Super snelle service en prijs kwaliteit super

Al heel veel merken uitgeprobeerd maar geen enkel merk blijft zo goed zonder lifting op de nagels houden! Zelfs klanten die na 4-5 weke pas terugkomen hebben geen breuk of lifting! Zeer tevreden met de kwaliteit! Ze producten leggen zichzelf zo mooi, waardoor ik minder tijd nodig heb voor elke klant hun applicatie omdat ik zelden nog moet navijlen!

Fantastische producten

Hele fijne kwalitatieve producten! Mooie kleuren, veel keuze en ook prachtige glitter keuze. Fijne educators en bij bestellen fijne communicatie!

Voor mijn gevoel hebben ze er alvast een vaste klant bij!!!

Zó tevreden! Mijn bestelling was er super snel…top service! Ook de goodiebag vond ik fantastisch: vijlen en kleine flesjes om producten te kunnen uitproberen, echt een meerwaarde! Je voelt dat ze aandacht geven aan hun klanten. Absoluut een aanrader, tot de volgende bestelling!

Fantastisch!

Ik maak al enkele maanden gebruik van TS club en leer hier heel veel uit als beginnende nagelstyliste. Ook deed ik onlangs een aankoop van producten en de service is op en top ! De dag na de bestelling zijn de producten geleverd. Beter kan niet en de producten zijn geweldig om mee te werken. Alleen lovende woorden voor en fantastische ervaring.

Toppie!!!!

Zeer tevreden over de producten

Ge-wel-dig !!

Ik vind de producten geweldig !!! Ik had de laatste tijd veel problemen met de hechting ( producten van een ander merk ) , ik ben overgestapt naar de producten van TS en ik ben super blij !! Ik heb door hun prep geen lifting meer , de gel legt super mooi en amper nog vijlwerk !! Ik ben zeer tevreden dat ik de overstap gemaakt heb!

Steeds tevreden van de producten!

Niet enkel kwalitatieve producten, maar ook een enorme duidelijke uitleg en hulp indien je dit vraagt. Dat is waarom ik voor TS kies. Hun prep-bond-base zorgt voor een hele goede hechting. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Nog nooit zo fijn geholpen ergens!

De hulp die ik kreeg toen ik binnen kwam was zo geweldig! Ik wist wel een beetje wat ik allemaal nodig had maar ik heb toch een paar geweldige dingen gekocht op aanrader van Turkan. Kom zeker vaker terug in de winkel zelf want dat is veel leuker dan online bestellen!

Altijd boenk erop!

De producten van TS geven mij zekerheid in mijn job als nagelstyliste. Zowel de t-gel als de builder leggen gelijk een tierelier en mijn werk is daardoor steeds flawless! Er zijn zoveel merken op de markt maar ik blijf bij TS, al jaaaaaaren. No doubt!

snelle service

snelle service + top dat je de kleur ook op sample krijgt, bespaart een hoop werk

Wat een firma prachtig. De bestellkng wordt ongelooflijk snel geleverd. Super. Dikke merci

Overzichtelijke website en nagelmateriaal van topkwaliteit!

Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij TS Nails: de website is overzichtelijk en duidelijk want bij elk product staat ook een korte maar handige uitleg. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en de service is professioneel en vriendelijk, kortom echt een aanrader! Bij problemen of vragen kan je hen ook altijd via whatsapp bereiken, een extra service!

Goede service, fijne producten

Altijd een hele goede service, de bestelling is altijd snel binnen. En super fijne producten om mee te werken!

Beste service en producten!

Ik gebruik met heeel veel plezier alle producten van dit merk. Het bestellen is keer op keer moeiteloos en snel bezorgd!

Contact

Altijd op de juiste wijze contact en netjes uit leg.

Altijd scherp

Sinds ik met TS werk is mijn vak zoveel leuker geworden. Met producten die precies doen wat je van ze vraagt. Het verwijderen van het product is met TS zoveel makkelijker. Alle stofdeeltjes worden moeiteloos opgevangen door mijn afzuiger, omdat het zulke fijne deeltjes zijn. Geen rondvliegende grove stukjes meer! De service is fantastisch. Er zijn bijna nooit problemen, maar als die er zijn worden ze snel en goed opgelost. De medewerkers zijn vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Ik wil niet meer anders!!

New products

De markt loopt over van nagel producten.. Tanya is niet het merk wat als eerste een nieuwe lijn op de markt gooit omdat het de mode is… Maar wanneer zij de producten lanceren is het tot in. De puntjes getest zodat jij als stylist de beste nagels kunt zetten bij jouw klanten. Trots om met TS nails te werken

Super team

Ts team zijn super vriendelijk en helpen je super snel verder geen vraag is te veel super service met super producten❤️

Meer dan verwacht

Fantastische producten en als extra een leuke verrassing ontvangen voor mijn verjaardag ❤️

Wat een leuke verrassing die erbij stak! Alsook een handgeschreven boodschap! Je voelt je niet klant nummer zoveel maar een echte klant die zich welkom voelt omdat we elkaar steunen. Ik gebruik de gel al even maar koop dit bij een andere groothandel aan , maar wees zeker dat ik nu veel liever bij jullie rechtstreek aankoop Bedankt voor de leuke en top service!

Top producten!

Ik heb onlangs een eerste bestelling geplaatst en ik was aangenaam verrast! Zalige producten om mee te werken en houden ook super! Nieuw favorietje merk!

Fantastisch snelle verzending en top kwaliteit producten. Ik werk er al 5 jaar mee in mijn salon en nooit problemen, super snelle levering en fantastische producten. I love TS nails!

Super service, dag na bestelling al geleverd en met zorg verpakt.

Super goede service!

Ik had een topcoat ontvangen die niet helemaal meer goed was, hier een melding van gemaakt en toen werdt er een nieuwe snel opgestuurd. De communicatie was vooral ook super goed en snel!

Super fijne ervaring met producten .

Een heel fijn bedrijf. Tanya is een professional met een grote gun factor. Producten zijn fijn om mee te werken. Levelen heel goed. Een echte aanrader.

Bredeweg 146a

2761 KC Zevenhuizen

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij TS NAILS, Dé plek voor professionele nagelproducten én inspirerende trainingen. Of je nu net begint of al jaren in het vak zit — bij ons vind je workshops en opleidingen die écht bij jouw niveau passen, gegeven door Educators met passie voor nagels en oog voor perfectie. Kom zelf ervaren hoe persoonlijke service en topkwaliteit samenkomen. Bij TS NAILS draait alles om één ding: kwaliteit, altijd.