Geweldig mooi assortiment en top service!

Mooi en breed assortiment , snelle levering en producten waren conform mijn verwachtingen!

Gekregen wat ik wilde

Meer dan 30 seconden

uitstekend

snelle levering en goed spul

Het was één snelle levering. Top. Vandaag besteld volgende dag in huis.

We hadden één puzzel besteld, heel mooie puzzel, alleen wat we jammer vinden is dat er geen beschrijvingen op staan waar het huis of voorwerp in welke plaats ze staan. Dan maak je de puzzel helemaal af. Verder top hoor. Vriendelijke groet,

Snel geleverd, goed verpakt, al met al een prima kadootje

Ik ga zeker vaker iets bestellen ,top service

Mooi spul en snel geleverd!

Prima in orde!

Bastens mooi spul

Heel goed.

Alles netjes en snel ontvangen.

Gewoon top geregeld

Zag op de site mooie klomppantoffels voor een leuk bedrag. Aangezien mijn vader de volgende dag jarig was, voor 16 uur besteld. Kreeg de volgende dag heel netjes een mail dat ze al bezorgd waren omdat die anders te laat bezorgd zouden worden.. dit had ik totaal nniet niet verwacht. Een hele dikke duim en een tien met griffel....

Hele snelle levering.

Leuk spul. Alleen was t flesje Kort grei wel erg klein. 200ml.

alles zo als afgesproken snel geleverd en zeer tevreden

Tevreden

Niet ontvangen wat ik bestelde, maar communicatie is oké en service ook

Ik heb alleen een opmerking....ik had een sleutelhanger met een klompje.....die zat er niet in, maar wel een mondkapje die ik niet had besteld. Maar tis oké zo

Barstensmooispul

Barstenssnel en barstensgoed geleverd

Super leuk samengesteld achterhoeks cadeau door hun samengesteld. Echt super leuk gedaan / met liefde samengesteld ;) Op tijd en in goede staat ontvangen in Brabant.

mooie tassen, snelle levering

Mailde voor een offerte voor200 tassen met de Achterhoekse vlag. Kreeg meteen een reactie met een goede prijs en had ze 2 dagen later in huis. Top! Leuk relatiegeschenk!

Uitstekende Achterhoekse service

De bestelling was er keurig de volgende dag zoals vermeld op de site. Het artikel was breekbaar en zeer goed verpakt. De Achterhoekse likeur viel ontzettend in de smaak. :)

Herhaal aankoop is al gedaan

Super lekker Likeurtje! Kort Grei is inmiddels alweer besteld! Snelle en goede levering!

alles prima

Leuke sokken en prima bezorging

Snel geleverd, foutieve zending direct opgelost. Prima

Prima.

Mooie klompen . En de rest van de bestelling was ook goed.

Snel, goed spul, leuk cadeautje d’r bij!!

Super kwaliteit !

Diverse producten besteld, stuk voor stuk kwaliteit!

goed geregeld

netjes afgehandeld en geleverd