Super service

Goede service en fijne producten!

Goede service ,kwaliteit en prijs

Snelle levering en kwaliteit is ook super

Zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijk, ook in het geven van advies en ook zeer snelle reactie op de vragen die ik had

Snel, netjes en vriendelijk

Slechte klantenservice

Slechte verzendservice (bijna 1 week) en toen ik contact probeerde te zoeken werd er niet op gereageerd en snel verzonden. Ik bestel hier niet meer!

Heel leuke producten

Fijne producten Werken goed en eten het graag

Matig tot nu toe

Een vraag via messenger niet beantwoord. Ik had de vraag of er ook urine opgevangen mag worden na verdoving voor tandarts. En daarna pijnstillers gehad mag je dan wel urine opvangen of geeft dat een onduidelijk beeld. Misschien duidelijk vermelden in de bijlage bij de test wat wanneer geen urine opvangen en eventueel hoe lang wachten na bv sedatie of medicatie. Dat zou fijn zijn. Nu hopen dat de testuitslag snel binnen is en goed is.

Mooie produkten en goed advies

Persoonlijk advies waar je verder mee kan. Mooie produkten. Goede levering.

Goed advies, mooie producten en snelle levering!

Via de site om advies gevraagd, kreeg snel een antwoord. De kruiden zien er goed uit en ruiken ook mooi. Nog maar een paar dagen begonnen met de kruiden, kan nog niet zeggen wat het gaat doen, maar ben erg hoopvol.

goed telefonische advies

Fijne hulp en uitleg als je een vraag heb

Fijn dat ik op de hoogte gebracht ben van de verwachte levertijd.

Lekker geurende en smakelik gegeten kruidenmixen

De kruidenmixen worden goed gegeten door mijn paarden en ik merk dat ze minder opgezwollen staan. Dikke duim omhoog van mijn paarden :)

correcte afhandeling van de bestelling

Informatie is duidelijk en goed op de site. Het is eenvoudig om te vinden wat je zoekt en Ilse is altijd bereikbaar voor nadere informatie

Altijd netjes en snel afgeleverd. Fijne producten

Pony's knappen er echt van op

Met name de bitterkruiden hebben hun werk gedaan. Allemaal mooie mest. Ook de onderhoudskruiden zijn erg mooi. Ik vul hrt aan meg bio-ron producten. Helemaal tevreden dus. Klein puntje, de kruiden zijn zeker niet de duurste maar nog altijd ben je een flink bedrag kwijt. Wat ik nog wens, van alle kruiden een 3-5 kg zak, al is het op bestelling met een wat langere levertijd. Het scheelt toch om 3 kg in een keer aan te schaffen ipv 3 zakken van een kg.

Advies op maat!

Voor een specifieke situatie heb ik een advies gekregen met de onderbouwende gedachten erbij. In de reactie was duidelijk te merken dat er werd mee gedacht. Ik ben er super tevreden mee! Ook bij vragen naderhand heb ik heel prettig antwoord gekregen.

Overzichtelijke website, duidelijke informatie, vriendelijk contact, super snelle verzending

Duidelijke site

Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle bezorging!

Na telefonisch overleg super snel uitgeleverd! Top !

Uitstekend erg klantvriendelijk, meedenkend en zeer vlot! Ik kan Equiprana van harte aanbevelen en zal zeker vaker bestellen!

Vind dit bedrijf zeer goed en correct

Zeer goed geholpen

Ik kreeg zeer snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Fijn te woord gestaan. Dit is een bedrijf die naar je luistert en met je meedenkt. Zeer tevreden

Fijn dat je tijdens het bestellen steeds terug naar de mail kan gaan om te lezen wat geadviseerd wordt en dan niets kwijt raakt

Goed advies en snelle service

Goed advies en snelle service. Er wordt echt meegedacht

Moerbekerweg 12

1732EL Lutjewinkel

+31 6 51957958

Over Equi-Prana

Natuurgeneeskundige voeding voor dieren Healing voor dieren en hun mensen