Beste Levi ik heb hier idd een filmpje van gezien, wij hebben zoals afgesproken met Cindy een nieuwe gestuurd. Ik neem aan dat je deze al ontvangen hebt? Veel plezier met het gebruik van de kroko plank in kruikenstad!
Originele beoordeling
Beste Sharon Het betreft hier een bord met tekst die op verzoek gemaakt word. De levertijd is idd te lang voor deze order. Wij verwachten deze nog wel binnen, wij houden u hiervan spoedig op de hoogte.
Goedemorgen Marieke Wat vervelend ik kan geen e-mail van u vinden. stuur ons even een e-mail naar info@barstensmooispul.nl met het missende product, dan sturen wij deze 2 januari naar u toe.