Filter

Snabb

Jag vet inte mycket om f�retaget.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och konkurrenskraftigt pris.

Hej

Snabba leveranser

Alltid snabba leveranser och aldrig n�gra problem med returer.

SNABB FRAKT BRA PRIS

BARA BRA

Hooka

Snabb leverans!

Vi best�llde fel byxor

Ni anger en mejladress, [email protected], i er orderbekr�ftelse men mejl som skickas till adressen kommer inte fram och kommer tillbaka. Jag skulle g�rna att ni ringer mig. Ordernr 511401077459.

Snabb, strulfri upplevelse.

Se ovan

Excellent.

Excellent. Snabb leverans. Extremt n�jd.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och snabb leverans. Fick produkten utan problem. Smidig aff�r helt enkelt!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Värdelös, slöseri med min tid

Värdelös leverensupplevelse, DHL är inte bra, kommer välja annat alternativ i framtiden

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans med skickades till utlämning på "fel" utlämnings ställe

Jag önskar hämta paket hos "Alla rätt" på Jungfrugatan fortsättningsvis!

Utm�rkt

Alltid snabb leverans

Topp!

Snabb frakt och en topprodukt!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans o bra pris

Bra pris snabb leverans o mycket v�lja p� .

Prisvärda

Första gången jag handlar men positivt!

Snabbt och smidigt.

Enkelt att best�lla. Varorna uppfyllde f�rv�ntningarna. Bra priser.

Lång lev tid

Lång levtid och svag kommunikation om leverans

Snabbt och säkert

Alltid det senaste inga problem

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra produkter till bra priser och snabb leverans

Beh�vde nya Kempaskor, hittade r�tt modell hos Handbollshop till ett bra pris. K�pte dem, fick hem p� ett par dagar. Hur bra som helst.

S�ker och snabb leverans

Inte s� stor, h�rt via handbollslaget om denna sida.

Mycket nöjd

Köpte ett par skor och är mycket nöjd! Har inget att klaga på. Jag fick rätt skor, i rätt storlek. Det var smidigt att betala och jag fick konstanta uppdateringar om leveransen, som kom fram när den skulle.

Snabb hantering

Snabb service och hantering

Bra kundtjänst

Sköna skor och trevlig kundtjänst

Snabb leverans

Best�llde tv� bollar till barnen. Inga konstigheter, fick bollarna snabbt.

Uruselt

Vid beställning fick man inte välja utlämningsställe, vilket gjorde att mina skor hamnade ca 60 minuter bort enkel väg istället för 5 minuter bort (om jag fått välja själv). Skorna var säkert bra (har köpt samma på annat ställe) men det blev retur utan att ha hämtat ut paketet

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner