Ik had eerder om 15.00 uur besteld en de volgende dag had ik mijn bestelling al ontvangen.
Hi Inês! Hartelijk dank voor deze mooie review!
Tanya heeft een collectie met alleen maar kwaliteitsproducten voor elke nagel. Ik raad iedereen aan kennis te maken met haar producten, dan wil je niets liever meer!
Wat een mooie woorden en een super score! Dankjewel daarvoor!
Snelle levering, alle correct en heel veel leuke extraatjes dankzij Laura & Turkan. Keep it up!
Bedankt voor deze mooie review, lieve Ayhan! Namens ons hele team!
Werk al paar jaar met ts producten en volg regelmatig de TS club. Erg leerzaam en duidelijk. Producten werken erg fijn. Ts team erg kundig, mails worden altijd snel en op leuke manier beantwoord. Online bestellingen netjes verpakt, altijd cadeautje om uit te pakken.
Super tevreden met de producten en de service.
Bedankt voor deze mooie review lieve Tanya!
Ik ben 1 keer in de nieuwe showroom geweest. Wat een mooie plek hebben ze daar opgebouwd! Online is de service ook altijd erg goed.
Bedankt voor deze super mooie review lieve Rianne! Hopelijk mogen we je snel weer een keer verwelkomen!
Ik ben geen pro. Ik doe alleen mijn eigen nagels. Ik heb wel een cursus gevolgd als nagelstyliste. Maar de producten die ik daar kreeg waren voor mij echt niet wat ik er van verwachte. Omdat ik van Tanya al heel veel goede reacties hoorde. Ben ik de producten gaan gebruiken. Die zijn echt top. En de materialen zijn dat ook. Ok ik koop wel niet elke week iets. Want ik doe er dan wel langer mee dat pro nagelstylistes die veel klanten hebben. Jullie zijn toppertjes en doe zo verder als jullie bezig zijn. Succes met de opening, ik kan er spijtig genoeg niet bij zijn.
Bedankt voor de mooie review, liever Veronique! Jammer dat je niet bij de opening kon zijn, maar er zal vast een moment zijn in de toekomst dat je eens binnen kan stappen bij ons!
Ik kijk altijd uit naar mijn pakketje van Tanya. Zit altijd en verassing in en een heerlijke bonbon. Ik ben ook lid van de TS club. Dit is zo geweldig en zo fijn om steeds lessen terug te kunnen kijken. Ik ben fan!!
Bedankt voor je mooie review lieve Marieke!
Altijd een eerlijk antwoord, en hele fijne producten Het is altijd weer een feestje om te bestellen.
Wat een topscore! Dankjewel voor deze mooie review, lieve Carola!
Bij elke vraag die je ook maar hebt je word altijd vriendelijk geholpen. Dat is zo fijn, prettig en heel waardevol. Dankjewel
Dankjewel voor deze topscore, lieve Rochella! We staan altijd klaar voor advies en hulp!
Ik heb onlangs een opleiding gevolgd bij Tanya en was hier heel tevreden van! Ik ging met een goed gevoel naar huis, een gevoeld dat ik heel veel had bij geleerd. Tanya legt de lessen heel goed en duidelijk uit! Wil je een nog betere nagelstyliste worden, dan is dit de plek!
Bedankt voor deze super mooie review, lieve Daphne! We zien je graag weer op een volgende training!
Ik werk sinds een paar maanden met de producten van Tanya Savchenko Nails en ik ben heel erg tevreden met alles. De kwaliteit van de producten is zeer goed en de communicatie is snel en prettig. Het ontvangen van je bestellingen is echt een feestje, mooi verzorgd en het voelt persoonlijk. Sinds kort maak ik gebruik van de TS Club en daar heb ik al zoveel van kunnen leren! Echt een aanrader ook.
Bedankt voor deze topscore lieve Yotar! Alles wat we doen is voor een ultieme klantbeleving.
Ik heb enorm veel aan de fysieke training gehad, je weet veel dingen wel maar toch doe je op een gegeven moment je eigen draai geven aan bepaalde dingen. Tanya geeft je weer de juiste inzichten mee naar huis, waardoor je afwerking van de nagels nog strakker zijn. TS Club is ook echt een fijn platform, zoveel filmpjes die je helpen. Kan niet wachten tot mn volgende training in Februari!
We vonden het ontzettend fijn je erbij te hebben, lieve Angela! We zien je graag weer in februari. Bedankt voor deze mooie review ❤️
Grâce à vos produit mes poses sont au top niveau de leur tenue Ravie de vous avoir comme fournisseur C’est grâce a une professionnelle Marocaine de Marrakech qui a bien voulue me donner vos coordonnées Merci aussi pour vos envois rapide Maintenant que nous pouvons traduire en français C’est génial. Cordialement Frédérique
Avec tout notre amour ! Merci pour ce merveilleux commentaire, chère Frédérique! 🫶
Bedrijf waar zelfs tijdens de verbouwing en verhuizing bestellingen op tijd komen en met zorg en liefde worden ingepakt
Natuurlijk! Onze klanten gaan altijd voor! Bedankt voor deze mooie review, Lieve Avalon ❤️
Echt top producten. Sinds ik met ts werk zijn mijn nageltjes echt top! En ook de ts club is gewoon weg geweldig. Bedankt hiervoor.
Bedankt voor deze fantastische review, lieve Audry! Hier worden we heel blij van 🫶
Bestel al een aantal jaar by TS! Nog geen 1 keer spijt gehad dat ik ben overgestapt naar deze geweldige producten/merk. De meiden die er werken zijn super lief en helpen je graag! Kortom, je krijgt er geen spijt van als je gaat werken met deze geweldige producten.
Wat een fijne review om te lezen Maartje en geweldig dat je nog steeds onze TOP fan bent! Bedankt voor de genomen moeite ❤❤
De producten werken voor mij het best en nooit geen problemen mee. De penselen vind ik ook top en zeer goede kwaliteit. De lessen online zijn ook een grote meerwaarde en kijk ik met veel plezier naar! Een heel tevreden Belgische klant! Gr Cindy
Wat fijn om dit te lezen, lieve Cindy! Bedankt voor deze fantastische review ❤
Is goeie werk , makkelijk met en t-gel werken
Bedankt voor deze mooie review, lieve Linda! ❤
Super fijne producten, heel vriendelijk personeel. Ik gebruik de producten sinds kort, en bij het eerste gebruik direct fan! Had een bestelling binnengekregen waarvan 1 potje chrome niet goed dicht was, hierover gemaild en er werd direct een nieuwe toegestuurd. Snelle communicatie en snelle oplossing. Echt meer dan tevreden!
Hier doen we het voor lieve Veronique, 100% tevreden klanten! Bedankt voor de genomen moeite en deze top-score ❤
Ik gebruik al een tijdje de producten van TS en ben er écht heel tevreden over. De kwaliteit is consistent, de kleuren blijven mooi en het werkt allemaal super makkelijk. Ook de afzuiging die ik bij TS heb gekocht is een gamechanger in mijn salon: krachtig, stil en houdt de werkruimte perfect stofvrij, mijn klanten merken het verschil meteen. Kortom: topmateriaal, snelle levering en een fijne klantenservice. Aanrader voor iedere nagelstyliste die professioneel wil werken!
Bedankt voor deze geweldige review, lieve Demet! Kunnen we je op onze officiële opening 11 oktober verwelkomen?
Wauw, wat een ervaring! Onlangs heb ik een superleerrijke workshop gevolgd bij Tanya Savchenko, gegeven door Tanya en Ilse – een topduo dat alles helder uitlegt en ontzettend veel tips deelt. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en ik ging naar huis met nieuwe technieken, meer zelfvertrouwen én bakken motivatie. Aan het einde van de workshop kregen we ook nog shoptegoed mee – perfect om de topproducten meteen uit te proberen. Een absolute aanrader!
Dankjewel voor deze mooie review, lieve Cindy! En wat fijn te lezen dat we jou zo hebben mogen en kunnen inspireren tijdens de workshop! Tot de volgende keer ❤
Ik ben ontzettend tevreden over zowel de kwaliteit van de producten als de service van het team. Al hebben ze het nog zo druk, ze blijven vriendelijk, behulpzaam en meelevend. Van mij krijgen jullie een dikke 10!!
Ah dankjewel voor deze mooie en lieve review, Albertje! We zijn heel blij met jou ❤
Ik ben door een nagelstyliste die ik heb leren kennen op vakantie bij Tanya gekomen. En sinds dien ben ik echt verliefd op de T gels. Ik heb de t gel color wat ook echt super fijn is, want je bent daarna klaar met je behandeling je hoeft hem niet nog eens te lakken. En de intensive cover t gel (vooral de 1) mijn klanten zijn hier zo verliefd op, ik gebruik hem echt super vaak. Bij biab is het altijd een beetje transparant maar deze dekt echt super goed.
Bedankt voor deze prachtige review, lieve Yara! Als je advies nodig hebt over nieuwe producten in de overstap naar onze producten, mag je ons altijd mailen/appen/bellen, we staan met liefde voor je klaar! ❤
Ontzettend lief geholpen in de winkel en zelfs een kleine rondleiding gehad omdat alles nieuw was. De producten werken ook geweldig dus ik kom absoluut terug!!
Bedankt voor de mooie review lieve Nikki! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Kom je ook op onze officiele opening 11 oktober? Informatie volgt nog ❤
van Leeuwenhoeklaan 4
2713 RB Zoetermeer
Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.