Bestellen ging supervlot. De levering was heel snel en alles wat met suuuuperveelzorg ingepakt. Zalig!

Snelle service !

Ik werd vrolijk van de geur van het pakje

Snelle service! Netjes verpakt

Super snelle levering, alles super netjes ingepakt en met liefde. Daarnaast zijn ze de beste producten in de markt!

Snelle service!

Zeer snelle levering. De producten voldoen aan mijn eisen.

Snel geleverd!

Pakketje was zeer snel geleverd alleen zaten er een paar spullen onder chocola omdat het warm was en het chocolaatje was gesmolten. Misschien is het handig om nu met warme dagen geen chocola meer in het pakketje te doen.

Goede producten en vriendelijk personeel!

De producten zijn van goede kwaliteit! Was mooi op tijd geleverd.

Snel en handig

Hoe heerlijk is het dat je iets bestelt en het er vrij snel is. 2 dagen heeft het geduurd ohja en nog iets in het pakketje zaten van die schuim rondjes met een heerlijke geur !!!

Top!!

Top! De volgende dag had ik allesbinder huis!!

Topper

Top producten

Mijn eerste bestelling geplaatst en cfr afspraken, 's anderendaags geleverd.

✅✅✅

Absoluut goed

Kwam snel ,zal leuk kleinigheidje bij en het rook zelfs lekker

Perfecte service!

Snelle levering, postpakket was zeer verzorgd ingepakt, mooie kwaliteit producten!

Super snelle levering.

Correct en zorgvuldig geleverd

Voor levering telefonisch contact om bestelling te optimaliseren vind ik zeer prettig

Besteden echt aandacht aan het verpakken van je online bestelling. De kleine verrassingen maken het extra leuk.

Ik heb het pakketje met veel plezier uitgepakt, rook heel lekker en ook nog een cadeautje erbij.

Vlot

Vlotte communicatie. Heel snelle levering!

Uiterst professioneel!

Sinds 2004 talloze cursussen gevolgd Maar nog nooit zo professioneel als jij Tanya ! De passie die je hebt voor nagels komt zowel offline als online zo goed over . Je legt alles zeer duidelijk uit Tot in de puntjes en met de kleinste details ! Ik volg jou opleidingen enorm graag ! Buiten de offline workshops die ik van jou volgde nog nooit producten gekocht maar als dezelfde passie ook in je producten gaat dan snap ik waarom jij gewoon door iedereen zo aanzien wordt als de nailqueen! Lot’s of love Cindy

snelle verzending,goede kwaliteit

Of je nu langs de vestiging gaat of online besteld. Het wordt zorgvuldig en snel geregeld. Met kwaliteitsproducten.,die ook gebruiksvriendelijk.

Wauw wat een mooie verpakking!

1e maal dat ik jullie producten gebruik, maar ik was direct zeer enthousiast! Bij het openen van mijn pakket zal ik hoe zorgvuldig en mooi alles verpakt was en kreeg ik zelf nog cadeautjes bij! Gisteren mijn 1e set geplaats met de build cover en ik ben gigantisch fan! Zo'n mooi kleur en wauw wat een goed product om mee te werken. Dankuwel voor de topservice!

zoooo vriendelijk en behulpzaam en oneindig veel geduld

zoooo vriendelijk en behulpzaam en oneidig veel geduld

Vandaag bestelt vandaag verstuurt! Geweldig! Produkten moeten de oceaan nog over komen kijk r naar uit de buildergel nu te proberen na mijn positieve ervaring met T gel! Leuk bedrijf goeie customer service

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.