Snel geregeld

Altijd uitgebreid advies. Nu voor het hoesten kruiden besteld.

Geweldig!

Vrijwel direct een passend advies ontvangen. Gelijk besteld en dezelfde dag nog verzonden!

Bestellen ging prima

Bestellen ging makkelijk en snel

snelle bezorging

Snelle bezorging en netjes ingepakt. Inclusief een mooie folder met jullie andere producten en richtlijnen voor voeding van het paard.

Snelle levering altijd netjes verzorgd

Prima spul jeuk behoorlijk afgenomen bij mijn hond

Fijne produkten en goed advies

Erg prettig contact en advies. Fijne produkten Snelle levering

Zeer snelle levering

Snel

Kruiden besteld en snel ontvangen.

Heel fijn

De afhandeling van mijn bestelling gebeurde correct en vlot. Bij het uitpakken viel er dan nog een persoonlijk kaartje uit de doos! Een aanrader dus.

Goed product, snelle levering

De snelle afhandeling van mijn bestelling is fijn. Ook word ik blij van het gebruik van papier in plaats van plastic verpakkingsmateriaal. En ten slotte zijn de kruiden mooi van kwaliteit.

Mooie producten, snel geleverd

Mooie natuurlijke producten, goede info en snel geleverd

Zo betrouwbaar als de natuur..

Vanaf het eerste moment dat ik Ilse ontmoette tijdens equiday in haar stand t/m nu, maanden verder... ben ik super tevreden en heb ik al zo ontzettend veel informatie mogen ontvangen. De paarden reageren heel goed op deze manier van natuurlijk voeren. De uitgebreide uitleg op na het invullen van de anamnese vind ik steeds heel waardevol. Ik heb wel een extra agenda aangeschaft om de planning van de verschillende supplementen bij te kunnen houden met 4 paarden, want dat is soms wel een puzzel, maar het resultaat is er wel naar, dus dat puzzelen is het wel waard.

Blij met ilse en haar professionele service.

Een goede service van ilse. Blij met haar diensten en de producten van pernaturam.

Overzichtelijke site

Mooie duidelijke site.

Echt geweldig, heel betrokken en keurig.

Had per ongeluk 2 x besteld en betaald. Kreeg een mail daarover, met de vraag of dit wel klopte. De volgende dag was het geld al weer terug en het pakje werd die dag ook al bezorgd.

Top producten

Ik bestel al een tijdje en ben helemaal pro . Het zijn gezonde en uitstekend werkende Producten. Mijn paarden hebben er veel baat bij .

Schitterend voer en snel geleverd

De kruiden worden heel graag gegeten, paarden komen zelfs makkelijk van de wei af om te komen eten :) . Voor geen enkel ander voer hebben ze dat ooit gedaan. Ik vind ook dat ze er beter uit zien, minder opgezwollen buiken en iets soepeler in de spiertonus.

Goed advies en snelle levering

Ik ben erg goed geholpen door Ilse Mijn hondje heeft enorm last van jeuk en krabt heel erg veel! Ilse heeft mij voedingssupplementen aanbevolen En het advies om over te gaan van brokken naar vers vlees. Ik hoop dat ik snel kan starten met de supplementen zodat de jeuk weg gaat. Ilse vertelde mij dat de wierook tabletten goede resultaten gaan geven! Wordt vervolgd!

Over het algemeen goed

Ik zou het fijn vinden als er op de site een levertijd zou staan en bij het verzenden van het product een track & trace gemaild zou worden. Tevens had ik liever een andere bezorgdienst gezien, maar oke het is niet anders. Over het product kan ik nog weinig zeggen aangezien ik het net binnen heb.

Goed advies, altijd vriendelijk en snel in huis.

Goed advies, altijd vriendelijk en snel in huis.

Zondag gebracht

Zaterdag besteld, zondag langs gebracht super service. Pony's doen het goed op kruiden. Test wel eerst even 1 dag uit soms kunnen ze heftig reageren en kun je beter om de dag, 1x per week of (eerst) een ander kruidenmengsel geven.

Goed advies gekregen

Na een analyse goed geadviseerd nu kijken wat m’n paard van t voer vindt.

Super service!

Krijg fijne begeleiding in een moeilijke zaak met mijn paard. En de kruiden zijn geweldig!

Moerbekerweg 12

1732EL Lutjewinkel

+31 6 51957958

Over Equi-Prana

Natuurgeneeskundige voeding voor dieren Healing voor dieren en hun mensen