Fantastische producten en een goede service

Sinds ik de producten van TS heb leren kennen via Dre Cosmetics ben ik fan! Zo aangenaam om mee te werken. Toffe kleuren, altijd nieuwigheden..

Super service en producten.

Kwaliteitsvolle producten, Opleidingen worden heel simpel en duidelijk gegeven, Heb ik een vraag, dan word ik ook heel snel verder geholpen, Snelle en correcte leveringen.

De producten werken heel fijn en zijn van hele goede kwaliteit. De service is ook heel goed. Laatst werd ik na het doen van mijn bestelling gebeld met tips and tricks hoe ik mijn bestelde producten het beste kan gebruiken. Nou, waar vind je dit tegenwoordig nog!

Heerlijk duidelijk

Fijne duidelijke uitgebreide uitleg. Heb d'r heel veel aan.

Een uitstekend bedrijf, klantgericht, service staat voorop. Tanya en haar team zijn klantvriendelijk en kundig. Tanya is een topper die de nagel branche in Nederland op een hogere niveau heeft getild. Ze verkoopt top producten!

Hele fijne mooie producten.

Ik heb voor het eerst producten van Tanya Savchenko nails geprobeerd. De producten werken heel fijn en blijven super mooi zitten. Ik ben met name te spreken over de T-gel.

Love it so

Och ik word niet goed, zoveel mooie producten. Nieuwe cosmic collection besteld. Echt prachtig mooi. Ik hou van glitters en dit merk. Het team is ook super lief en behulpzaam. Ik heb al zoveel geleerd in de TS club. Echte aanrader

Sommige producten zijn top andere totaal niet

Service een 10! T-gels en builder gels natuurlijke kleuren zijn ook super 8! Gekleurde t gels, zijn teleurstellend. Van de nieuwe kleuren hebben we de zwarte de vel rode en de donker roze uitgeprobeerd maar die vallen tegen qua uitharding maar ook qua kleur. Gelpolishes vind ik niet fijn werken omdat meerendeel van de kleuren echt meerdere lagen nodig hebben voor een optimale dekking. Dus echt de gewone t gels geef ik een 10! De rest is in onze opinie een 6je waard.

Professionaliteit en kwaliteit

Voor mijn nagelsalon aan huis, Conchanails een van online cursussen geprobeerd. Mijn eerste ervaring met Tanya Zeer duidelijke en prettige uitleg met goede praktijkbeelden. Ik ga eens vaker shoppen

Altijd tevreden!

De TS producten zijn super en er zitten altijd zo’n leuke cadeautjes bij mijn bestellingen! Dit hoeven ze natuurlijk allemaal niet te doen, maar zo zie je hoeveel aandacht ze besteden aan de tevredenheid van hun klanten. Ze producten zijn van topkwaliteit en er wordt echt geluisterd naar de wensen van de klant.

Hele fijne en duidelijke uitleg! Ik heb deze meteen toegepast op mijn klanten en inderdaad stil zijn helpt! Haha

Klasse

Fijn bedrijf, hoge kwaliteit qua artikelen en meedenkend personeel wat altijd klaar staat

Zeer snelle en nette service

Altijd een nette en snelle levering

Een echte aanrader

Zij is echt simply the best. Zij geeft ook een duidelijke uitleg over de producten die ze verkoopt. En deze zijn van topkwaliteit. Ik heb al veel trick en tips geleerd van haar. En blijf op ts club alle video's aandachtig bekijken. Ik ben helemaal geen pro maar heb er toch al heel veel van opgestoken. Doe zo ver Tanya je bent een toppetje.

Topper!!

De producten zijn top! De informatie en zelfs gratis informatie is super duidelijk. Tanya doet alle moeite van de wereld om kennis bij te brengen en soms persoonlijk te antwoorden! Als je 1 pagina moet kiezen Om te volgen is het de hare!

Top producten, top kwaliteit, top service! Ik werk super graag met de producten van TS!

Topkwaliteit

Al jaren klant bij Tanya en sinds begin lid van de TS club. Geweldige producten, eenmaal in gebruik wil je niets anders meer. Goede en snelle service die heel persoonlijk is. Met alle lessen in de TS club zie je de passie van Tanya!!!

Perfecte materialen

Hoe het materiaal al binnen komt is al een plaatje met schuim met een lekker luchtje. Dan krijg je nog een persoonlijke groet. Het zijn ook de kleine dingen die het hem doen!. En de spullen die je ontvangt zijn natuurlijk geweldig

Fijne mensen, goede uitleg bij vragen, super fijne producten en een goede service. Tanya zelf is een groot voorbeeld en inspiratiebron..

goede producten en goede service

Snelle levering van mijn pakketje en ik werk heel graag met de producten. De klantendienst is heel vriendelijk. Ik had problemen om in te loggen in de ts club en kreeg kort na mijn mailtje telefoon en ben heel vriendelijk geholpen geweest. Een echte aanrader. Ik bestel zeker nog bij jullie en de ts club is gewoon fantastisch!

PERFECT

DE ervaring die ik heb met Tanya is gewoon perfect! Daar is niets op aan te merken!

Geweldige producten, fantastische service!

De producten zijn heerlijk om mee te werken, de lessen zijn heel makkelijk om te volgen. De service is geweldig!

Geweldige producten en service

Producten zijn echt super van kwaliteit, service is ook fantastisch! Ze denken altijd met je mee wanneer je vragen hebt en krijgt altijd iets leuks bij je bestellingen. Aanrader!

Zeer complete webshop

Altijd perfecte en snelle leveringen en zowieso super kwaliteit. Love TS

Top producten Top bedrijf

Al jaren gebruiken we in de salon de producten van TS, het valt nooit tegen. Goede service, fijne producten, snelle verzending en altijd staan ze voor je klaar. Ik wil nooit anders meer.

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.