Filter

Bra

Bra

Bra service

Jag är jättenöjd

Fantastiskt med snabba leveranser!

Snabb leverans.

Smidigt samt snabb leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb och correkt hantering av beställning.

Premiärkund med positiva erfarenheter.

Allting bra!

Snabb leverans n�jd med produkten!

Mycket n�jd

Mycket bra

Fr�n botten till toppen.

Det hela b�rjade j�vligt bra. Sajten ser bra ut. Fotbollsskorna fanns inne. Gjorde en best�llning. Sedan tystnad i 10 dagar. D�r & d� t�nkte jag; J�vla ****. Kontakta en Robert p� kundtj�nst som ta emot en massa skit fr�n mig. Men lovade b�ttring & s� till att jag fick ta del av priss�nkningen som skett sedan jag best�llt skorna plus att han s�g till att jag fick en rabatt p� 15 procent. P� detta k�p. Inte n�sta. D�r snackar vi kundleverans. Och dagen efter h�rde till slut DHL av sig. Helt galet bananas & sonen blev galet glad. Jag utn�mner nu Robert till P�ve!!!!!

Otroligt lång leveranstid!

Skulle ha med mig mina produkter till Thailand där jag är bosatt men leveranstiden gick över med 11 dagar. Blev ju inte riktigt som utlovat. Produkten i sig hade jag redan provat ut i butik i provkollektin (Craft spots) så den hade varit samma var jag än hade köpt dom. Efterlyste orden en gång och fick ett trevligt svar. Man får ju inte ha en deadline eller bråttom när man beställer här som jag hade. Konkurenterna lär matcha denna leverans tiden lätt så ingen höjdar första gångs upplevelse.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Grymt!

Snabb behandling. Bra sortiment

Snabb leverans!

Problemfritt, snabb leverans och rätt produkt. Enkelt att spåra paketet.

Bra leverans

Bra priser, bra leveranser

Bra köp!

Snabbt och enkelt!

Toppen!

Mycket bra. Snabb leverans.

Service i v�rldsklass.

Smidig e-handel utan krusiduller. F�retaget rekommenderas starkt.

Utmärkt

Beställt säkert fem-sex skor härifrån, aldrig varit några bekymmer. Brett utbud av skor, storlekar och färger på de olika modellerna. Har inte beställt skor från någon annanstans de senaste åren.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Allt funkade snabbt och perfekt

Enkelt, snabbt och perfekt på alla sätt

Jag är nöjd.

Helt ok.

Enkelt

Vi har handlat en del genom �ren och jag tycker alltid det enkelt att best�lla och att det �r snabba leveranser. Har aldrig beh�vt kontakta kundservice f�r vi har varit n�jda med k�pen vi gjort.

Topp

Snabb leverans!

Bra fotbollsskor till ett bra pris.

l�tt smidigtoch bra pris

l�tt smidigtoch bra pris Rekomenderas!

Snabb

Ny men snabb o trygg

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Supersnabb leverans av rätt vara!

Klar o tydlig hemsida m snabb leverans.

Väldigt nöjd

De skor jag beställt kom snabbt, bra kvalitet på skorna. Helt rätt storlek. Allting var bra. Beställde Asics löparskor och skorna var ca 400 kronor billigare hos running diarect. Kommer att beställa från running direct igen och har rekommenderat mina vänner att göra samma.

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner