Dit is HET!

De producten van TS zijn HET helemaal! Dit is gewoon wat je nodig bent om goede nagels te kunnen zetten. De producten zijn kwalitatief hoog en uitgebreid. Daarnaast heeft Tanya ook nog eens een goed team die je met alles helpt. En natuurlijk haar prachtige TS club zodat je jezelf naar een hoger niveau kan brengen. Klanten die nooit terug komen met reparatie dingetjes of poespas. De producten, trainingen en service van TS. Dit is HET! ❤️

Top!!

Waaaauw!

Dekkende kleuren

Wat een mooie dekkende kleuren. Een gemakkelijk borsteltje voor dicht tot bij de nagelriemen te gaan zodat de mensen hun nagels niet direct met een uitgroei zitten. Houden 3 tot 4 weken zonder af te brokkelen bij de mensen. Terug een snelle levering.

Een groot assortiment en uitstekende service.

De winkel helpt je graag bij het kiezen van een product.

Topproducten

Superfijne producten! Vooral de TS club is echt top. Zo ontzettend veel en goede uitleg!

Altijd nette service

Meteen vrolijk in de winkel. Bij de deur. Erna goed geholpen.

Altijd tevreden

Fijne producten en top kwaliteit

Als ik meer sterren kon zetten zou ik het doen.

Elke maand zit ik in de TS Club. Ik volg alles van haar tot in de puntjes. Je leert zoveel bij en je wordt alleen maar beter en beter. De service is ook helemaal top. Telkens ik een vraag of een probleem had dan werd ik steeds onmiddellijk geholpen. Betere service kan je gewoon niet krijgen. Ik ben gewoon een echte fan.

Tanya jij bent gewoon de beste!

Lid van de tn club. Leer elke les weer wat! You rock!

GEWELDIG

Al jullie ervaring en enthousiasme en natuurlijk de perfecte produkten maken dit alles GEWELDIG

Perfect!

Tanya Savchenko Nials Heel verrast!! Altijd normale gellak gebruikt maar dat ging er snel vanaf. Deze Tanya Savchenko Nials gellak blijft bij mij sowieso 3 weken mooi zitten. Mijn dochter heeft 't ook gebruikt en is ook heel tevreden over deze gellak. Het eraf halen is wel een dingetje maar daar heb ik nu speciaal goedje voor aangeschaft ,dat ga ik nog testen.

Vlotte én professionele service.

Telkens en vlotte én correcte levering aangekregen. Enkele weken na mijn eerste bestelling werd ik telefonisch gecontacteerd of ik nog vragen had betreffende de producten of iets anders. Iets wat ik nog nooit ervaren had maar echt heel fijn vond. Klantenbinding, service bieden,… Top!

Fantastische producten

Heel tevreden over de producten. Ze blijven ook fantastisch zitten bij de klanten. Er is heel veel keuze en als je in de winkel komt dan wordt je erg vriendelijk geholpen. Ik leer ook heel veel van de TS-club. Dat is ook echt een aanrader.

Een echte aanrader

Tanya en haar team staan je met raad en daad bij, als je vragen hebt over bepaalde producten of handelingen. In TS Club kan ik video's bekijken hoe je handelingen het beste uitvoert en met welke producten je dan het beste gebruikt voor die handelingen. Want ik ben geen pro. Ik volg wel een cursus, maar ga geen salon beginnen of op klanten werken. Ik gebruik de producten alleen op mezelf. Alles wordt snel geleverd en goed verzorgd geleverd. De producten zijn van zeer goede kwaliteit, ok ze zijn een beetje duurder. Maar ik betaal liever wat meer voor goede producten. Dan voor troep dat sommige verkopen op hun webshops. Voor ben jij echt een aanrader.

GE-WEL-DIG

Ik ben nog niet zolang lid van de TS club maar heb al zoveel geleerd. Het wordt zo duidelijk uitgelegd. Ik ben me gaan beseffen dat jet kleine kunstwerkjes zijn die gemaakt worden. Zover ben ik nog lang niet maar Tanya houd me gemotiveerd. De producten zijn top en de service goed en zo behulpzaam. Dat is bijna bijzonder in deze tijd. :)

TS Club is de beste leerschool ooit!

Vanaf het begin ben ik al lid bij de TS Club. Al super veel geleerd van Tanya!

Uitstekend!

Goede service. Klantgerichtheid. Vriendelijk. Betaalbaar. Geweldige producten.

TOP

Producten, info, TS club alles TOP!

Professioneel

Ik ontdekte TS enkele jaren geleden Sindsdien is de kwaliteit van mijn werk verbeterd dankzij haar producten Ze staan steeds klaar met uitleg als je ergens tegen botst De service voor bestelling en na bestelling is steeds weer top

Het beste!

Zo tevreden van dit merk! Ik werk er al 2 jaar mee, en zonder twijfel is dit het beste merk. De hechting van de producten is ook top! Mijn favoriete product is T-gel. Ook bij iedere bestelling zitten er leuke cadeautjes bij, dat ik enorm apprecieer. Bedankt Tanya & team voor de beste service!

Top ervaring!

Super tevreden van de producten! Altijd een fijne en snelle service! Dikke aanrader!

Uitstekende service!

Onlangs had ik een probleem met inloggen. Mailtje gestuurd en bijna onmiddellijk daarna kreeg ik al een telefoontje van Anita om mij verder te helpen! Top service!

Een echte aanrader

Zeer goede producten Zeer snelle levering Heb je vragen je krijgt altijd een duidelijk antwoord. En ik vind TS Club geweldig, zo kan ik de filmpjes zo dikwijls bekijken als ik wil.

De perfecte producten voor elk soort nagel!

Ik heb ervaring in producten te bestellen en ook paar keer kans gehad op in TSclub te kijken. De verzending dik inorde, alles super proper en heel rap verzonden! En TS club is gewoon heaven on earth voor nagelstylisten. DANKJEWEL TANYA & CO ❤️❤️

Zijn geweldige top producten

Producten zijn geweldig

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.