Snelle en goede levering

Snelle levering en ook nog een leuk kaartje en cadeautje. Super

Fan van haar producten!

Werk nou al enige tijd met de basis producten van Tanya Savchenko haar eigen merk en niks blijft zo goed zitten als haar merk. Daarnaast is de groothandel lekker dichtbij (Zoetermeer Z-H) EN kan je gewoon online bestellen en lekker thuis laten bezorgen. Ik zeg probeer haar product en je wilt nooit meer wat anders!!!

Snelle levering en heel vlotte communicatie. Aanrader!

Via via terecht gekomen, ik was op zoek naar een los, professioneel afzuigsysteem. Ik heb hem gevonden. Snelle levering, welkomstkado erbij, set vijlen 100/150 en glitters, wat leuk!!!! De echte verassing kwam bij de test. Wat een fantastisch apparaat, zelfs alle fijnstof verdween en werd super afgezogen. Het geluid!!!! Welk geluid?? Het formaat ook nog eens super top, werkt als een tierelier en zeeeeeeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Erg blij met de afzuiging, snelle levering en bruikbare attenties. De prijs dubbel en dwars waard in mijn ogen.

Leuk om je bestelling op te maken! Mooi verpakt en veel geschenkjes

Op en top!

Ik heb oprecht nog nooit zo’n verzorgde bestelling ontvangen. Alles was met heel veel zorg en bescherming ingepakt! Ook heel veel dank voor de gratis staaltjes. Je hebt er een vaste klant bij!

Het is snel verzonden en dat is fijn. Ben erg blij met mn bitjes. Dit zijn de beste!

Super tevreden altijd

Ik heb geen woorden over Tanya haar producten .. altijd fijn en super geweldig om hier mee te werken ! K koop nu bijna alles bij haar

Meest fantastische service!

Beste service, beste producten, fantastische vrouw !

Top producten

Ik ben fan van alle producten, zo fijn om mee te werken, altijd snel en netjes geleverd. En een top team wat altijd klaarstaat om je te adviseren en te helpen.

Zeer klantvriendelijk

Perfecte service

Goede en snelle service!

Snelle levering, mooie producten!

Bestelling razendsnel binnen!

Fijne afhandeling

Uitstekend!

De beste producten ooit! Dankzij tanya haar lessen en producten ben ik zoveel beter geworden! De nagels zijn altijd mooi en ze lossen nooit.

Ervaring/kwaliteit van zowel de producten en service is prima! Altijd een leuk presentje alleen de laatste bestelling helaas niet.

Ik ben altijd al tevreden geweest bij een bestelling van TS. Snelle en goede levering!

Super snelle levering, alles netjes verpakt. Fantastische producten!

Door een collega op jullie pad gekomen en ik ben meteen vanaf moment één super enthousiast …heb sample besteld van de t gel heel blij mee …volg alles op instagram heel leerzaam en ff de boost die ik nodig had …ga me snel inschrijven voor online trainingen want gaat me zeker verder helpen En nu nog even inschrijven voor het open weekend dus tot zaterdag Bedankt groetjes brigit.

Snelle levering van top-producten

De producten zaten mooi verpakt en je krijgt ook een cadeautje. Daar was ik al super tevreden mee. Ik heb heel wat positieve reacties gelezen op instagram, dus ik kijk er naar uit om ze testen op mijn klanten.

Super fijn!

Ik ben het aan het uitproberen voor een pedicure behandeling.

Super fijne en goede producten.

Perfecte service! Super snelle levering of reactie naar bestelling toe! Gwn top in 1 woord!

Gwn in 1 woord top!

Heel vriendelijke communicatie

Heel vriendelijke respectvolle communicatie. Er was iets misgelopen met de betaling en hier werd een zeer vriendelijk mailtje voor gestuurd. Ik verwacht mijn pakket morgen maar ben er zeker van dat dit met veel liefde zal aankomen!

Perfect!

Zo vriendelijke en aangename persoon die me belde om me te melden dat ik gratis kleurtje kon kiezen! Ook werd er door een andere dame me heel vriendelijk te woord gestaan over de gebruik van producten.

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.