Filter

Första leveransen försvann

Nybeställningen fungerade bra men betalningar och återbetalning av första leveransen går lite segt

Superbra

Har haft lika bra skor köpta hos i flera år.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, men l�ng tid att f� in p� lager

N�r produkten vi beh�vde v�l fanns att best�lla (vilket tog flera m�nader) s� var det enkelt att best�lla och leveransen kom snabbt.

fungera bra

Perfekt

Precis som p� hemsidan… snabb leverans och b�sta kvalitet.

Glad

Snabb leverans!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt, enkelt och effektivt levarna av produkt.

Seriöst och professionell.

Snabb service

Nöjd med leveransen. Smidigt och snabbt.

Bra pris, relativt snabbt

Jag fick bra rabatt p� mina HOKA och leveransen var relativt snabb. Jag �r n�jd!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra sortiment - Lyhörd kundservice!

Bra produkter och sortiment. Lyhörd och snabb kundservice som tar till sig feedback och hittar bästa lösningen för mig som kund! Kommer att återkomma som kund framöver.

Bra och enkelt.

Bra pris. Snabb leverans. Mycket nöjd.

Snabb leverans. Bra pris

Se ovan

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Forts inte fått mina skor!!!!

Inte fått mina skor

Bra leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkelt att beställa, snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans

V�ldigt d�lig tyv�rr.

Gjorde en best�llning f�r �ver tv� veckor sedan och har inte f�tt varan. D�lig �terkoppling med kundtj�nst och forfarande inga skor.

Snabb leverans rätt saker

Snabb leverans

Bra leveranstid!

Skorna var f�r sm� och det blev retur tyv�rr. Nya best�llda, men har inte set r�ken av pengar som jag ska ha tillbaka. Hur l�nge ska man v�nta?

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans men... F�retaget v�ljer ombud vilket resulterade i att paketet hamnade p� en �.

Önskar att man kan v�lja ombud f�r leveransen. Nu kunde jag inte �ndra vilket resulterade i att paketet hamnade hos ett ombud ute i sk�rg�rden d�r man var tvungen att ta b�t f�r att f� dit. Ringde DHL som �r leverant�r f�r att f�rs�ka �ndra ombud. Tyv�rr kan dem inte g�ra det d� ni(handbollsshop) best�mt att ni ska ha full kontroll �ver leveransen vilket g�r att DHL �r bakbundna. Nu m�ste DHL v�nta tills paketet kommit fram till ombudet, h�mta upp det igen, f� det till sin terminal i Stockholm och sen skicka ut det IGEN till ett ombud som funkar. Detta har gjort s� att det tagit �ver 1 vecka sedan jag la best�llningen och jag har fortfarande inte f�tt mitt paket...

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb frakt och enkel betalning

Såå besvikwn

Jag har inte fått min mina skor som jag beställde och betalade!

Kass

Kak inte h�mta ut mitt packet pga inte hela namnet p� packet s� dom kan inte l�mnar ut packet

• Skulle du rekommendera oss? Nej

K�p aldrig h�rifr�n. Ingen �terbetalning trots s�ndring handboll o usel service

Jag vill varna alla fr�n att handla fr�n denna butik. Det b�rjade med att jag best�llde en handboll som skulle bli en present. N�r den kom fram, var den trasig. Jag lade d� en ny best�llning f�r en ny boll p� handbollshop och mailade om de kunde kvitta fakturorna mot varandra, dvs att jag inte beh�vde betala f�r den nya bollen, samtidigt som jag skickade foton p� den uppenbart trasiga bollen. Det gick inte, utan jag var tvungen att skicka tillbaka de s�ndriga handbollsdelarna f�r att f� tillbaka pengarna. S� det gjorde jag. Den nya bollen kom dock aldrig fram. Kalaset passerade och veckorna gick, medan jag mailade dom och p�talade att den �nnu inte kommit. Det gjorde d�remot fakturan f�r den �nnu inte framkomna bollen. Dessutom hade �terbetalningen f�r den f�rsta den s�ndriga bollen �nnu inte n�tt mig, vilket jag ocks� p�talade f�r handbollsshop. Jag bad dom att stoppa fakturan f�r den nya bollen som inte kom fram och ta bort best�llningen, eftersom jag inte l�ngre beh�vde bollen eftersom den nu var �ver en m�nad sen jag best�llt och helt enkelt beh�vt fixa en annan present. De kunde inte l�sa att ta bort min best�llning. Och uppenbarligen pausade de inte heller fakturan /f�rl�ngde betalningstiden trots att jag s�rskilt p�talade att betalningstiden l�pte ut. Den nya handbollen kom fram ca 1,5 m�nader efter att jag best�llt den. Återbetalningen har �nnu idag inte kommit f�r den f�rsta bollen. D�remot fick jag ett brev fr�n inkasso, dit fakturan f�r en andra bollen hunnit g�, tillsammans med ett ordentligt p�slag. Oerfaren av inkassobrev blev jag s� stressad av detta att jag gjorde det dumma misstag att betala den, d� jag inte tyckte det var v�rt att f� en betalningsanm�rkning f�r en handboll. Jag borde ha �verklagat, men det gick lite f�r l�tt att betala i telefonen. S� nu har jag betalat motsvarande n�stan 3 handbollar (2 + inakassop�slag). Den nya bollen har nu kommit. Är det l�nt att returnera den n�r jag �nd� inte f�r �terbetalning?

Bra

Vi fick det vi skulle p� utsatt tid.

Enkelt snabbt

Toppen bra

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner