Ik heb het nog niet geopend, omdat het een cadeautje is

Ik heb het nog niet geopend, omdat het een cadeautje is

Alles goed verlopen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Product was goed verpakt.

Niet goed

Ik heb de string besteld maar kreeg een vrouwen slip. Super slecht model. Ziet er niet uit met elastiek. Ik zou het graag willen terug sturen.

Good spul, tis noe onderweg noar Ontario, Canada!

Niks aangekomen

Klote

zeer goede service

artikelen die niet op voorraad waren werden zsm opgestuurd.

Goede kwaliteit

Mooi vlaggie keals

Netjes behandeld

Erg vlot geleverd

In de levering was een foutje geslopen, op zich geen probleem. Ik vind dat je de kwaliteit van een bedrijf het beste kan afleiden uit hoe ze hiermee omgaan. Op dat punt alle lof voor Barstensmooispul. Geen discussie of gedoe, het juiste artikel lag een dag later op de mat. Top opgelost dus een zeer tevreden klant.

Achterhoekse vlag besteld, binnen 2 dagen in huis. Top!

Snelle levering, geweldig service

Ik had besteld op zondag. Kreeg het op maandagmorgen al geleverd. Helaas was de maat niet goed. Heb het op dinsdag zonder problemen in de winkel omgeruild voor een grotere maat.

Top , snelle levering!

Top , snelle levering !

Service zoals we dat gewend zijn in de Achterhoek!

Ontzettend goeie service. Per ongeluk een verkeerde maat ontvangen per post en binnen twee dagen had ik al een nieuw exemplaar in de juiste maat ontvangen, geheel gratis. Top!!

Mirakels fijne webshop

Vlotte afhandeling ik zou het zeker aanbevelen.

Leuk bord

Mooi en goede achterhoekse kwaliteit. Super snel bezorgd.

Goed geregeld.

Maat van 1 van de bestelde zwembroeken was niet goed maar omruilen was geen enkel probleem!

Super groot assortiment, vriendelijke mensen!

Er zijn super veel Achterhoekse vlag producten websites, maar dit is ongetwijfeld degene met het grootste assortiment. Producten worden snel geleverd en klantenservice is erg vriendelijk!

Super super super.

Bestellen gaat heel gemakkelijk, en snelle levering en netjes ingepakt. Echt een aanrader.

Echt uitstekend

Wij hadden een vlag besteld was alleen de verkeerde maat afgestuurd. Contact opgenomen. Volgende dag hadden we een nieuwe vlag in de brievenbus.

Eerlijkheid

Snel geleverd mooie producten

Service met de hoofdletter S

De transporteur stond al op de stoep en toch ging mijn last minute bestelling nog mee. Top service. Daarbij waren de bestelde producten ook gewoon van goede kwaliteit. Ook wel belangrijk natuurlijk :-)

geweldig

was er snel geleverd