Het beste!

Zo tevreden van dit merk! Ik werk er al 2 jaar mee, en zonder twijfel is dit het beste merk. De hechting van de producten is ook top! Mijn favoriete product is T-gel. Ook bij iedere bestelling zitten er leuke cadeautjes bij, dat ik enorm apprecieer. Bedankt Tanya & team voor de beste service!

Top ervaring!

Super tevreden van de producten! Altijd een fijne en snelle service! Dikke aanrader!

Uitstekende service!

Onlangs had ik een probleem met inloggen. Mailtje gestuurd en bijna onmiddellijk daarna kreeg ik al een telefoontje van Anita om mij verder te helpen! Top service!

Een echte aanrader

Zeer goede producten Zeer snelle levering Heb je vragen je krijgt altijd een duidelijk antwoord. En ik vind TS Club geweldig, zo kan ik de filmpjes zo dikwijls bekijken als ik wil.

De perfecte producten voor elk soort nagel!

Ik heb ervaring in producten te bestellen en ook paar keer kans gehad op in TSclub te kijken. De verzending dik inorde, alles super proper en heel rap verzonden! En TS club is gewoon heaven on earth voor nagelstylisten. DANKJEWEL TANYA & CO ❤️❤️

Zijn geweldige top producten

Producten zijn geweldig

Leuk winkel met veel keuze. Vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt goed advies op je vragen.

Een top bedrijf met een gepassioneerde eigenaresse!

Hele goede kwaliteit van producten, altijd vriendelijke, behulpzame benadering van de personeel en een snelle mooi verpakte levering. Wat wil je nog meer?

Fantastisch!!

Ik wist niet welke producten ik moest kopen, ik heb via instagram een berichtje gestuurd en ze hebben mij daar super geholpen!! Dit dan ook besteld en na 1 dag had ik dit al in huis. Kon niet wachten om het uit te proberen, de producten werken kei goed! Super blij met de aankoop!

Snelle levering. Ook goed en veilig verpakt. Leuk dat de showtips van het kleur er al bij zaten.

Top producten!

The base & top zijn mijn favoriet! Super kwaliteit!

Top kwaliteit

Alle producten van a tot z zijn van top kwaliteit.! Helemaal weg van de producten, gebruik niks anders meer

Super fijn

Hele fijne producten, en goede service. Bedankt !

Toppie

Topproducten en goede service en uitleg Live op insta is altijd heel leerrijk

Goede service en alles op voorraad

Goede service, goed bereikbaar, alles op voorraad en fijne mensen.

Jij bent een “TOPPER “, heel kort samengevat!!!

Snelle service, topprodukten, heel goede uitleg en hele goede deals, ben zeer tevreden en vooral ik ben overtuigd om mijn klantjes met jou producten verder te helpen…. Dankjewel ❤️

Super kwalitatieve producten die ik absoluut niet meer kan missen. Super vriendelijk team dat je veel uitleg geeft en helpt wanneer je dit nodig hebt.

Top service!!

Ben al 4jaar klant bij Tanya en haar team. Ze bieden een top service en helpen je in alles wat ze kunnen. De website is ook zeer overzichtelijk. Mijn bestellingen zijn altijd piekfijn inorde en altijd met een leuke attentie van het team. Kortom heel tevreden

Geweldige resultaten met Tanya Savchenko

De producten zijn geweldig, de service, de info, de training zijn allemaal geweldig en van hoogstaande kwaliteit! Niet alleen Tanya Savchenko, haar producten en haar team zijn geweldig, maar zij maakt van jou ook een geweldige nagelstyliste! Waardoor jouw klanten ook weer die enorme kwaliteit mogen ervaren. Aanrader voor iedereen die het naar een hoger niveau wil tillen! Ik ben alvast een enorme fan, en mijn klanten ook!

Correcte snelle service

Snelle service, volgende dag was pakket al in huis. Alles zat mooi verpakt en beschermd! Top top top

Altijd onwijs tevreden met de producten én snelle levering

Van begin af aan altijd heel tevreden over de producten en de snelle levering, top top top! Daardoor heb ik ook weer zeer tevreden klanten!

Beste

Mega fijn bedrijf

Zo’n mooi bedrijf wat de beste producten levert, kennis en enthousiasme overbrengt. Ik bestel iedere keer weer met liefde of ga graag langs in hun groothandel.

Geweldig mooie producten. De lessen op haar platform zijn top. Ik heb al zoveel geleerd.

Heel mooi kleuren

Heel mooi kleuren en is van goede kwaliteit. Ik raad het ten zeerste aan het is snel geleverd en krijg Stalen Display Manicure Accessoires voor Nagel Display Thuis. TOP!

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.