Filter

Snabb leverans

Väldigt stort utbud och leveransen är snabb. Bra produkter generellt.

Snabb och korrekt hantering

Klar och tydlig information. Enkel och bra returhantering. Bra konkurensstark prisnivå. Ett föredöme på många sett.

Snabbt

Mycket snabb leverans

Mycket bra

Lätt och enkelt att beställa, snabb leverans och bra produkt!

• Var har du shoppat? PassaTennis

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser

• Var har du shoppat? PassaRunning

Allt har fungerat mycket bra!

Jag kände inte till ert företag tidigare då jag skickade efter rosa HOKA BONDI 9. Den leveransen fungerade perfekt vilket inger förtroende. Och skorna passar mig väldigt bra. Även priset var mycket förmånligt. Därför vågade jag skicka efter nya HOKA skor och allt har fungerat mycket bra även denna gång. :)

• Var har du shoppat? PassaRunning

Som ni att gå på bomull!

Första gången jag beställer skor här. Är så nöjd med Hoka Bondi då jag har väldigt breda fötter.

Snabbt och billigt

Beställde ett par Asics-gel-kayano-32-wide. Bästa priset. Snabb frakt och bra spårning av paketet.

• Var har du shoppat? PassaRunning

Lätt att beställa, bra sko o leveransen fungerade.

Nöjd med service, beställning o leveransen fungerade. Bra pris på varan. Är nöjd kund.

Allt fungerade smidigt

Allt fungerade bra förutom frakten

Snabb och bra service!

Jag hade aldrig hört talas om ert företag.

Kan rekommenderas

Bra pris, bra vara, problemfri leverans

Bra!

Tycker det fungerar som det ska.

• Var har du shoppat? PassaFotboll

Bästa skorna HOKA till ett väldigt bra pris

Bra komnikation och snabb leverans.

Supernöjd med mina HOKA Challenger 8

Jag är supernöjd med mina HOKA Challenger 8. De är otroligt sköna och härliga att springa i, och känns riktigt bra på foten redan från start. Jag är också väldigt nöjd med både leveransen, servicen och hur returen hanterades. Allt har fungerat smidigt, vilket gör helhetsupplevelsen ännu bättre. Rekommenderas varmt!

Mycket bra

Allt har varit till belåtenhet.

Superbra

Fina varor & otroligt snabb leverans!!

Snabb leverans

Snabb leverans, bra uppföljning på försändelsen, såg hela tiden vart paketet befann sej

Utmärkt

Snabb leverans, bra pris på varan. Rekommenderas!

Snabb och bra leverans.

Har inget att klaga på. Bra service.

• Var har du shoppat? PassaRunning

Snabb leverans och bra service. Mycket nöjd.

Bra hemsida. Snabb leverans och bra service.

• Var har du shoppat? PassaRunning

Bra produkter till bra pris!

Bra produkter och stort utbud, snabb leverans och bra priser

• Var har du shoppat? PassaFotboll

Bra feedback från början till slut.

Beställde ett par Gore-Tex behandlade löparskor(Asics). Allt stämde både storlek, passform och utseende. Snabb leverans och bra respons från deras kundservice. Att de sedan var 300 kr billigare än sportbutiken gjorde inte saken sämre. Kan varmt rekommendera Passa Sports!

• Var har du shoppat? PassaRunning

Kul sätt att följa ditt lag

Bra sevice och snabb leverans

Kanon

Snabba

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner