Filter

Bra skor enkelt till rätt pris

Beställning och leverans funkade problemfritt.

Snabb leverans

Har f�tt det som utlovats och det har g�tt snabbt att f� hem produkten

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Tråkigt att behöva betala ett upplevt överpris!

Att endast ett fåtal timmar efter genomfört inköp, få ett mail från en konkurrerande återförsäljare som säljer motsvarande skor för ett klart lägre inköpspris kändes inget vidare i själ och hjärta ... I övrigt ett bra betyg till er!

Skor

Shopping var bra!Topen!

Effektivt � v�l genomf�rt

Proffesionellt

Skickade stl 42 fast jag beställde stl 37 1/2

Gick inte att stoppa beställningen fast jag skickade ett mail på engång när jag fick orderbekräftelsen. Fick mecka med att returnera istället

Nöjd=bra

Första beställningen som gått enligt förväntan. Mycket bra!

Otrygg upplevelse

Jag trodde det var ett svenskt företag eftersom ni har ett svenskt kontor när man googlar på runningdirect.se. Efter snart två veckor har jag fortfarande inte fått mitt paket. Dessutom skulle jag få leverans till dörren men enligt DHL kommer jag få paketet levererat till en service point som dels är nedlagd och som dessutom ligger långt från mitt hem. Känner mig lurad. Uppskattade att de svarade snabbt när jag mailat dem om status på mitt paket.

Enkelt

Inget strul

snabbt och smidigt.

Erat företag är helt okänt för mig.

Bra butik !!

Snabba leveranser och bra utbud

• Skulle du rekommendera oss? Ja

J�tten�jd med mitt tum/handleds skydd

F�rsta g�ngen jag best�llt och �r v�ldigt n�jd.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

enkelt, snabbt och bra. mvh Roger

Bra hemsida. Enkelt att beställa. Bra pris, snabb leverans. utmärkt ,helnöjd.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Supernöjd med mina nya löparskor!

Nöjd med köpt produkt, snabb leverans!

Bra men lite fel info

K�pte en bollp�se f�r 10-12 bollar men det ryms 25st. Nu k�pte jag 2 s�ckar men det hade r�ckt med en. Lite on�digt s� den infon f�r ni g�rna �ndra. Gissar att beskrivningen g�llde fotbollar. Dumt om det �r p� en handbollssida

Perfekt!

Rekommenderar!

Allt finns i Bra Skick

Jag rekommenderar er alltid till alla mina handbollskompisar och jag kommer forts�tta handla fr�n er varje s�song tills jag blir proffs!!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Smidigt och snabb leverans.

Bra sortiment och bra priser om man jämför med många andra på nätet.

Bra

Köpt skor

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Totalt sett bra, lite d�lig info p� leveransdatum, men det kanske ligger hos transportf�retaget.

Fyra av fem stj�rnor, och produkten �r fantastiskt bra.

Enkelt och smidigt

Snabba leveranser, känns pålitliga!

Snabb leverans

Snabb leverans Nöjd flippbelt och vatten flaskan till

Goda

Första gången jag beställer från er.

Utmärkt

Snabb o kompetent service Kan rekommendera

Supernöjd

Har precis hittat er och är nöjd med erat sortiment. Snabb leverans är också det ett stort plus i kanten.

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner