Geweldige ervaring!

Goede kwaliteit, snelle levering en faire prijzen. Ik ben zeer tevreden met men aankoop van Duverger home!

Geweldige service

Het geleverde product had een foutje, Duverger Home heeft samen met mij naar een oplossing gezocht zodat ik nu een mooie, kwalitatieve tafel in mijn woonkamer heb staan.

Schitterend

Vriendelijke mensen. Alles is correct verlopen. Goede afspraken met Benoit en mijn tafel en stoelen staan te pronken.

Mooi product en heel goede service

Na het product te hebben uitgepakt, bleek er een fabricagefout te zijn. Na overleg is het product zonder problemen vervangen. Heel plezierig!

Ik ben heel tevreden. Staat heel mooi.

Mooi vloerkleed, goede service

Het door ons bestelde vloerkleed was van mooie kwaliteit. Voelde fijn en zag er mooi uit. Aanrader. Service was ook goed. Aan huis geleverd.

Kasteelstraat 120

9255 Buggenhout