Filter

Bra utbud och service

Snabb leverans och bra utbud p� varor, helt OK priser.

Sent the wrong size

They sent the wrong size in one pair of shoes. The problem was that the shoebox was marked with the right size so I started using the shoes and then noticed that it was the wrong size when I felt them too tight. But they let me return them even though they were used.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Supersnabb leverans och allt var perfekt

Jättebra och skorna var perfekta

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket bra skor till bra pris samt snabb leverans.

Bra utbud av sportartiklar.

Suveräna

Beställningarna kommer Blixsnabbt! Har även gjort retur som jag också upplever som bra!

Toppen

Bra pris, snabb leverans

Bra service, bra kvalité

Bra

S�dant bra utbud

Enkelt bara! Bra hemsida! Snabb leverans

Perfekt

Snabb leverans, bra pris, fraktfritt

Fantastisk

I really liked my new shoes

J�ttefin fin tr�ningsjacka

Snabba leveranser och snabbt svar p� returen

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra pris och snabb leverans!

Vi �r supern�jda med v�rt k�p hos handbollsshop.se. Smidigt att best�lla och snabb leverans.

Bra leverans

Bra erfarenhet både gällande leveranstid och returhantering.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Perfekt utbud och snabb leverans

Lätt hitta det jag söker och få det levererat snabbt och till konkurrenskraftiga priser!

Snabb leverans

Beställer ett par löparskor igen till min dotter, passar på när det är rea. Snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

The picture is not the product

I received a wrong product. The picture was for another jacket and I bought it then I received another jacket

Suver�nt!

Handlat n�gra g�nger & �r j�tten�jd b�de med kundbem�tande, varor & leverans!

Snabbt men fel

Snabb leverans men fel skostorlek skickad. R�tt p� kartong men st�rre sko i. Sv�rt att f� kontakt.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Skorna är bra i vått mark.

Jag fann skor som passa till det jag skulle använda dem till.

Rekommenderar

Går ofta hit och tittar då de både har bra priser men även större storlekar.

Helt ok

Bra, men ibland kommer visa saker lite konstigt. Senast best�llning var bra men hummelstrumporna saknade Hummel m�rket p� en sockan. Problem med likande saker f�rr. Annars bra, ganska bra rabatter ofta!!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Så bra nätbutik, bra produkter, bra service❤️

Här kan man känna sig trygg att handla, här kommer kunderna först!!!

Snabbt billigt, fraktfritt

Snabb leverans, 30% billigare än i fysisk butik, lätt att betala vi Klarna. Varan motsvarar bild o beskrivning.

Perfekt

Snabb leverans av produkt som var exakt det jag t�nkt mig!

Helt okej

Är n�jd bara att en produkt blev trasog efter en anv�ndning

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner