Mijn KPU paard gaat steeds beter :)

Mijn paard is in februari positief getest op KPU waarna Ilse voedingsadviezen (kruiden, mineralen) heeft gegeven. Ilse is altijd bereid mee te denken en heeft een enorme bak aan kennis. Mijn paard is van futloos naar energiek gegaan, haar mest wordt beter, ze zit prachtig in haar vacht, bespiering wordt steeds beter en haar allergische reacties (vreemde plekjes boven hoeven en rond de neus, staart schuren) zijn verdwenen. Ik ben enorm blij dat we erachter zijn gekomen wat er aan de hand is, en nog blijer dat er wat aan te doen is en we mega resultaten zien. Ilse, enorm bedankt!

Top service ! Top producten !

Meerdere goede ervaringen; fijn advies, snelle verzending en uiteraard zeer tevreden over de producten

Behulpzaam

Mijn vragen worden altijd goed beantwoord. En ik stel er veel! Haha

Duidelijk en snel

De informatie op de site is duidelijk met heldere uitleg waarvoor een product dient. Kwalitatief goede producten en snelle bezorging. Wat van mij duidelijker mocht was wanneer de verzending zou plaats vinden maar voor mij geen reden om volgende keer niet te bestellen.

snel, correct....blij mee

Snelle en goed

Snelle levering en mooie, duidelijke website met uitgebreide omschrijvingen. Ondanks dat voer in papieren zakken soms wat gewaagd is, waren ze in perfecte staat en nergens beschadigd. Ik zou Equi-Prana zeker aanbevelen!

Altijd prima!

Niet mijn eerste bestelling. Prima webshop. Kruidenvan hoge kwaliteit.

Goede service en goed producten

Al enige tijd helpt Ilse mij met mijn paard. Zij heeft heftige kpu, en ze krijgt hiervoor diverse kruiden. Elke 5 weken heb ik even een contact moment met Ilse hoe het gaat en waar bij gestuurd moet worden! Onwijs blij met deze service van Ilse. Ondertussen gaat mijn merrie stapjes vooruit! En blijf ik voor altijd bij Equi Prana !!

Product niet aanwezig, hielden me op de hoogte ervan

nog niets ontvangen

Een beetje opdringerig om direct een beoordeling te vragen als ik net iets besteld heb. Laat me liever weten wanneer ik het pakketje kan verwachten.

lekker ruikende kruiden en paarden zijn er dol op

pakket snel ontvangen, kruiden zien er goed uit en ruiken lekker. Paarden zijn er dol op. Ik geef ze iets nat om wegwaaien tegen te gaan. Paarden eten ze zowel nat als droog goed.

Prima producten en snel geleverd

Snel geleverd!

Tevreden over het assortiment. Mijn pony eet het graag!

Contact loopt stroef

Ik heb een voedings amnese aangevraagd meerdere keren maar deze lijken niet doorgestuurd te worden door de site. Daarna heb ik via instagram contact gezocht en kreeg ik uiteindelijk wel een fijn antwoord! Het bestellen en verzenden gaat dan weer wel heel makkelijk en snel.

De eerste ervaring is alvast top!

Per omgaande mijn online bestelling ontvangen. Aangezien het om een test ging en het afnemen van een monster niet net zo makkelijk en snel ging nog in afwachting van het vervolg...

Altijd goed!

Bestellingen zijn er altijd snel. Service is goed! Advies is goed! Fijne produkten

Snelle levering en super fijne producten

Snelle levering en fijn advies voor de juiste samenstelling en dosering van kruiden

Goede kruiden

Onze ervaring is goed, op gebied van paarden. Slaat goed aan ,en is 100% natuurlijk

Snel en gemakkelijk bestellen en snel verzonden

Overzichtelijke website waar ik voor het eerst besteld heb. Het bestellen ging gemakkelijk en snel en is zeer snel afgerond! Tot nu toe een fijne ervaring en weet zeker dat ik hier vaker kruiden ga bestellen.

Snelle levering, fijne kruiden, ruim aanbod.

Vlotte service & afhandeling

Vlotte service & vlotte afhandeling

Correct

Snelle en correcte levering!

Snel

Snelle levering goede producten

Bestelling vlot binnen

Heb bestelling gedaan, echter kreeg ik niet de hoeveelheid die ik besteld had. Ilse heeft direct na mijn mail contact opgenomen. Er bleek een fout op de website te staan, deze is aangepast.

Moerbekerweg 12

1732EL Lutjewinkel

+31 6 51957958

Over Equi-Prana

Natuurgeneeskundige voeding voor dieren Healing voor dieren en hun mensen