Filter

Glad

Bra kl�der

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Hittar i stort sett alltid vad jag letar efter.

Fantastiskt snabb leverans!!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och ett barnbarn som blev �verlycklig

F�rsta g�ngen jag best�llde fr�n detta f�retaget. J�tten�jd med den snabba leveransen och fick varor av god kvalitet.

Bra och snabb affär

Se ovan

Very good service

Very happy with the product and delivery time

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Utm�rkt kampanjpris och snabb leverans

K�pte ett par basketbollskor d�r original priset �r 1600 kronor f�r mindre �n 600 kronor. Fick skorna inom 4 dagar. Kvalitet �r som f�rv�ntat. Supern�jd!

Wow

Bra priser, snabb leverans och enkel retur. Beh�ver jag s�ga mer?

Smidig och brq

Jag �r n�jd!

Bara positivt!

Snabb leverans! Bra utbud och schyssta prislappar!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket bra sida att handla sportskor

Jag undrar vad man har f�r r�tt om man har k�pt skor hos er men skorna sitter inte bev�mt. Dom skaver i lillt�n. Kan jag returnera dom ?

Snabb återkoppling vid retur

Också snabb leverans. Beställer fler gånger.

Snabbt och säkert

Se ovan

snabb leverans

rätt storlek

Great, will use again!

No problems, shipped quickly to Sweden

bra

Snabb leverans och utmärkt produkt

Klockrent

Service, leveransinformation och leveranstid helt i enlighet med min beställning.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra bemötande och snabb service!

Bra bemötande och service!

Proffs

Enkelt o snabbt ytterst proffsigt

Missvisande bild

Tycker det var en missvisande bild på skon. Det står grå men skon är mer grön.

Snabbt och effektivt!

Snabb leverans av rätt produkt, fraktfritt. Kan inte bli bättre!

Snabb leverans

Beskriv g�rna om shorts, byxor har fickor i beskrivningen

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra utbud, bra pris & smidig leverans

Bra utbud med bra hemsida Snabb leverans Bra pris

Mycket bra

Perfekt vara och snabb leverans

Smidigt k�p

Bra skor till bra pris. Snabb leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Tydlig och enkel hemsida.

Bra och prisv�rd produkt samt snabba leveranser. Ryggs�cken fungerar super som boulev�ska. Kompletterade bara med en insats f�r 6 klot.

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner