Filter

Smidigt, enkelt och snabbleverans

Det var enkelt, smidigt och leverans i världsklass. Kommer Absolut handla igen.

Snabb leverans

Bra

Nöjd

Allt bra, snabb leverans

Nöjd

Väldigt nöjd

• Var har du shoppat? PassaFotboll

Super, allt funkade perfekt!

Enkelt och smidigt att handla till bra pris.

Supernöjd

Bra priser och hyfsat snabb leverans

Jo då, mannen är nöjd

Jag har köpt flera strumpor, till min man och han är nöjd.!

Bästa service

Hittade bra information för att kunna välja rätt sko för mina behov. Dessutom till konkurrenskraftigt pris, och med jättesnabb leverans. Nu springer jag på moln.

• Var har du shoppat? PassaRunning

Snabb leverans och bra priser.

En bra upplevelse av passa sport. Bra utbud av produkter och bra priser. Snabb leverans och inget strul med varorna. Lite trassel med betalningen - det såg ut som att den gick igenom men fick ingen orderbekräftelse. Men testade igen och då funkade det (inga pengar hade dragits vid första köpet)

Mycket nöjd!*****

Smidiga och snabb leverans till ett billigt pris.

Snabb & precis leverans!

Leverans precis enligt förväntan. Snabb, smidig & friktionsfri.

14 dagars leveranstid är uruselt

5 dagars hanterande i Nlpc 2026-03-27 - 2026-04-02 5 dagar från Nlpc till Arlöv Sverige 2026-04-02 - 2026-04-07 2026-04-10 kunde jag hämta ut mitt paket

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Smidig beställning, något lång leveranstid

Smidig beställning, något lång leveranstid

• Var har du shoppat? PassaHandboll

Super nöjd

Snabb leverans och bra pris

• Var har du shoppat? PassaRunning

Superfina löparskor från Adidas som gjorde mig både stabilare och snabbare på vägarna! Jättenöjd

Smidig leverans och riktigt bra priser! Rekommenderar starkt

Snabbt och smidigt

Var mycket enkelt att beställa. Det fanns en rabatt som inte registrerades automatiskt men en trevlig kundtjänst hjälpte till.

• Var har du shoppat? PassaFotboll

Bra produkter till bra pris

Leverans i tid, mycket bra pris, stort utbud av kvalitetsprodukter

Snabb leverans

Hittade er nyligen på nätet

Smidigt

Smidig leverans. Tydliga storleksbeskeivningar av skorna. Blev dock fel ändå, hoppas på lika smidig retur/byte.

Was good and satisfied

• Var har du shoppat? PassaPadel

Snabbt och smidigt

Lätt att handla, snabb och smidig leverans.

Fantastisk!

Har enbart beställt 2 ggr men jag är super super nöjd! Snabb leverans, bra och enkel hemsida. Otrolig kvalitet på kläderna och storlekarna är bra och troliga!

Bedrövligt

Jag beställde 20 st energibars av er och hämtade ut dem i onsdags (16 april). Öppnade lådan nu - då jag skall ha med mig en - och där ligger 20 st lösa energibars, varav 10 st har juli 2026 som utgångsmånad och 10 st har augusti 2026 som utgångsmånad. Dessa är till för att ha med mig nedstucken i flytvästen när jag framförallt kappseglar jolle. Skall användas under hela säsongen; dvs till slutet av oktober. Uppenbart att ni skickat snart ”sista datum” produkter. Mycket besviken //Ulf

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fungerade bra

Inga problem. Smidigt och säkert. Rekommenderas.

Snabbt och smidigt

Snabb leverans, bra pris.

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner