Filter

Helnöjd

Snabb leverans och bra kvalitet

Supern�jd

Snabb leverans och enkelt att skicka efter ifr�n. Bra produkt med bra pris!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket bra skor och snabb leverans!

Bra varor och snabb leverans!

Betyg

Snabb och bra leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, inga problem.

Problemfritt. R�tt vara till bra pris.

Funkade bra, snabb leverans

Ny kund

Leveransen fungerade Superbra

Leveransen Superbra Snabbt o s�kert TACK

Bra utbud

N�jd!

Snabb leverans och n�jd med min best�llning!Passade perfekt!

Bra produkt, svag leverans

Paketet var halvt mosat när det kom fram. Nu var det en produkt som inte var ömtålig men behandlingen av paketet på vägen var oacceptabel.

Smidig affär

Är nöjd med skor och upplevelse

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Lätt att hitta skor som passar

Bra produkter till bra pris och snabba leveranser

Bra och snabb leverans.

Fick inte paketet

Hann ju inte h�mta paketet d� det gick p� retur samma dag jag kom f�r att h�mta hur g�r jag nu

Snabbt och smidigt!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Har ännu inte fått det jag har beställt

Har inte fått det som jag har beställt och betalar för

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Jag fick v�nta p� min order i tre veckor

Best�llde ett par strumpor och en l�ng�rmad tr�ningstr�ja fr�n er. Fick v�nta tre veckor p� min order och efter 12 dagar h�rde PassaHandboll av sig.

längre leveranstid än utlovat

längre leveranstid än utlovat

D�lig

Jag har fortfarande inte f�tt min produkt lite mer en tv� vekor. Men trots detta har jag f�tt tv� meil om att jag ska betygs�tta min produkt som jag alts� inte har f�tt

Inte nöjd heller

Jag köpte från PassaRunning för 3000 kronor Och de har tagit från mig 49 kronor return Jag är inte nöjd med de Och aldrig ska köpa från de på framsidan

Utmärkt

Bra utbud, bra priser, snabb leverans och trevlig kundtjänst

Sen leverans

Kom 10 efter lovade datum, vi är bortrest de ska på retur.

Mycket Nöjd / snabb leverans/ väldigt bra produkt

Mycket bra service, enkel att beställa, ni är riktiga proffesionellt.

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner