Filter

Bra leverans och retur

Snabb och bra leverans. Lätt att få tillgång till kundtjänst via mejl, svårare på telefon. Returen tog ett tag att få bekräftad, men löste sig bra till slut.

Not good Quality

The quality is not good as what I expected:(

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Jag förväntat mig en bättre kvalitet på kläderna

Jag fick betala frakt på alla tre produkter jag köpt på grund av att man kunde inte betala för mer produkter och man kan inte heller få varorna och betala efter man har fått dem

Bra priser!

Bra priser och skickade relativt snabbt. Borde se över sina bud. Budbee sabbade utlovad leverans och kom dagen efter bestämd tid. Inte första gången Budbee sabbar. Men sportshop kommer jag beställa mer från!

Bland det värsta

Reklmation som blir godkänt slutar med att jag betalar det dubbla för nya skor.. som arroganta kundtjänstmedarbetare som är helt obrydda och leker vi är bättre än dig mentalitet.

Har ej fått mitt paket

Har ej fått mitt paket

Ingen leverans, ingen information

Betalade för 2 varor som enligt siten var i lager. Ett tyskt DHL-mail kom om att en försändelse registrerats hos dem, men ingenting mer har hänt med den försändelsen på 2 veckor. Mailar kundservice 2 gånger under loppet av en vecka, inget svar. Här verkar de svara i alla fall, så testar den här vägen...

Mycket bra

Bra service

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och bra pris

Mycket positivt överraskad :)

Katastrof

Katastrof. Försöker att inte uppfylla konsumentlagen.

Mycket nöjd

Bra vara o snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Varning för detta företag. Levererar inte varor som uppenbarligen finns på hemsidan.

Helt inkompetenta. Beställde två tennisracketar som man lovade skulle komma inom några dagar. Efter massa mail hade efter 30 dagar inget paket kommit. Jag skulle sedan vara tvungen att lägga en ny beställning. Fick endast återbetalning för ett racket. Jag lägger en ny beställning för ett racket denna gång. Inget paket kommer och historien återupprepas. Katastrof! Väntar nu på att få återbetalning för två racketar.

Snabb leverans

Allt har fungerat mycket bra med min beställning

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Har inte fått några varor. Dock betalat

Gått över två veckor utan att ha fått varorna som beställts. Kontaktat kundtjänst utan att ha fått svar. Verkar vara ett skojarbolag.

Nej

Jag har inte fått än

Ok

Helt ok

• Skulle du rekommendera oss? Ja

The only place with real REAs

Incredible REAs of good quality products of known companies. I can find all that I need for me and my family to practice sport.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket bra bemötande när jag behövde reklamera

Allt har varit topp!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fick fel storlek på varan

Fick fel storlek och måste nu returnera och vänta på ny vara.

Nöjd

Inget att klaga över, mina nya nikes passade som förväntat! Dock har jag sett andra kommentarer om att de varit tjorvigt med att få tillbaka betalning vid retur så jag vet inte om jag vågar handla här igen. Men dessa skor visste jag skulle passa min fot så de var ett säkert kort. Normalsnabb leveranstid. Bra pris.

utmärk

utmärk

Allt toppen rekommenderas verkligen

Bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra pris, på bekostnad av leveranstid

"Skickas samma dag vid order innan kl 15 & i lager" - stämmer inte för fem öre. Tog istället en knapp vecka innan speditören ens kunde påbörja leverans av paketet. Ingen fara i sig, men säger sidan en sak behöver ni också kunna stå för det.

Snopet

Beställde en svart jacka. Fick en blå. Och ingen på kundtjänst som svarar :(

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Sportshop.com/se

Sportshop.com är en online sportspecialist för alla som älskar sport, vill komma i form eller bara gillar att röra på sig. Vårt breda utbud av specialprodukter och vår kunniga kundservice är bara ett par saker som är extremt viktiga för oss. Vi är för närvarande specialiserade på landhockey, löpning, volleyboll, padel, handboll, basket, innebandy och tennis. Vi på Sportshop.com hjälper dig med rätt svar på svåra och enkla frågor, ger dig rätt specialistråd vid behov, packar din order snabbt och ser alltid till att ha de senaste produkterna online. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner