Gepersonaliseerde service!

Bestellingen altijd mooi tijd en in orde!

Alles prima!Doe zo verder! Geeft me een boost, jouw te volgen!

Super goede klantenservice!

Zeer goede klantenservice, de beste die er is!

Super snelle levering

Super snelle levering en top producten!

Super snelle en correcte levering

Super snel, altijd juist met leuke attenties. Top service. Jullie groeien enorm maar jullie blijven steeds je zelf en de service wordt enkel beter. Doe zo voort.

Ik heb mijn pakket meteen de volgende dag ontvangen. De producten zijn super en van zeer hoge kwaliteit. Ik ben zeker een blijvende klant.

Topproducten maar slechte klantenservice

Ik heb als particulier samples besteld omdat ik in mijn vrije tijd bezig ben met gelnagels als hobby. Van de samples was ik erg tevreden en wou voortaan steeds op deze site bestellen. Ik vertelde mijn moeder meteen van de goede producten en ze wou ook graag samples om uit te testen aangezien ze ook steeds haar nagels doet met gel. Nadat mijn moeder een bestelling plaatste, kreeg ze echter de vraag naar btw nummer. Mijn moeder vertelde aan haar dat ik al heb kunnen bestellen dus dat ze het niet begreep. De klantenservice belde nadien naar mij. Ze vertelde een ander verhaal aan mij nadat ze met mijn moeder had gebeld. Alsook leek de persoon aan de lijn niet te geloven dat de samples voor mijn moeder waren. De persoon aan de telefoon zei dat ze enkel een cleanser die bij de bestelling was zou opsturen zonder de samples. Dit heb ik geweigerd want mijn moeder wilt geen 10 euro verzending betalen voor 1 product. Dat was ook helemaal niet haar bestelling uiteindelijk. Nu 3 dagen later heb ik weer zelf moeten bellen om te horen dat de bestelling nog geannuleerd moet worden maar ze wist nog niet wanneer. Heel deze situatie is erg ongelukkig en onprofessioneel. We moesten onze bestelling annuleren omwille van een fout van de website. Toen we bestelden kon het als particulier, verder hebben we ook nog zelf BTW betaald. Dit zou niet zo mogen afgehandeld worden van de klantenservice. Ik vond de producten super en wou voortaan altijd deze bestellen maar nu weerhoudt dit mij om nog te grijpen naar deze producten.

Uitstekende service & producten!

Ik plaatste voor de eerste keer een bestelling. Veel samples aangevraagd alsook enkele artikels aangekocht. Super tevreden over de snelle levering, de samples koop ik zeker aan in een grote hoeveelheid want wauw wat een topproducten! Ps: na alle gratis ‘testers’ zat er nog een extra cadeautje bij de bestelling! Service kan niet beter!!

Beste!

Beste producten en vriendelijke werknemers, ook maakt Tanya altijd je hele dag weer goed!

Kan niet wachten om mijn testproducten uit te proberen!!

Leuk verpakte aankoop

Mijn aankopen zijn altijd snel en leuk verpakt in huis!

Uitleg en producten zijn geweldig

Eigenlijk is alles gewoon goed! Producten de kwaliteit is gewoon goed. Webshop overzichtelijk, instagram op en top! Service is zeer klantvriendelijk! Alles is duidelijk. Trainingen zijn duidelijk. Dankjewel!

Nette service

Snel en vriendelijk

Zeer mooie producten

Ruime keuze in mooie nagelproducten en een supersnelle bezorging

Fijne meiden, Perfecte sevice

Top Service

Super tevreden!

Zeer snelle levering

De levering werd de dag zelf nog op de post gedaan. Perfect! Een pluspuntje zou zijn als er geen leveringskosten zijn vanaf een bepaald bedrag.

Super !!!

Super snelle levering en netjes ingepakt. Met vele presentjes erbij ! Erg leuk ! Erg leuke verassing !

Overzichtelijke website waardoor ik gemakkelijk mijn spulletjes bij elkaar kon vinden. Het pakketje kwam goed verzorgd aan met leuke extra attenties erin. Daardoor ga ik binnenkort weer shoppen want ik moet die sjablonen hebben. Dat doen ze goed ;) Het was een fijne ervaring om te shoppen bij Tanya Savchenco Nails

Bestelling geplaatst

Bestelling was super snel geleverd, werd goed op de hoogte gehouden per mail. Volgende dag nagels gedaan van m’n zus, prachtig resultaat. Is zeker voor herhaling vatbaar. Zelfs de verpakking was mooi. En het persoonlijke kaartje was ook heel attent.

Top top tooooop

Super klantenservice!ik werd zelfs persoonlijk gebeld zodat ik aan het bedrag kwam om het geschenk te krijgen kortom top top top! De producten zijn geweldig! Dankjewel Tanya en team!

Klantvriendelijk

Ik vond het zeer fijn dat jullie mij hebben gecontacteerd om te vragen of ik nog iets voor 3€ wilde bijbestellen omdat ik dan een cadeautje kreeg.

Top! De sjablonen wauw waarom heb ik die niet eerder besteld! Een mooie strakke nagel kunnen zetten. De gel is wel even wennen maar na een paar keer oefenen komt dat goed. Ik ben zeer tevreden!

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.