Filter

Stort utbud

L�tt navigerad hemsida, bra utbud

Bra priser och utbud!

Bra bredd, ofta nedsatta priser. Snabb leverans

Snabba leveranser

Enkelt att navigera, snabb leverans.

Utmärkt

Bra utbud i shopen och bra service samt bra bemötande.

Bra

Bra service och trevligt bem�tande

• Skulle du rekommendera oss? Ja

B�sta st�llet f�r handbollsspelare.

Riktigt n�jd med min best�llning och sonen lika s�. H�r finns allt vad g�ller handboll. Hade en liten fr�ga g�llande best�llningen, och kontaktades snabb av en super trevlig tjej i kundtj�nst. Tack f�r fint bem�tande och service. Topp!

Mycket nöjd.

Snabb leverans, bra priser och mycket nöjd med mina nya löparskor. Kommer med säkerhet att fortsätta beställa från er.

Snabb leverans

Snabb leverans och mycket n�jd son h�r hemma. Rekommenderas starkt!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Brett sortiment och bra bemötande

Ett brett sortiment och smidigt att göra byten/returer. Har fått ett mycket bra bemötande vid kontakt med dem.

J�tten�jd!

Snabb leverans och en l�ttorienterad hemsida med mycket fint. Kommer absolut handla igen vid behov.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Tack f�r bra erbjudande som kommer

Tack f�r bra erbjudande som kommer l�pande. Har k�pt handbollsskor flera g�nger till min son med snabba leveranser.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra sortiment och snabb leverans

Härligt med en webshop med produkter helt kopplat till löpning. Här finns det mesta som kan önskas för att löprundorna ska bli optimala. Kul att även komplettera med lite läsinlägg och produkter och tips på träningspass.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabba leveranser och bra kundservice

Korta leveranstider och mycket proffsig kundservice.

Grym service!

Bra bemötande och bra hemsidor.

Deras onlineshop är suverän

Deras onlineshop är suverän. Ok priser, bra leveransalternativ och betalningsalternativ. Kundtjänst som är trevlig, hjälpsam.

Mycket bra kundbem�tande

Bra support och hj�lp att hitta r�tt produkter. Snabb �terkoppling fr�n kundtj�nst.

Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och bra service

Är mycket nöjd med allting från beställning till leveransen hem. Kommer att beställa igen hos dem!

Snabb service

Fick min leverans i tid och snabb service vid fr�gor via mejl. Skall best�lla igen hos er. Tack!

Snabb leverans

Super trevlig kundtj�nst med snabb �terkoppling och snabba leveranser!

Bra bemötande av kundtjänst

Tack vare hjälp av kundtjänsten kunde dom snabbt hjälpa mig när jag råkat göra fel vid retur. Dom hjälpte mig och fick min återbetalning samma dag!

Sn�lla tjejer i kundtj�nst

Visste inte vilken storlek p� handboll jag skulle v�lja till min pojk. Men fick snabbt hj�lp fr�n tjejerna i kundtj�nst. Pojken blev j�tteglad. Tack tjejer.

Super l�tt att best�lla

Enkelt att best�lla med bra priser. Snabbt kom paketet ocks�! Tipptopp!

Snabbt och enkelt

Väldigt smidigt att beställa. Leverans med Budbee efter 2 dagar! Allt toppen!

Tack f�r hj�lpen

Best�llde skor innan Black Friday. S�g under deras Black friday rea att skorna var nedsatta. Var inga problem att f� ta del av det nya priset. Toppen kundtj�nst!

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner