Steeds goede en duidelijke uitleg. Super mooie en goede producten

Als altijd geweldig

Snelle service Vriendelijke en hulpvolle medewerkers. En bovenal geweldige producten

Super nagelproducten van hoge kwaliteit!

De nail/pedi wraps zijn fantastisch mooi. Ze zijn heel goed in het aanbrengen. De cuticle remover is wat het belooft dit is de beste uitvinding!

Snelle levering en goed te bereiken via whatsapp!

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en werd direct via de whatsapp te woord gestaan waardoor mijn bestelling direct kon worden aangepast. De volgende dag werd deze al bezorgd. Kwaliteit van de gellak is top!

Pakketjes komen steeds perfect aan!

De pakketjes worden altijd heel snel geleverd, wat ik enorm waardeer. Weer nieuwe kleuren aan mijn collectie toegevoegd, waardoor de keuzestress bij mijn klanten alleen maar groter wordt er zitten telkens weer zulke leuke kleuren tussen! Zeker een aanrader.

Goede producten geen lifting echt blij mee :)

heel goede producten er lift niets , ben er echt blij mee. De builder gel is mooi egaal niet moeilijk om mee te werken.

Altijd super tevreden

Altijd super tevreden, snelle service, persoonlijk en gewoon de beste producten. Dit laat zich ook zien in de behandelingen. De nagels blijven super goed zitten en bijna tot gele lucht.

Top service & supersnelle levering!

Vrijdagochtend besteld en zaterdagochtend reeds geleverd (in België)! Zoals steeds, heel netjes verpakt. Super tevreden over de producten ♥️

Ik gebruik dit merk al jaren en ben er zeer tevreden mee. Het biedt een groot assortiment, eindeloze variaties en altijd een uitstekende service van ervaren en deskundige medewerkers die zeer vriendelijk zijn.

Top service en producten. Snelle levering

Top zeeer goede en snelle service

Super fijne en goede producten. Zo’n goede gelpolishe zou ik iedereen adviseren. Nog steeds zo blij met jullie afzuiger. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Door financiën heb ik nog 1 maand TS club, ik ga het verschrikkelijk missen. Maar halverwege of einde jaar ben ik zeker terug!

De t gel top De acrylgel top Ik ben fan

Het nummer 1 merk voor mij!

Nog niet zo lang geleden leerde ik dit merk kennen. Voorzichtig bestelde ik een paar producten om het eens uit te proberen. Tot mijn grote verrassing was ik meteen onder de indruk. Wat ik ook bestel, telkens verbaast de kwaliteit me opnieuw. Vanaf nu stap ik dan ook stilletjes aan volledig over op TS Nails.

Overal it’s always perfect

Al jaren trouwe fan van 1 van de beste producten nodig in ons salon!! De tgel. Jammer van tpo want heb ze allemaal de vuilbak mogen ingooien. Maar nu met veel plezier de collecties terug aandikken. Love ts !

Makkelijk & duidelijk!

Als ik iets zoek vind ik snel, want de website is duidelijk en als ik toch antwoorden heb in mijn hoofd over een product, die zijn gelijk beantwoord door de duidelijke omschrijving & uitleg van de product en door de extra tips! Ik ben gek op de TS Nails producten, de kwaliteit is uitstekend & ik raad ze zeker aan - maar pas op! Als je TS Nails kiest, wordt je waarschijnlijk verslaafd en wil je niets anders !

Altijd goed

Goede communicatie en vooral de instagram zo fijn om mooie voorbeelden en echte beelden van de producten te kunnen bekijken. Altijd tevreden!!

Geweldige service. Altijd behulpzaam en meedenkend. Goede producten die doen wat ze beloven. En een super online platform de TSclub. Echt een aanrader!

Een ongelooflijk fijn merk om mee te werken

Sinds een jaar werk ik met de producten van TS Nails. Een aantal workshops gevolgd, gegeven door Tanya en Ilse. Ontzettend veel aan gehad. De service vanuit TS Nails is ook ontzettend fijn!

Tanya"s verslavende holy nail bible club.

Alles wat je moet en wilt weten en nog meer met perfecte uitleg. En als je denkt. Maar hoe dit of dat? Dan komt er dat automatisch bij. Tanya denkt vooruit. Niks laat ze aan het toeval over. Heerlijk.

Goede kwaliteit en prachtige producten

Zeer tevreden. Goede kwaliteit en prachtige producten

De beste service die je kunt wensen! ❤️

Ik ben (vanuit België) naar de opening van Tanya haar nieuwe winkel geweest in Zevenhuizen. Iedereen was daar super vriendelijk en mega behulpzaam. Wanneer je een vraag hebt word je direct geholpen met een duidelijke uitleg. Ook wanneer je een mail stuurt met vragen krijg je super snel antwoord en online bestellingen worden super snel geleverd. Ik kan TS-NAILS aan iedereen aanbevelen. De beste service die je als nagelstyliste kunt wensen. ❤️❤️❤️

Altijd top service!!

Snelle levering, goed en mooi verpakt en altijd een leuk presentje of chocolaatje erbij.

Kwalitatieve producten die écht verschil maken!

De producten van TS Nails staan echt voor kwaliteit. Alles is zorgvuldig samengesteld voor een optimaal resultaat. De producten hechten uitstekend, blijven langdurig mooi en zorgen voor een nette, duurzame afwerking, waardoor nagels er altijd verzorgd en stijlvol uitzien.

Subliem

Supermakkelijke website

Snelle levering van top materiaal

Ik was super blij met de snelle levering! Ook zo fijn om Een pakketje zo open te maken! Heerlijk geurend én met een chocolaatje! Ik ben al jaren fan van TS maar bestelde altijd via eigen leverancier. Nu voor het eerst via TS zelf en zeker voor herhaling vatbaar! Enorm benieuwd om de nieuwe builder base uit te testen!

Bredeweg 146 A

2761 KC Zevenhuizen

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij TS NAILS, Dé plek voor hoogwaardige nagelproducten én professionele trainingen. Of je nu net begint of al jaren in het vak zit — bij ons vind je trainingen die perfect aansluiten op jouw niveau, gegeven door ervaren educators met passie voor het vak. Iedereen is welkom om onze persoonlijke service en topkwaliteit zelf te ervaren. Bij ons staat één ding centraal: kwaliteit, altijd.