Filter

Bra grejer till bra priser, snabbt levererade!

Har handlat handbollskl�der och skor i flera �r fr�n Handbollsshop. Alltid bra och friktionsfritt och det har varit l�tt att returnera i de fall som det har varit aktuellt.

Snabb leverans

Leveransen fick snabbt och jag fick det jag ville för ett bra pris.

Enkelt och bra!

Väldigt nöjd med leveransen!

Retur är krångligt

Det är krångligt med retur, ni svara inte i telefon och ingen retur lapp m adress bifogas

J�ttebra!

Har handlat p� handbollshop massor med g�nger och det funkar alltid j�ttebra!

Varan har inte kommit

Vi v�ntar fortfarande p� leverans!?

ingen leverans

kul att f� hur n�jd man �r n�r inte varan kommit. vill inte ha den l�ngre, l�s mailkonversationen //Robin

Bra utbud

Best�llt flera g�nger

Var �r mina varor??

Sjukt l�ngtid att f� sina varor. Helt orimliga leveranstider. Har tr�ttnat. Överv�ger att ej ta emot mina varor om de �ns kommer.

Allt har funkat perfekt

Smidigt och bra

Finfina skor

Snabb leverans och finfina spikskor. Allt perfekt. Tänk på att skorna är lite små i storleken - det gjorde vi.

Irriterande

Skickade varorna till fel ombud!! 3 mil.

Dålig service

Långsam

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans.

V�rdel�s leverans

Hela tanken med att best�lla en vars p� n�tet �r att underl�tta. Eftersom ni anv�nder DHL och de i sin tur anv�nder Gribbylunds Tobak i T�by s� har jag nu f�tt l�ra mig att inte handla mer av er. Öppettider st�mmer ej, lapp p� d�rren om att komma inom en kvart st�ngde ej (v�ntade 25 min). Ringde till �garen som lovade att komma inom 5 min (ber�ttade att jag annars ej hinner s� om han ej kan komma p� 5 min s� �r det b�ttre att s�ga det s� att jag inte v�ntar i on�dan). Efter 8 min hade han ej kommit och svarade ej l�ngre i telefon. S�klart sv�rt f�r er att kontrollera men jag f�rsl�r att ni byter logistikbolag helt enkelt.

Bra

L�ng leveranstid

Best�llde ett par skor slutet av februari, fortfarande inte f�tt skorna 12 mars.

Snabb leverans

Snabb leverans och bra utbud på större storlekar på skor åt långa, stora handbollsspelare

Kvalitet

Snabb leverans ! Bra produkt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Lurad om �n p� en liten summa

Best�llde en handboll och den kom som avtalad men d�remot s� s�g jag att jag blivit debiterad f�r frakt p� 49kr trots det var fraktfritt. Mejlat kundtj�nst 2 g�nger men inte f�tt n�got svar, d�ligt!

dålig

mina skor har inte kommit än. jag har inte heller fått någon oderbekräftelse. inget att min a skor ens är på väg

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fick aldrig produkten jag k�pte

Fick aldrig produkten jag k�pte - s� det vill s�ga en ”s�mst” upplevelse av en Webshop

Lång leveranstid

Har fortfarande inte fått min beställning. Beställde den för 8 dagar sen.

Lång leverans

Hoppas jag blir nöjd när jag får grejerna

Dålig service/proffision

Det är andra gången som ni har skickat fel produkter åt mig och det är under all kritik. Beställde en löparjacka och fick ett par träningsbyxor.

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner