Vlotte levering. Foutje in levering in direct opgelost. Dag erna juist product ontvangen!!

Super!!!

Hele snelle levering en een mooie producten, bedankt!

Super fast

Na bestelling snel geleverd, fijn materiaal en een leuke attentie erbij! Top service en materiaal!

super

super

Top merk

Zeer aanraden

Uitermate top!

Bestelling precies zoals ik had verwacht en nog beter, namelijk een super leuk cadeautje erbij gekregen! Levering was op en top snel. Helemaal tegek! Bedankt!

Nog steeds geen bestelling ontvangen

Maandag een bestelling geplaatst en vandaag nog steeds niet toegekomen. Dit is de tweede keer dat het zo lang duurt…

Leverling

Er staat “voor 15u bestellen volgende dag in huis.” Ik heb na 15u besteld op een woensdag. Dat betekend dat ik mijn pakketje op vrijdag moet ontvangen. Het is ondertussen zondag en het is nog niet geleverd. Dus snelle levering is het niet.

Top producten!

De producten zijn van top kwaliteit.

Zeer snelle service, goede communicatie én een onverwachts kadootje.. werd helemaal gelukkig van het geleverde pakketje!

Ik heb wat spulletjes besteld, het werd de zelfde dag al verstuurd. Ik kreeg ook allemaal leuke cadeautjes erbij! Dank je wel daarvoor!

Heel gemakelijk en goede uitleg

Hoi Ik volg sosm de filmpjes op insta , heel mooie uitleg , de site is ook heel mooi uitgelegd en daarom makelijk om u keuze te maken naar bestelling toe Groetjes

T-gel heeft prachtige kleuren. Dat deze builder in a bottle ook in een potje verkrijgbaar is, vind ik een enorme meerwaarde. Aangenaam om mee te werken, Egaliseert makkelijk. Ik ben fan.

Zeer correcte levering

Bedankt voor het mooie geschenk en de lekkere bonbon :)

Peefect

Prima, snelle, levering. Alles mooi ingepakt. Snel antwoord op een vraag dat ik stelde. Een voorbeeld voor vele bedrijven.

Super goede service!

Ik bestel al een aantal jaren bij Tanya Savchenko nails. Ik ben altijd super tevreden over de service! Ik heb mijn producten altijd razendsnel in huis. Iedereen er is altijd super vriendelijk!

Snel, correct en vriendelijk

Ik kreeg ook meteen telefoon om te vragen hoe mijn levering was en als ik vragen had , dat ik altijd mocht bellen! Maak je niet veel mee.

Snelle levering, goede producten en leuk cadeautje :-)

Snelle levering, goede producten en leuk cadeautje :-)

Mega snelle geleverd! In nog geen 24u had ik men pakketje al! Mooi & goed verpakt zodat niets kapot gaat! Echt tevreden!

Gewoon geweldig

Dit is de eerste keer dat ik een online heb georderd. De link voor de training moet ik nog ontvangen. De service en het advies bij het aanschaffen van producten vond ik ook heel goed. Levering van mijn bestelling was heel snel, welke ik nu ook al heb ontvangen in Suriname. Het wachten is alleen nog op de online training.

Echt een cadeautje om te krijgen!

Heel leuk verpakt! Snel verzonden. Ben er blij mee!

Bestelling geplaatst, de dag erna Bestelling ontvangen. Eerste keer dat ik met de producten van Tanya werk, en ik wil met niets anders meer werken. Kijk al uit om lid te zijn van de TS Club.

Inleveren!!!! Super snel zeer tevreden.

Ik ben ook heel blij met jullie producten. Zeer tevreden met jullie . Super snel service. Mooi in gepakt. Ik heb bitjes besteld echt goed kwalitiet. Ik ben zeker blij mee . Goed ervaring met mijn eerste bestelling al dus tot volgende bestelling!!!! Mvg, Atchara

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.