Filter

Perfekt!

Snabb och smidig leverans. Skorna var precis enligt beskrivning. Inget att klaga på.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, bra kvalitet!

Snabb leverans, bra kvalitet

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra men lite seg leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Håller inte vad dom lovar.

Mycket strul med en beställning som försvann. Fick ändå faktura för returnerad vara. Efter lång mailkonversation togs den bort och blev lovad 10% på mitt nästa köp. Efter en ännu längre mailkonversation så är bestrider jag den nya fakturan på min beställning då rabatten aldrig infriades.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans med varan, precis som förväntat! Mycket bra!

Första gången jag handlar hos er, kan absolut göra det igen!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Ingen leverans p� 15 dagar!!!

Min son som spelar handboll best�llde fyra produkter 25 april och idag 9 maj har vi fortfarande inte f�tt n�gon leverans och ingen uppdatering var varorna befinner sig v�ldigt d�ligt!!!

Ingen uppdatering

Har best�llt skor men det dr�jer o jag firningen uppdatering p� n�r jag f�r skorna

Precis vad jag ville ha

Mycket nöjd med produkten!

Smidigt

Smidigt

Har lämnat beställning 2 veckor, har inte fått pengar tillbaka

Lämnade beställning för 2 veckor sedan pga de skor är för små, men fortfarande inte har fått pengar tillbaka, vet inte om ni har koll på det ?

Usel

Dom slarvade bort min första order. 2 veckor senare inga skor.. Dom skyller på dhl . Beställer nya skor ,ska få rabatt på 25% Dom ****ar upp det med. Får ingen rabatt alls. Bytte äffar undvik dessa! Det gör jag

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Har inte fått mina saker

Har inte fått mina saker, har gått mer än 2 veckor sen beställning. Ingen hjälp att förlänga fakturan utan hänvisar till fakturabolaget. Vet inte om jag blivit ****mad eller vad som sker.

Snabb leverans

Bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Har inte fått min beställning!!

Ingen leverans än, börjar bli orolig att jag inte kommer få någon vara!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Inte f�tt det jag best�llde

Har �nnu inte f�tt mitt paket som jag best�llde f�r l�nge sedan

Bekväma och lätta

Nu kan jag börja springa

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Dyrt att returnera, sv�rt att hitta r�tt produkt

Tidigare god, numera s�mre

Skönt

Väldigt bra skor

Bra skor

Snabb leverans sköna skor. Prisvärda

Leveransen var riktigt snabb

F�rsta g�ngen jag best�llde och det var l�tt och snabb leverans

Dålig förklaring

Ni måste informera kunder att storlekena stämmer inte.

Mycket bra

Super bra priser på skor och snabb leverans. Vi har köpt skor ett par gånger nu och lika nöjda.

Smidig hemsida & snabb leverans

Smidig hemsida & snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Inga skor har levererats efter 14 dagar. Leverans från utlandet.

Logistik är inte er starkaste sida

Har inte fått mina skor

Beställde för 2 v sedan, har fortfarande inte fått skorna

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner