Filter

Valleyball

Snabb leverans

Bra kvalitet å snabb leverans.

Från botten till toppen.

Det hela började jävligt bra. Sajten ser bra ut. Fotbollsskorna fanns inne. Gjorde en beställning. Sedan tystnad i 10 dagar. Där & då tänkte jag; Jävla Scam. Kontakta en Robert på kundtjänst som ta emot en massa skit från mig. Men lovade bättring & så till att jag fick ta del av prissänkningen som skett sedan jag beställt skorna plus att han såg till att jag fick en rabatt på 15 procent. På detta köp. Inte nästa. Där snackar vi kundleverans. Och dagen efter hörde till slut DHL av sig. Helt galet bananas & sonen blev galet glad. Jag utnämner nu Robert till Påve!!!!!

Perfekt

Bra

Snabb leverans!

Gick fort att få sina beställda varor.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra utbud och lätt sida att hitta på. Snabb service

Handlat många gånger och tycker allt är bra.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Inte fått det jag beställt

Beställde en dress (tröja+byxor) men bara tröjan kom. Meddela det, skickade bilder och fick svaret att en utredning pågår men har inte hört något mer.

Supernöjd

Super nöjd. Bra produkter. Och man få hem varorna grymt fort. Inga problem alls

Kanonbra

Första gången jag beställde hos er, positiv erfarenhet

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fick snabbt svar och hjälp av kundtjänst

Behövde byta storlek på en vara men saknade retursedeln, men fick snabbt en ny skickad till mig från kundtjänst.

Snabb och bra leverans

Det var här jag fick tag på presenten jag skulle ha

Jag har inte fått min produkt och det har gått mer än 14 dagar

Jag har inte fått min produkt och det har gått mer än 14 dagar

Snabb och smidig leverans

Bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Skön mot huden och bra med lite extra längd

Bra t-shirt som inte kliar, glatt tyg precis jag vill den, lagom längden gör att den är bra på vintern Sido-ränderna var mindre viktiga just för mig

Snabb leverans

Snabbt och enkelt

Ingen konstigheter

Fick ingen orderbekräftelse först men de löste sig.Leveransen har kommit i got tid, snabbare än vad jag trodde. Quality must be better for the price.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra kvalitet, snabb leverans!

Varorna jag beställde var av bra kvalitet. Dessutom levererades dem supersnabbt!

Fantastik

Amazing variety of goods for different sports. Delivery is super fast and theres always something for you in different price points! So happy!

Super nöjd

Grymt nöjd med leverans. Och kvalitet på sakerna ja fick.

Very happy.

Simple ordering process. Confirmation took a few hours but came same day. Delivery Netherlands to Sweden 3 days max. Very happy.

Varan är bra

Dahl som speditör är katastrof synd att ni valt att arbeta med dom

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb bra leverans och bra produkt

Allt bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Ogenerösa vilkor för retur av produkt

Jag köpte en produkt som är för liten. Det kostar liknande att skicka tillbaka varan som att beställa en ny. Mycket tråkigt, jag kommer välja en annan leverantör i framtiden.

Måtten stämmer ej

De angivna måtten i produktbeskrivningen stämmer absolut inte.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Sportshop.com/se

Sportshop.com är en online sportspecialist för alla som älskar sport, vill komma i form eller bara gillar att röra på sig. Vårt breda utbud av specialprodukter och vår kunniga kundservice är bara ett par saker som är extremt viktiga för oss. Vi är för närvarande specialiserade på landhockey, löpning, volleyboll, padel, handboll, basket, innebandy och tennis. Vi på Sportshop.com hjälper dig med rätt svar på svåra och enkla frågor, ger dig rätt specialistråd vid behov, packar din order snabbt och ser alltid till att ha de senaste produkterna online. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner