Snelle levering van producten, goede uitleg op de socials en in de club.

Wauw!

Tanya heeft mega veel kennis over dit vak! Ondanks dat in al meer dan 10jaar nagels zet, heb ik echt nog veel geleerd en goede tips gekregen om mijzelf te verbeteren! Bedankt. En je bestelling is ook een feestje om uit te pakken. Big Thanx!

Gewoon perfect

Het droogt puistjes en acne verdwijnt en vetbolletjes worden harder en als je een goeie douche neemt is er veel weg Gewoon de verzending kosten voor een particulier is wel veel 10€ op 1 fles anders winkel waarde 23€ Mensen die niet weg kunnen en moeten bestellen is het wel veel

geweldig product

voor het eerst bij jullie besteld wat een geweldige producten ik ga zeker vaker bij jullie bestellen

Fantastisch!

Geweldige klantenservice en geweldige producten! Niks is teveel en ze denken super met je mee. Nog nooit in al mijn jaren als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste ben ik zo geweldig geholpen als bij Tanya Savchenko Nails! Een voorbeeld voor iedereen. Bedankt team Tanya Savchenko Nails!

TOP service !!!

Vorige week een aantal producten van TS besteld, zeer kwalitatief en echt een aanrader. Het pakketje kwam als een cadeautje aan. Ik vond het een mooie ervaring het zo geweldig!! Voortaan ga ik altijd bij Tanya Savchenko bestellen! Dankjewel :)

Super tevreden! Pakje was er heel snel ! Top producten!

Hele snelle service! Kreeg ook snel iemand aan de lijn , mocht ik nog vragen hebben in verband met productjes, jullie hebben alvast een klant bij , Groetjes Sabina

Verrassend.

Aangenaam verrast van de bestelling. Ook leuk om een cadeautje te ontvangen. Zalig om mee te mogen werken!

Snelle en professionele service. Het pakketje is zo zorgvuldig en met aandacht ingepakt. Heel creatief en geeft een warme gevoel naar de klant toe. Super leuke ervaring. Ik zou zeggen TS: Keep up the good work.

Zeer professioneel ,zeer snel ..

Geweldig service en snelle levering!

Ik heb 2 producten gekocht op een maandag avond laat mijn pakketje werd de woensdag al geleverd en zat zelf een leuk cadeautje bij! Echt een goede service en snelle levering! LOVE IT!

Duidelijk

Ik ben nog maar net ingeschreven voor de eerste opleiding, maar volg Tanya al langer en vind dat ze het heel goed doet. Ook haar no nonsens aanpak, daar hou ik wel van.

Fijn contact & snelle levering!

Super fijne service en de levering kwam snel binnen na het bestellen. Zeker een aanrader om te bestellen!

Het pakketje zat de volgende dag al in mijn brievenbus. De kwaliteit heb ik nog niet kunnen testen maar de producten zien er goed uit. Een leuke ervaring om het pakket open te doen door het leuke bedankkaartje en de geweldige geur als je het opendoet. Het enige minpunt voor mij is dat de producten snel uit je winkelmandje verdwijnen en je dan alles opnieuw moet zoeken.

Toooooooop!

Zeer snel bezorgd Leuk met dat cadeautje! Tip: AF8 penseel is super! Alleen spijtig dat hij geen dopje heeft, zodat hij zeker afgeschermd wordt door stofdeeltjes. Moeilijk op te bergen op deze manier.

Elke keer weer een feest om uit te pakken!

Super kwalitatieve producten en je krijgt er bijna altijd nog iets leuks bij om uit te proberen!

Super!!!

Super tevreden!!!

SUPER

Zeer snelle levering, alles prima in orde

Geweldige webshop voor professionele nagelproducten

De webshop van Tanya is zeer duidelijk en overzichtelijk. Producten goed gecategoriseerd. Zelfs een "Shop the Look", in één keer een compleete look shoppen. Ideaal. Verzending is erg snel en de prodcuten worden zorgvuldig verpakt. Uitpakken is een waar cadeautje met zelfs altijd een klein cadeautje erbij in gepakt.

Super service ook in België!

Ik heb mijn bestelling woensdagavond geplaatst en vrijdag om 12u heb ik alles ontvangen. Alles mooi verpakt en In de doos zat ook nog eens een goodiebag! Dit was mijn eerste bestelling en de eerste indruk is top! Bedankt voor de service.

Super producten, goed advies

De gelpolish is Top!

Overzichtelijke site en snelle service

Fijne overzichtelijke site. Met duidelijke beschrijving bij de producten. De service is snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Soms is er bij een product een review geplaatst. Ik zou het fijn vinden om deze dan ook te kunnen lezen.

Zowel opleiding als producten zijn subliem

Opleiding heel duidelijk. Producten maken waar wat ze beloven. Top!

Geweldig fantastische service

Ontzettend goed en lief geholpen Voelt als een warm welkom Attent en goed advies en denken mee tot je helemaal tevreden bent

Helemaal onder de indruk

Ik ben nooit voor online cursus geweest ik dacht altijd zo ga ik nooit veel leren. Van de eerst filmpje heb ik alle zo veel geleerd en beseft wat ik allemaal fout doe. Super cursus ben heel blij dat ik dit gedaan heb en ik hoop verder veel uit te leren en dat ik niet meer nee tegen klanten moet zeggen

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.