T-gel heeft prachtige kleuren. Dat deze builder in a bottle ook in een potje verkrijgbaar is, vind ik een enorme meerwaarde. Aangenaam om mee te werken, Egaliseert makkelijk. Ik ben fan.

Zeer correcte levering

Bedankt voor het mooie geschenk en de lekkere bonbon :)

Peefect

Prima, snelle, levering. Alles mooi ingepakt. Snel antwoord op een vraag dat ik stelde. Een voorbeeld voor vele bedrijven.

Super goede service!

Ik bestel al een aantal jaren bij Tanya Savchenko nails. Ik ben altijd super tevreden over de service! Ik heb mijn producten altijd razendsnel in huis. Iedereen er is altijd super vriendelijk!

Snel, correct en vriendelijk

Ik kreeg ook meteen telefoon om te vragen hoe mijn levering was en als ik vragen had , dat ik altijd mocht bellen! Maak je niet veel mee.

Snelle levering, goede producten en leuk cadeautje :-)

Snelle levering, goede producten en leuk cadeautje :-)

Mega snelle geleverd! In nog geen 24u had ik men pakketje al! Mooi & goed verpakt zodat niets kapot gaat! Echt tevreden!

Gewoon geweldig

Dit is de eerste keer dat ik een online heb georderd. De link voor de training moet ik nog ontvangen. De service en het advies bij het aanschaffen van producten vond ik ook heel goed. Levering van mijn bestelling was heel snel, welke ik nu ook al heb ontvangen in Suriname. Het wachten is alleen nog op de online training.

Echt een cadeautje om te krijgen!

Heel leuk verpakt! Snel verzonden. Ben er blij mee!

Bestelling geplaatst, de dag erna Bestelling ontvangen. Eerste keer dat ik met de producten van Tanya werk, en ik wil met niets anders meer werken. Kijk al uit om lid te zijn van de TS Club.

Inleveren!!!! Super snel zeer tevreden.

Ik ben ook heel blij met jullie producten. Zeer tevreden met jullie . Super snel service. Mooi in gepakt. Ik heb bitjes besteld echt goed kwalitiet. Ik ben zeker blij mee . Goed ervaring met mijn eerste bestelling al dus tot volgende bestelling!!!! Mvg, Atchara

Fijn snelle levering

Snel geleverd en niets kapot

Snelle levering en mooie producten

supersnelle levering

heel snelle levering en heel goed ingepakt

Super!!!!

Super!!!!

Nooit meer wat anders!

Ik heb al verschillende merken geprobeerd maar geen enkele zo fijn als deze. Zoals Tanya zegt; je zal nooit nog met een andere builder willen werken. Ze heeft gelijk!

Prachtige producten!

Heel blij met de mooie producten. Mooi verpakt,lieve cadeautjes. Echte verwennerij!

Super producten en erg snel

Fijne producten ik ben fan!

Hallo, Het voelt fijn en persoonlijk via de mail. Jullie reageren snel, en ook heel lief dat jullie bellen op me op gang te helpen. Ik ben heel blij met de TS club, het is precies wat ik hoopte dat het zou zijn. Ik moet wel heeel erg wennen aan de T-gel het is veel loperiger dan ik gewend bent, en als redelijk beginner lastiger om nog sneller te moeten werken. Maar dat komt vast goed. Groetjes Brigitte

super

nette snelle levering

Goede en vlotte service

Was zeer vlotte verzending.factuur bij bestelling en extratje

fijne producten en het verbetert je salon echt

heel fijn mooi spul het verbeterd je salon echt gewoon heel mooi allemaal

Duidelijke videos

Ik vind de video’s heel duidelijk en leerzaam een aanrader voor elke styliste

Super service dankjewel

Snelle levering, goede communicatie.

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.