Wat een fijne site

Wat ik fijn vind, is dat er bij sommige artikelen staat beschreven welke producten erbij passen (zoals bij de veilen). Daarnaast zijn de filmpjes erg prettig om zo weer kort je werkzaamheden/handelingen op te frissen!

Beste producten

Muy buenos productos no me han decepcionado!!!

Fantastische producten en een fantastisch team!!

De producten vind ik echt geweldig! Het hele team wat altijd super vriendelijk en behulpzaam is, vind ik ook helemaal geweldig!!

Ge wel Dig

Werk nu al bijna een jaar met Tanya, niet alleen hebben ze mega goeie kwaliteit maar hebben ze ook uitstekende service. Ze denken graag met je mee en zullen altijd met je meedenken naar oplossingen. Dankjewel !!

Dankzij de nageltang, cuticle remover en Magic Shine buffer van Tanya Savchenko heb ik eindelijk een

Ik kocht een nageltang, cuticle remover en de Magic Shine buffer van Tanya Savchenko na het zien van een live op Instagram, en ik ben zó blij dat ik dat heb gedaan. De uitleg in de live was duidelijk, rustig en professioneel, en thuis kon ik alle stappen precies zo volgen. Het resultaat is identiek aan wat ik in de live zag: prachtig verzorgde, glanzende nagels — zonder kunstmatige producten, precies wat ik nodig heb met mijn gevoelige nagels. Dankzij deze producten zien mijn nagels er zó gezond en glanzend uit dat mensen denken dat ik nagellak draag. Ik kan deze manicure-tools echt aanraden aan iedereen die een natuurlijke, chique glans wil zonder poespas.

Toffe en leerrijke lessen online

Heb al verschillende dingen bijgeleerd via de online lessen

Super producten geweldig! Uitleg kan niet beter!!!

Alle producten zijn wauw

Ik heb al zoveel besteld, alle producten zijn top, alles word netjes geleverd heel goed verpakt en altijd een lekkere extra, de potjes zijn ook nooit geopend of uitgelopen en de producten zijn heel fijn om mee te werken. Ik heb alle andere merken weg gedaan en haal alles bij ts nails!

Fantastisch iedere keer

Super goeie service en producten

Duidelijk en overzichtelijk

Alles ziet er professioneel en verzorgd uit, en de informatie is duidelijk en overzichtelijk opgebouwd. Je merkt dat er veel aandacht is besteed aan de uitstraling én aan de gebruiksvriendelijkheid. Navigeren gaat heel intuïtief: je vindt snel wat je zoekt, pagina’s laden snel en het geheel voelt betrouwbaar en modern aan. Ook de foto’s en beschrijvingen zijn helder, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wat ik zelf enorm prettig vindt is dat de website een rustige uitstraling heeft zonder overbodige drukte. Dat maakt het prettig om doorheen te gaan en geeft vertrouwen in de services die Tanya aanbiedt. Kortom: een mooi opgebouwde website die professioneel, duidelijk en klantvriendelijk is. Echt een aanrader!

Altijd vriendelijk en heel behulpzaam!

Producten zijn top en je wordt altijd met oprechte vriendelijkheid en eindeloos geduld geholpen zowel van Tanya als van het personeel.

Vanuit je bed bestellen

Zo fijn om via alle kanalen geïnformeerd te worden over TS nails. Zo kon ik vanmorgen vroeg vanuit bed makkelijk mijn bestelling doen met de geweldige BF actie…

Super goed

De prijzen en de kwaliteit zijn perfect! Dit wil je juist! Ik ben er tevreden over!:)

Fijn product!

Fijn product en blijft zeer goed zitten!

G E W E L D I G

Ik zocht al enkele jaren naar het perfecte merk om mee te werken en waar geen lifting, lucht, etc. Bij kwam kijken. Wel ik heb het een X aantal tijd geleden echt gevonden, Tanya is GEWELDIG!

Snelle levering! Als er vragen zijn worden die de dag zelf nog beantwoord. Heb heel lang getwijfeld om van merk te veranderen maar het is het zeker waard.

Prachtig !!!

Denkt al met één laagje

Mijn ervaring met ts vind ik super

Heb al wat verschillende producten gebruikt van ts en ben er altijd content van Ik vind het een zeer gemakkelijk product om mee te werken

Top gellak

Top geregeld en snelle levering met ook nog eens iets lekkers erbij.

Geweldig!

Na 2maal enorm vriendelijke telefonische info te krijgen ben ik sinds gisteren de builder gel bij mijn klanten aan het zetten. Iedereen, maar echt iedereen is enthousiast! Zowel over de kleur als over de warmte in de lamp. Ze ervaren opvallend minder pijn tov bij de builder gel die ik ervoor gebruikte. Ik ben helemaal fan en schakel over!

super gespecialiseerde producten

ik ben al 4 jaar werkzaam als nagelstyliste , daar waar ik veel merken heb geprobeerd kwam ts nails het beste uit. ik sta voor volle 100% achter het product waar ik bij andere merken constant lifting had werk ik nu met dit product en weet ik zeker dat mijn klanten meer dan 4 weken plezier kunnen hebben van hun nagels.. geen lifting , geen breuken en genoeg ruime keus aan kleuren en producten.. ik raad iedereen ts nails aan ❤️

Super mooie golden glow top

Geweldig!!!

Heb laatst nog eens een bestelling geplaatst die verzonden werd naar Spanje. Mijn bestelling was perfect verzonden. Alles netjes verpakt met altijd een n leuk extraatje. Daar ik niet meer heel actief ben blijf ik wel trouw aan Tanya en haar team. Alsook blijf ik de lessen van TS-club volgen waar ik al zoveel heb bijgeleerd. TS is voor mij gewoon het beste wat me kon overkomen op mijn pad in de nagelwereld

Vlugge bediening

Heel mooie en duidelijke webshop Wanneer je een bestelling plaatst wordt vlug opgestuurd Altijd heel leuk gezien wie je bestelling heeft verpakt er zit altijd een leuke anekdote in doos

Snel en positief contact

Als ik een vraag heb krijg ik altijd snel een leuke reactie terug. Ook word ik erg blij van de producten.

Bredeweg 146 A

2761 KC Zevenhuizen

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij TS NAILS, Dé plek voor hoogwaardige nagelproducten én professionele trainingen. Of je nu net begint of al jaren in het vak zit — bij ons vind je trainingen die perfect aansluiten op jouw niveau, gegeven door ervaren educators met passie voor het vak. Iedereen is welkom om onze persoonlijke service en topkwaliteit zelf te ervaren. Bij ons staat één ding centraal: kwaliteit, altijd.