Snelle levering netjes en goed verpakt!

Heb laatst de TS club besteld voor 1 euro :-) was er er erg benieuwd naar. Nou ben super enthousiast! Wat leg je alles goed en duidelijk uit en op een hele leuke manier! Ben blij met mijn bestelling. Ga de sjablonen en de T-gel proberen. Dank je wel voor de goede tips! Xx

Topbedrijf met topwerknemers!

Ik heb hier in september/oktober de basisopleiding gedaan en daar geen seconde spijt van gehad. De dames die er werken zijn 1 voor 1 toppers met kennis van zaken en de producten zijn zeer divers en van zeer hoge kwaliteit.

Bestellingen top, opleidingen top!! Niets aan toe te voegen !!!!

Super ervaringen met opleidingen, bestellingen en online trainingen zijn ook ontzettend leerzaam en de moeite waard!!

Snelle service en mooi verpakt

Top producten

De producten van TS zijn de beste producten op de markt. Vooral de Base, daar ben ik helemaal weg van. Ook is het personeel super vriendelijk. Op social media ook heel actief bezig. Leuk om te volgen.

Goed kwaliteit

Product is snel geleverd

Geweldige service en producten!

Heel blij met de producten, zeker het geld waard. Zeer goede kwaliteit. Toen ik een gratis gelpolish kreeg bij mijn bestelling werd ik ook nog gebeld over welke kleur ik wilde. Super!

Snelle levering en mooie producten

Super vriendelijk personeel en erg mooie producten ! pakketje kwam binnen met een leuk cadeautje.

Altijd te vrede

Snellere levering. Goede service. Goede producten. Mijn persoonlijke favorite zijn de base met deze als onderlaag laat geen enkele kunstnagels meer los. En acrygel.

Super service

Snelle bezorging en leuk cadeautje

Pakketjes worden altijd snel bezorgd en leuk dat er altijd een cadeautje bij zit! Een kleine tip: Het zou fijn zijn als de potjes losse glitters in een zakje worden geleverd, nu zitten er toch vaak losse glitters in de doos.

Gewoon top!

Snelle levering! Je krijgt waar voor je geld. Bij het openen van de doos, kwam er een heerlijke geur. De doos rook bedwelmend lekker.

Top producten en super vriendelijk

De producten zijn en blijven echt dé beste producten op de markt als je het mij vraagt! Ook is het personeel super vriendelijk.

Uitstekend zoals altijd

Duidelijke site, omvatrijke omschrijvingen, leuke persoonlijkheid. Een bedrijf dat ik met plezier steun en waar ik graag bij ga winkelen. Pakketjes worden steeds snel verpakt en verzonden! Super service.

Fantastisch!!

Ontzettend Dankbaar voor alle duidelijke info die ze geeft, precies wat ik nodig heb! Geen oppervlakkige vage info, maar echt tot de kern, En dat haar medewerkers ook actief op social media zijn dat voor persoonlijk contact zorgt.

Super snelle service!

Wauw, wat een service!

Super fijn :)

X

Snelle service, pakket mooi verpakt, inclusief een persoonlijk kaartje en een strikje om de flesjes.

Netjes!

Supersnel en keurig ingepakt. Je ziet dat het pakje met veel zorg is gemaakt! Alleen jammer dat er geen factuur kan worden opgemaakt met btw nummer.

Fantastische service!

Kortingscode werkte niet met blackfriday maar alsnog kreeg ik 1 dag later een telefoontje dat ik alsnog de korting kreeg. Super lief! Besteld en zelfs de volgende dag al in huis.

Mijn pakket was snel en heel goed verzonden! De producten zijn ook helemaal geweldig, love TS

super producten

de beste producten die er zijn, ik wil geen andere meer!

Ik ben echt tevreden met jullie producten

Goed mee te werken en mooi. Veel variatie

Lampen zijn geweldig.

Lampen zijn super goed, ze hadden heel goed uit! We zijn er heel blij mee. Prijs kwaliteit is heel goed

Producten zijn geweldig

Alles wat van TS komt, is geweldig om te gebruiken. De service is ook perfect. Door de drukte van sinterklaas en kerst duurde het even voordat het pakketje er was, maar daar kunnen de meiden van TS ook niks aan doen.

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

info@tanyasavchenko.com

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.