lekker geurend en goed gesmaakt kruidenpakket

Snelle en duidelijke communicatie wanneer er een deel van de bestelling niet op voorraad was en toch heel snel het volledige pakket ontvangen. De kruiden ruiken heerlijk, k zou er zo zelf een theetje van trekken :) , en de paarden lusten ze zeker! Door de zuivere producten kan je kleinere hoeveelheden geven en toch je paard van alle nodige voedingsstoffen voorzien. Kwaliteit boven kwantiteit! Aanrader!

Super service, snelle levering

Deskundig advies en snelle bezorging

Goede adviezen over voeding en kruiden. Duidelijk antwoord op gestelde vragen. Snelle bezorging van de bestelde kruiden.

Fijne kruiden

Kan nog weinig zeggen, maar denk wel dat het goed komt. We zijn sinds 2 dagen begonnen

Onwijs goed

Ik heb op al mijn vragen uitgebreid antwoord gekregen waardoor ik precies wist wat ik moest doen. Mijn paard en hond vinden het voer heerlijk!!

Prachtige kruidenmengsels!

Mooie en heerlijke geurende kruidenmengsels! Paard smulde ervan. Echt heel mooi om te zien. Snel geleverd, heel erg blij! Juist omdat hij het zo nodig heeft. Jammer genoeg heel weinig advies en antwoorden op de vragen die ik heb gesteld.

Fijne levering, goede producten, prijs valt mee

Prijs is niet heel goedkoop maar zeker wel een van de goedkopere kruidenmengsels. Producten zijn fijn om te gebruiken. Snelle levering aan huis.

Prima webshop en goede hulp van Ilse

Mooie webshop, duidelijke uitleg per product. Snelle reactie op mijn vragen. Snel in huis

Geweldig en geduldig geholpen

Uitstekende voorlichting door Ilse, steeds werden mijn vragen snel en uitgebreid beantwoord.

fijne hulp bij vragen zeer prettig.

Goede adviezen en snelle reactie

Ik heb nu een paar keer besteld. Tot nu toe heb ik goede ervaringen. Er is een snelle reactie en goed advies. Spullen worden redelijk snel geleverd.

Begane en behulpzame mensen

Behulpzame mensen met duidelijk hart voor hun bedrijf. Helaas wel lang wachten op bestelling.

Mooie producten en snelle levering

Ik ben enthousiast over de producten die Equi Prana aanbiedt, en ze worden snel en zonder problemen geleverd.

Top bedrijf

Heel fijn bedrijf met hele goede service voor advies qua voeding voor mijn paard. Heel blij mee

Ben zeer tevreden

Heb heel goede ervaring met equi-prana

Goed advies en hele fijne produkten voor paard en hond

Equi-prana is goed bereikbaar en geeft fijn advies voor de juiste produkten om herstel van mijn dieren te bevorderen en ze energiek en gezond te houden.

Persoonlijke service

Een fijn bedrijf met eerlijke producten

Vriendelijk en snel op inhoud geholpen.

Goede natuurlijke producten, snelle levering

Ilse denkt fijn mee om te zoeken naar de oorzaak van de klachten van mijn paard en op welke lichaamssystemen we het beste interventies kunnen inzetten. Ze heeft mij op een prettige manier geadviseerd over de producten van Pernaturam die mijn paard (met hoestklachten) zouden kunnen helpen. Mijn paard heeft sindsdien geen klachten meer!

Heel positief

Ik heb besteld. Verzending ging vlot. Toen ik het pakket opende zat ik in de doos alleen niet exact wat ik had besteld. Dit heb ik via e-mail gemeld en dat is heel adequaat opgelost door Equi-Prana. Over het product zelf ben ik ook erg te spreken! Ik kocht Adstringa Tannine kruiden voor een paard met diarree/mestwater. Het product doet wat ik er van gehoopt had.

Superblij

Half juni mijn eerste bestelling geplaatst, oost Pruisische kruiden voor mijn paard en ze werken goed. Dus deze keer wat meer producten besteld en maar even voor de zekerheid advies gegevraagd of je de diverse producten wel tegelijk kan geven. Er wordt snel gereageerd en ook snelle verzending. Paard blij en ik ook blij

Uitstekende service

Super snel geleverd!

Heel fijn

Ik heb telefonisch contact gehad en kon echt alles vragen. Er werd ruim de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en er werd goed onderbouwd antwoord gegeven. Ik hoop dat mijn paard er baat bij gaat krijgen.

Zeer prettige en effectieve producten!

Overzichtelijke site, duidelijke en fijne uitleg per product, ruime keuze, snelle en nette levering, erg blij!

Snelle levering,mooi product!

Even n extra boost voor t immuunsysteem heb ik.de echinicea besteld en ontvangen. Ruikt heerlijk en mijn shet vind het heerlijk!

Moerbekerweg 12

1732EL Lutjewinkel

+31 6 51957958

Over Equi-Prana

Natuurgeneeskundige voeding voor dieren Healing voor dieren en hun mensen