Filter

L�ngsam leverans

Bra support, Mail svaras snabbt. Leverans �r en annan historia. N�sta en vecka senare visar sig att packet kommer fr�n Tyskland och n�r jag kommer att �ntligen f� den, vet bara gudarna. Ingen besked n�r jag kan f�rv�nta mig att f� den.

Bedrägeri företag

Ett mycket dåligt företag som inte har trovärdighet. Jag köpte ett hörlurar från dem, men det fungerar inte. Jag ringde dem flera gånger,och skickade många men majl de vill inte returnera det. Jag rekommenderar dem inte till ett bedrägligt företag.

Hemskt och dåligt företag

Jag var dum nog att skicka efter ett par skor från företaget..Förstår inte att Klarna inte plockar bort de för de är ju ändå en garanti. Uselt företag.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

D�lig info och m�jlighet till retur. Och d�lig kundservice.

D�lig, kommer inte handla h�r igen. Tack.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans - om�jlig retur!

Best�llde 1 tenniskl�nning och 3 par padelskor i olika modeller, och returnerade sedan direkt 2 par skor som inte passade. Har nu v�ntat i snart 1 m�nad p� �terbetalning. Har varit i kontakt med Sportshop flera g�nger (sv�ra att n� per telefon) Sportshop s�ger att de mottagit returen och att �rendet �r under behandling. Klarna som har hand om �terbetalning s�ger att de inte kan g�ra n�got f�rr�n Sportshop bekr�ftat returen till dem. S� tr�kigt att ligga ute med s� mycket pengar i snart 1 m�nad utan dialog. V�gar nog inte best�lla fr�n Sportshop igen med s� omst�ndlig hantering!!

Missnöjd

Dålig service , lev tid stämmer INTE alls som beräknat

L�ng leveranstid

Avsev�rt mkt l�ngre leveranstid �n utlovat.

L�����ng leveranstid

Det var v�l helt ok att g�ra sj�lva k�pet. Men jag tyckte att ert utbud var r�tt begr�nsat. Å s� tog det otroligt l�ng tid att f� hem varan. Dessutom var den paketerad s� att den l�tt skulle kunna ha landat i min brevl�da, men �nd� var jag tvungen att h�mta den.

Komplicerat

I mitt paket fanns det ingenting som man kunde koppla till en retursedel. Jag fattar inte hur ni ska kunna veta vad av det jag har best�llt som ska skickas tillbaka �r och det var j�tteklurigt hur man skulle skicka tillbaka paketet. Det hade varit enklare med en retursedel som klisterm�rke och ett kvitto man kunde skriva p� vilken produkt man ska l�mna tillbaka, och det ska finnas i paketet inte n�gra r�ddiga mejl eller annat.

Dålig

Jag har fortfarande inte fått några skor som beställdes för två veckor sedan och inte heller något Mail om att de skulle vara skickade, däremot två Mail om kundundersökningar.

Inte bra

V�ldigt l�ng leveranstid.Har inte f�tt mina varor �n ocj jag best�llde i slutet av mars

Leverans totalt försenad.

Tyvärr måste jag säga negativa erfarenheter. Varan kom inte innan betalningen skulle ske. Leveranstid på tok för lång tid.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Varan kom 10 dagar efter att betalningen dragits av Klarna.

Sen leverans, fick varan 10 dagar efter att betalningen dragits av Klarna. Har aldrig hänt tidigare och det kändes inte bra när man köper ett par skor för 1.300 kr.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

L�ng leveranstid, prisv�rda produkter.

L�ng tid f�r att leverera produkter.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Har inte fått min order ännu

Har inte fått min order och får inga uppgifter om vad som hänt

Ok

Ok

Late shipment

Late shipment, I don't know when am going to receive it.

Väldigt lång leveranstid

Har fortfarande inte fått mina skor som jag beställde 27/3

L�nga leveranstider och svarstider

Jag best�llde ett par skor. Fr�gade 10 min efter om det fanns n�gon storleksguide men fick aldrig svar. Tog 8 dagar innan jag fick leverans och mkt riktigt skorna var f�r sm�. F�r att returnera dem tog det ytterligare 2-3 arbetsdagar. F�r att kunna best�lla nya m�ste jag inv�nta att de hanterat returen och ytterligare 2-5 arbetsdagar innan pengarna �r �ter p� kontot. Jag �r snart uppe i 3 veckor och har fortfarande inte kunnat best�lla mitt byte. F�rsta och sista g�ngen jag anv�nder mig av er, tyv�rr.

Har inte f�tt varan

Best�llde en linda men inte f�tt den Betad den 23 mars men inte h�rt n�got alls fr�n er Order 8030039600

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fortfarande inte fått min vara

Sämre leveranstid än vad som angavs på sajten

Jag väntar fortfarande..

Jag kan inte säga så mycket eftersom jag ännu inte fått min leverans.. Jag hoppas den kommer snart. Det har gått 10 dagar nu. Det stod leverans inom 3 arbetsdagar på hemsidan.

För lång leveranstid

Beställde ett par skor till min sambo den 26/3, idag är det den 7/4 och har ännu inte fått skorna. Till råga på allt kommer skorna att levereras till fel adress trots att jag har uppdaterat adressen på Klarna. Bra service från kundsupporten som tog tag i problemet med en gång.

Bra

Nöjd med min produkt

Bra pris, snabb leverans

Mycket bra!

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner