Perfect geleverd, goeie producten

Het pakje was iets langer onderweg dan verwacht maar was tip top in orde

Super!!

Goed bedrijf! Goede service! Goede levering (met vaak iets lekkers :P )

Een telefoontje n.a.v. mijn bestelling, of ik nog vragen had en of alles gelukt was. Erg fijn! Kleine attenties bij de bestelling en top verpakt.

Na mijn bestelling te hebben geplaatst op jullie site kreeg ik meteen een belletje. Vriendelijke werd ik geadviseerd, en te woord gestaan. Niet te opdringerig, en zoals beloofd zet alles in mijn bestelling. En nog meer. Kadootjes en een vriendelijke kaart. Dank Savchenko nail TEAM.

Ben zeer tevreden.

Bestelling wordt snel geleverd.Netjes verpakt en altijd een kadootje erbij. Ben ook erg tevreden over de produkten.

Het was echt een kadootje om mijn bestelling uit te pakken. Veder super snelle bestelling en ik kon ook nog eens de ontvangst dag eventueel aanpassen!

Geweldig!!!!!

Super snelle levering ik word daar erg blij van !!! Netjes in een super sterk doosje leuk kaartje erbij en een klein kadotje en nog een chocolatje kan niet op Ik hou ervan !!!

Geweldig fijne produkten

Fijne produkten om mee te werken alleen maar goeie ervaringen mee. En Tanya vind ik een topdocent en een lieverd!

Fantastische service en top producten

De service is altijd heel goed en vriendelijk. Ik werk nu al een tijd met de producten van Tanya en ik zou niet anders meer willen. Sinds een jaar volledig over gestapt en absoluut geen spijt. Ik beveel het iedereen aan.

Snel geregeld

Ik heb het artikel gelijk in gebruik genomen. Weet vanuit ervaring van kennis dat het een goed product is en zelf ook inmiddels ondervonden. Daarom ook aangeschaft

Super service!

Snelle verzending & leuke bonus goodies! :)

Heel fijn en vriendelijk!

Ik vond de service heel aangenaam. Ik heb contact opgezocht via instagram en ze vroegen direct mijn gegevens zodat ze mij telefonisch konden contacteren. Ze hebben mij alles heel goed uitgelegd en hebben mij nadien opnieuw gebeld om te kijken of het correct was. De levering was wel later dan voorspeld, maar dit heeft niks met hun te maken.

Super goede en snelle service! Producten werken ook uitstekend

Wordt altijd snel geleverd

Alles wordt altijd snel geregeld en geleverd! Nadeel vind ik soms als ik niet veel nodig heb de hoge verzendkosten. (Hoewel ik de laatste keer geen verzendkosten hoefde te betalen dus misschien is dat al veranderd)

Netjes verpakt echt een kadootje om uit te pakken, de spullen zijn waanzinnig ben blij om jullie product te mogen gebruiken! Zelfs nog nagebeld van wat ik ervan vond en of ik tevreden was. Webshop zou iets meer overzichtelijker kunnen. Verder topmeiden!

Heel rap geleverd, mooi ingepakt, mijn white ts gel was wel uitgelopen maar ik heb alles goed kunnen kuisen .

Top top top!

Ik heb onlangs een paar producten aangekocht zoals de Ts build gel en hij is geweldig! Ook is de klantenservice fijn en zijn ze super professioneel.

Snelle oplossing

Netjes te woord gestaan en probleem binnen 10 min. Opgelost!

Ik vind het echt een van de beste leveranciers in nagelproducten! Van de manier waarop het pakketje met liefde wordt ingepakt tot het volgen op sociaal media! Ik heb met mega veel merken gewerkt maar bestel alleen nog maar de gels van TS!

Top producten!

Altijd dik tevreden over de producten van TS. Nu door Sanny gebeld over eventuele vragen en zij heeft goede feedback gegeven. Dus gewoon top.

Helemaal super!

Super service, snel geleverd en altijd alles super in orde

Snel en behulpzaam

Ik had voor mijn doen een flinke bestelling geplaatst, toen werd ik gebeld dat als ik nog wat meer bestelde gratis producten er bij kreeg. Helaas zat ik al over mijn budget het en kon het echt niet anders. Toch werd ik verrast met leuke goodies toen ik mij bestelling binnen kreeg! Ik had 2 samples besteld (wat ik trouwens echt super fijn vindt want ik ben nog enorm zoekende naar mijn favo producten) en er werd geïnformeerd of ik het verschil wist tussen de producten. Dus zeer fijne communicatie en interesse!!

Niet alleen haar trainingen zijn super maar ook haar producten en servive!! Liefs petra wetzels

Top producten en snelle levering

Sinds ik producten van TS gebruik merk ik dat ik amper lifting heb bij klanten. Ook breken mijn klanten nooit hun nagels desondanks dat ik ze dun houd. Met een andere merk was dat niet gelukt maar met TS wel. Super blij mee. Als je een goede no wipe topcoat zoekt die niet geel uitslaat op witte gellak, dan is de TS No Wipe ook perfect! Had ook nog een mooi glittertje kado gekregen, bedankt!

Bredeweg 146a

2761 KC Zevenhuizen

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij TS NAILS, Dé plek voor professionele nagelproducten én inspirerende trainingen. Of je nu net begint of al jaren in het vak zit — bij ons vind je workshops en opleidingen die écht bij jouw niveau passen, gegeven door Educators met passie voor nagels en oog voor perfectie. Kom zelf ervaren hoe persoonlijke service en topkwaliteit samenkomen. Bij TS NAILS draait alles om één ding: kwaliteit, altijd.