Filter

Snabb leverans

Snabb leverans och bra uppdateringar ang leveransen. Nöjd!

• Var har du shoppat? PassaRunning

Mycket bra utbud av varor och snabb leverans.

Bra sortiment för sportintresserade!

Som jag tänkt mig

Första gången, gick bra.

• Var har du shoppat? PassaRunning

Enormt sortiment och vettiga priser

Stort sortiment, man blir sugen på att handla olika prylar som man inte visste fanns. Det enda jag kan klaga på är en något lång leveranstid, det tog ett par dagar innan varan ens skickades. Även om lagret är i Nederländerna så borde man åtminstone kunna få iväg vara dagen efter beställning.

Rekommenderas

• Var har du shoppat? PassaRunning

Bra produkt och snabb leverans

Allt enligt förväntningarna!

• Var har du shoppat? PassaHandboll

Inte fått min beställning än

Inte hållit vad ni lovat i leveranstid. Hur länge till måste jag vänta?

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb och pålitlig

Fick mina Hoka-skor efter ca 1 vecka, bra avisering på mail och sms. Supersnygga skor dessutom, jag köper bara Hoka sen 5 år tillbaks.

Prisvärt och snabbt

Köpte fina tenniskläder med bra rabatt och snabb öeverans

• Var har du shoppat? PassaTennis

Tydlig info och snabb leverans

Min första beställning hos företaget och det var en positiv kontakt.

snabb leverans

undrade över minlevernas och chattade med företaget, fick snabbt svar och leveransen kom som de sagt

Snabbt och bra kvalitet

Snabb leverans och bra kvalitet

Snabb leverans,

• Var har du shoppat? PassaFotboll

Kanon bra skor

Bra kvalitet

• Var har du shoppat? PassaFotboll

Brutalt

Första gången jag hade kontakt med er! men inte sista gången, bra jobbat.

• Var har du shoppat? PassaRunning

Snabb leverans och bra pris

Skorna kom fort och utan problem.

Snabb leverans

Beställde ett par skor och de kom snabbt men de var för små (fast jag hade en tidigare version av samma sko så jag förstår inte varför) Så jag fick skicka tillbaka dem och beställa en storlek större. De kom oxå snabbt och jag är nöjd med skorna. Dock tycker jag att Passasports kunde bjuda på returfrakten när man bara byter storlek. Det drar ner betyget. Annars nöjd och skulle beställa från dem igen.

Mycket sköna dämpande skor

Med problem med muskelbristning krävs tydligen mycket mjuka skor och dom fann jag här

Snabb leverans

Aldrig köpt från er innan så blev en positiv upplevelse

• Var har du shoppat? PassaRunning

Enkelt och smidigt köp med snabb leverans.

Jag beställde ett par HOKA-skor från och upplevde hela köpprocessen som väldigt smidig. Webbplatsen var lätt att navigera och det gick snabbt att hitta rätt modell och storlek. Leveransen kom inom rimlig tid och skorna var precis som beskrivna, både vad gäller passform och kvalitet. Jag är nöjd med både produkten och servicen och kan absolut tänka mig att handla där igen.

• Var har du shoppat? PassaRunning

Snabbt enkelt tryggt att beställa de skönaste skor som jag har ägt.

Första gången ja handlat från PassaSports, men defensivt inte den sista gången. Snabb leverans. Tryggt köp. Och fick ett bra pris på de skönaste skorna som hag har haft.

Grym.

Grymma priser. Snabba leveranser. Inga krångligheter… Så som man vill ha det!

Tydligt

Tydligt, lätt och snabb leverans

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner