschillende ingrediënten, vooral lokaal, en combineren vitaminen, mineralen en antioxidanten volgens de nieuwste voedingsinzichten. Zo leveren we gezonde, pure vitaminebommetjes in glazen flesjes.