Kwaliteit en snelle service

Mijn bestelde producten waren de volgende dag binnen. De producten van Tanya zijn kwalitatief heel sterk en fijn om mee te werken.

Duidelijke webshop en snelle levering!

Ik mag graag winkelen bij deze webshop. De webshop is heel overzichtelijk en de levering is ook snel. De producten van Tanya zijn fijn om mee te werken.

Netjes verpakt en snel in huis. Wat betreft de samples, jullie zijn niet flauw. Heel fijn om de producten uitvoerig te kunnen uitproberen

Bestelling binnen 1/2 dagen ontvangen, top

Topservice!

Super snelle levering, altijd netjes en correct. Ik ben zeker een blijvende klant!

Ik wil met niks anders meer werken!

Dankzij de producten van tanya zet ik prachtige nagels weg, de opbouw producten, tips van tanya ( en haar meiden) met haar online trainingen of lives op insta en de prachtige kleuren gellak/glitters en steentjes zijn echt zo de moeite waard!

Perfect!

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis en trainingen zijn super leerzaam.

Top kwaliteit en snelle levering

Heb tijdens de lockdown een tweetal cursussen gevolgd. Duidelijke uitleg en fijne producten om mee te werken. Heb er in de salon een product bij. De acryl-gel!!

Snel service!

Bedankt voor cadeau :)

Geweldig!!

Ik heb het product nog niet gebruikt maar de leuke verrassing in het pakketje (glitter) is helemaal top! En het snoepje natuurlijk ook ;) Ik ga het product snel uitproberen en heb al andere producten gezien die ik ook zeker ga bestellen!

Fijne producten, samples is een top idee, leuk ingepakt, goede service en de beste insta wat betreft gelnagels in Nederland! Het enige nadeel vind ik de (redelijk hoge) verzendkosten :)

Altijd super tevreden

Altijd als ik iets bestel altijd mooi netjes aangekregen nooit problemen mee gehad. Natuurlijk ben ik ook super tevreden over de producten en de online trainingen.

Jullie zijn de beste

Top producten, goede service en lieve werknemers. Alles in 1! Werd over mijn bestelling gebeld, ivm het bedrag en wel cadeau ik erbij zou willen krijgen. Alles geregeld en opgehangen. Belt ze nog een keer 'je hebt deze al 5x wil je dan niet liever 2x de andere?' Helemaal top! Super service, top producten en goede kwaliteit! Mijn nagelsalon is alleen nog maar TSNAILS Enige wat ik mis is verzending naar Duitsland

Heel tevreden

Ik heb de producten- en online lessen leren kennen via sociale media. Ondertussen al veel mee gewerkt- en ze zijn TOP! Ook de online lessen- heel goed, super uitgelegd. Ik ben fan.

Bestelling altijd netjes op tijd en producten zijn geweldig!

Ben al een tijdje met deze producten aan het werk en ze zijn echt super.

Heel klantvriendelijk!! Snelle levering, Snelle reactie op mails! (Producten moet ik nog uit testen)

Super snelle levering en topproducten!

Geweldige producten

Ik heb nu al een aantal keer producten besteld en ik ga blijven bestellen. Kwalitatief hele goede producten en een top service van de dames die er werken. Een van mijn favoriete winkels om mijn nagel spullen te shoppen.

Fijne producten, goede service ❤️

SUPER SERVICE

Ik ben zo blij met deze groothandel! Echt altijd super!

Goed tegen breuk beschermde verpakking

Omdat ze de beste leermeester is! Heeft oog voor elk detail! Een bende toffe meiden bijeen! Niets dan alleen maar een dikke aanrader voor iedereen!

Prima in orde, snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt en de producten zoals gewenst. Ik had er zelfs een mooi kadootje bij gekregen, dus zeer tevreden

geweldig

Uitgebreid aanbod Kwalitatief Alles is even mooi Snelle levering Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling Lieve dames aan de telefoon Mooie verpakkingen/goede marketing Én een chocolaatje in de doos!

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.