Al jaren gebruiken we in de salon de producten van TS, het valt nooit tegen. Goede service, fijne producten, snelle verzending en altijd staan ze voor je klaar. Ik wil nooit anders meer.
Bedankt voor de mooie review, Frank! Hier worden we heel blij van ❤️
Ben nu al bijna drie jaar klant bij Tanya. Het laatste jaar was ik enkel door verhuis naar buitenland en gezondheid redenen met TS club bezig. Wist niet goed wat ik wou maar door TS club te blijven volgen en ook alle nieuwe producten te leren ontdekken ben ik er nu van overtuigd dat ik verder wil met nagels zetten. Ben stilaan terug aan het opstarten en had veel vragen waar Tanya en haar team me zo goed bij hebben geholpen. Ook mijn pakjes die naar buitenland werden verstuurd kwamen mooi en verzorgd aan. Moet zeggen daar wordt een mens blij van!! TS Nails zijn THE BEST!!!
Wow Ann, wat een fantastische review! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen dit te schrijven! ❤️
Prachtige producten wat ook super fijn werkt. Ik vind service super en de bestelling wordt snel bezorgd. Het leuke is dat er ook een cadeautje bij de bestelling zat. De bestelling is met liefde verpakt. Ik zou het collega nagel stylistes zeker aanraden!
Bedankt voor deze mooie review, Michelle! ❤️
Geweldige producten, ik gebruik ze al 5 jaar ongeveer?! Ik wil niets anders, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik en mijn klanten zijn tevreden! Love TS <3
Dat is zo mooi om te lezen, Brenda! Bedankt voor het schrijven van deze review ❤️
Producten zijn heel goed en alles is topkwaliteit
Bedankt voor de mooie review! ❤️
Voor mij is TS een super goed product! Heb ook opleidingen gevolgd bij haar, alsook de TS club en dit in combinatie met haar producten zorgt ervoor dat al mijn klanten 4 weken tevreden zijn en ik ook! Als de klant na 4weken terug komt hebben ze geen lifting, geen stukken en zijn de nagels nog steeds mooi. Ik overweeg het zelfs niet om over te stappen van merk ook al krijg ik soms proefpakketten toegestuurd. Met TS is het relaxt werken als nagelstyliste ❤️
Dat is geweldig om te lezen Debby! Bedankt voor de review en jouw loyaliteit ❤️
Ik heb in de jaren zoveel van Tanya geleerd en vind haar producten heel goed en fijn om mee te werken! Ze heeft het vak van de nagelstyliste een stuk leuker gemaakt!
Dankjewel voor deze mooie review, Maaike! ❤️
Sinds ik Tanya heb ontdekt op instagram werd ik enorm gemotiveerd om beter te worden in het maken van prachtige strakke nagels! Direct T-Gel en penselen aangeschaft en de levering is ook zeer snel in huis, wat ik enorm waardeer. Het werkt enorm fijn met T-gel het levert zo mooi! Makkelijk aan te brengen en blijft zitten als een huis! Mijn klanten zijn zeer tevreden! Na een aantal maanden ook lid geworden van de TS Club. Mijn ervaring is hierin ook gewoon weg fantastisch! Duidelijke taal n makkelijk te begrijpen. Ik ben fan!!
Dankjewel voor deze mooie review Evelyn! Wij zijn nu ook fan van jou! ❤️
Mijn ervaringen zijn zeer goed, de uitleg en ik ben zelfs gebeld of ik nog vragen had met betrekking tot de gekochte producten. Iedereen is erg betrokken en vriendelijk.
Bedankt voor deze mooie review Denise!
Je kan hier hele goede kwaliteit artikelen shoppen voor een redelijke prijs die daarbij hoort. Het personeel is heel klantvriendelijk en kunnen je alles heel goed uitleggen. Ze helpen je uitstekend. Ben heel tevreden. Blijf hier zeker mijn spullen voor mijn salon kopen. Heb al bij diverse groothandels gekocht, maar ga nu alleen nog hierheen. Een dikke 10.
Wow dat is fantastisch te lezen, Jose! Dankjewel voor deze top beoordeling ❤️
Ik ben heel tevreden van de producten en wanneer ik een vraag heb wordt dit met veel enthousiasme beantwoord en niets is teveel . Ook had ik een box besteld en deze was gebroken aangekomen en heb mail gestuurd gewoon om dit te zeggen want dit was de schuld van de koerier en dag erna had ik een. nieuwe dus ik was super blij Dus gewoon TOP
Wij zijn ook superblij Veronique; met jou als klant én met deze review ❤️
Topproducten en een topservice
TS = Top Service :) Dankjewel voor deze top review ❤️
Het team is zo aanstekelijk enthousiast ik hou ervan!! Ik vind het echt zo motiverend. Zo af en toe wordt ik zelfs gebeld met de vraag of ik nog ergens hulp bij nodig heb. Dat noem ik nog eens klantenservice. Bij mijn laatste bestelling zat nog een leuke verrassing. T-Lastic, dit had ik nog niet geprobeerd. Ook dit is een heel fijn product. Kortom ik ben FAN! Ga zo door toppers!
Dankjewel lieve Marieke! Wij zijn ook fan van jou ❤️
De producten zijn een droom om mee te werken! De hechting is top, de nagels blijven wekenlang mooi. En doordat Tanya vaak actief is op Social media, weet men ook hoe de producten werken en krijgt men volop inspiratie. Ook de TS club is een geweldige database waar alles te vinden is. Ik ben al jarenlang fan en wil geen andere producten meer.
Ah wat een super fijne review, Denise! Dankjewel ❤️❤️
Ik had een try out kit besteld en kreeg er veel cadeautjes bij waar ik natuurlijk erg blij mee ben!!! Ik heb verschillende producten al uitgeprobeerd en het is top spul. Dank je wel Tanya!! Ik zie dat je jarig bent vandaag dus van harte gefeliciteerd en maak er een mooie dag van. Liefs Wendy xoxo
Bedankt voor de top review Wendy en veel plezier met het uittesten van onze productlijn! ❤️
De service is echt in 1 woord super. Kreeg zelf cadeautjes erbij, echt heel erg lief.
Bedankt voor je goede beoordeling, Romy! Wij vinden jou ook heel erg lief! ❤️
Fijne producten om te gebruiken, steeds positieve feedback van klanten.
Geweldig dat jouw klanten ook het verschil merken! Dankjewel voor deze review!
Ik liep tegen veel dingen aan, dankzij TS club heb in verschillende video's kunnen bekijken en hieruit leren , maakt niet uit beginnend nagelstyliste of gevorderde , je kan steeds bijleren ! Top top, legt het super duidelijk en leuk uit! Love you tanya
We love you too Valerie! ❤️ Bedankt voor de mooie review!
Tanya en haar team staan je met raad en daad bij. Als je vragen hebt. Ze heeft de beste producten.
Dankjewel voor de mooie review Veronique!
Als je nog twijfelt of dit product doet wat die zegt dan zou ik je willen beloven dat echt geen enkel product beter werkt als die van ts nails. Met name de T-gel! Perfect zelflevelend en goed voor 1000 verschillende nagels.
Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten! Bedankt voor je review Chiara!
Wil jij als nagelstyliste alles uit je zelf halen? Dan zijn de producten en de expertises van Tanya en haar team het helemaal! De producten zijn kwalitatief hoog. Altijd in ontwikkeling en het beste van het beste. Kwaliteit staat hoog ook de gelpolish kleuren zijn zeer hoog gepigmenteerd en heel dekkend. Dit is super fijn en scheelt tijd in de salon. Naast de producten kan je het beste uit jezelf halen door de beste video’s van de TS club! Hierin leer je heel erg veel, en weet je al veel dan kan je hiermee de puntjes op de i zetten. De kers op je taart. Hiermee kan jij jou laten verschillen met die andere nagelstyliste collega’s. Breng je zelf na een hoger niveau! Dankjewel Tanya en team! ❤️ voor de goede producten, goede service en de prachtige TS club!
Dankjewel voor deze fantastische review Rochella! Hier doen we het voor :)
Top in product Top in kwaliteit Top in service Gewoonweg TOP
Jij bent ook TOP Marisa! Dankjewel voor je review
Eerste keer de producten van Tanya besteld, maar ik wil ook nooit meer iets anders. Ik stap volledig over op dit merk. Mooie kleuren en ontzettend fijn om mee te werken. Verzending ook erg snel.
Wat ontzetten fijn en gaaf om te lezen Michelle! Welkom bij de TS Familie!
Altijd netjes optijd met verzenden. Met me verjaardag leuke extra cadeautjes erbij gehad (Voelde me net een klein kind) top producten bij te
Bedankt voor de review Jessica! We vinden het super leuk om jou blij te maken!
Tanya Savchenko biedt een breed scala aan nagelproducten die van hoge kwaliteit zijn. Na veel verschillende merken te hebben uitgeprobeerd wil ik niets anders meer dan de producten van TS! De TS Club is een platform waar leden toegang hebben tot exclusieve trainingen, tutorials en tips om hun vaardigheden als nagelstylist te verbeteren, en de mogelijkheid om continu bij te leren. Op dit platvorm heb ik veel geleerd.
Wow Claudia, wat gaaf dat je continu blijft leren op TS Club! Onze missie is geslaagd!
van Leeuwenhoeklaan 4
2713 RB Zoetermeer
Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.