De beste producten altijd supersnel in huis!

Ik werk graag met deze producten en krijg altijd goede uitleg mocht ik vragen hebben De bestelling wordt netjes ingepakt met altijd een persoonlijk briefje erbij en een paar leuke extra cadeautjes om uit te proberen!

Altijd volgende dag in huis en producten zijn geweldig

Perfecte producten die zitten als een huis

Super goed!

Ik kocht een online cursus aan. De gehele ervaring was echt top. Ik had een probleempje met de link ontvangen, en mailde hiervoor om hulp. Ik kreeg telkens binnen het uur antwoord dus het was zo opgelost. Mijn complimenten hiervoor, super vriendelijk en super snel geholpen! De cursus was logisch opgedeeld, heel duidelijk gefilmd, begrijpbaar uitgelegd, de info was ontzettend nuttig en heeft me enorm vooruit geholpen. Prijs is lichtjes aan de hoge kant, maar is het uiteindelijk wel waard.

Top ervaring

Super snelle reacties en opvolging. Super duidelijk. Heel aangenaam

Topproducten waar ik zeer graag mee werk

Na het testen van verschillende producten heb ik eindelijk een merk gevonden dat bij mij past! Dat ik superfijn vind om mee te werken.

Vlotte service

Top producten

Wat is zocht

Ik zocht leuke pigmenten Chrome en heb die gevonden

Perfect!

Alles verloopt altijd vlot en de producten van Tanya zijn echt geweldig!

Super fijne producten en service!

Een echte aanrader

Ik ben wel geen pro nagelstyliste. Ik werk alleen op mijn eigen nagels. Ik koop niet veel producten aan. Maar bij jullie weet ik zeker dat alles in orde is wat producten en materialen betreft. Jullie zijn toppertjes. Succes binnenkort in jullie nieuwe locatie.

Mijn favoriete winkel

Het voelt niet als een groothandel. Het is een winkel wat beheert wordt met liefde voor elkaar en het vak. Een plek waar je meer koopt dat jouw werk voorraad.

Fantastische producten

Makkelijke applicatie van de producten , kwaliteit en super service!

Onwijs mooie producten!

Mooie en kwalitatief hoogwaardige producten om mee te werken! Ook altijd een leuk cadeautje bij je bestelling. Helaas wel net een kortingsactie de dag nadat ik besteld had. Maar verder top en een aanrader voor iedere nagelstyliste!

Elk pakketje is een cadeautje om uit te pakken!

Ik bestel heel graag bij Tanya Savchenko Nails omdat het echt een snelle service heeft en als je je pakketje opendoet staat er altijd zo een fijn tekstje in en dat geeft zo een fijn gevoel! Ben nog niet zo lang klant maar ik blijf ongetwijfeld vaste klant.

Goede service, super goede producten die ik al jaren gebruik.

De meest puurste vrouw ooit!

Oprecht - eerlijk & beste service wat wil je meer?!

Geweldig! Je wilt niks anders meer.

Hele fijne producten. Deze maken echt het verschil. Geen merk kan wat TS Nails kan. Team is altijd bereid je te helpen met al je vragen.

Geweldige producten

Producten werken makkelijk, en zijn van super kwaliteit

Geweldige producten en service

Sinds 2021 gebruik ik de producten van TS. Altijd super tevreden. De TGel is echt mijn favoriet. Werkt super snel, levelt top. Geen klachten! De dames die bij TS werken bieden top service en staan altijd klaar om je te helpen. Altijd gezellig binnen komen. Elke bestelling word met liefde ingepakt en dat merkt je echt bij het uitpakken, een extra glitter, een chocolaatje. Zeker een merk die ik kan aanraden aan elke professionele nagelstyliste

Een van de beste producten die ik gebruik!

De TS producten zijn echt één van de beste producten die ik ooit heb gebruik! De kleurtjes zijn ook echt geweldig! Levering is ook altijd super snel en netjes! Love love TS!

De beste nagelgroothandel van NL

Ben al jaren zo blij met TS nails De producten zorgen dat ik als ondernemer groei! Zij staat bijna 24/7 voor je klaar. En iedere bestelling is als een cadeautje

Helemaal top!

Perfecte basis producten voor iedere nagel, hele mooie gelpolish, veel kleurtjes dekken al in een keer. Mooie toplaag die echt blijft glanzen! Ja en ik ben natuurlijk helemaal weg van de acrygel en de t-gel!

Top producten!

T-gel, builder gelpolish alles is gewoon top! De prep, bond en base zijn een van de beste ooit!

Zeer fijne ervaring gehad ter plaatse met de medewerkster. De eerste vraag was of ik hulp nodig had of wilde kijken. Ik wilde eerst graag kijken, daarna hulp gevraagd en zeer vriendelijke geholpen en fijne adviezen gekregen!

Fantastische producten!

Heel fijn om mee te werken!

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.