Filter

Allt gick smidigt och jag fick min beställning.

Smidigt och korrekt.

Bedr�vligt

Mer �n tv� veckor har g�tt utan leverans! I mail svarar f�retaget att det �r p� v�g...

Supersköna Hoka skor

Är så glad över mina Hoka skor. Som tur var kom skorna snabbt så att jag fick testa de snabbt!

Varan skickades aldrig

Best�llde ett par skor som tyv�rr inte skickades, men pengarna har dragits �nd�. Svar 5/10: Har pratat med Budbee och enligt dem �r paketet inte i Sverige �nnu.

helt utebliven kundservice

leveransen var det inga problem med. Men d� storleken var fel beh�ver den returneras. Men det �r helt om�jligt att f� tag i kundservice. har b�de ringt och mailat utan svar.

Alltid lika bra

Alltid lika n�jd n�r jag handlar p� handbollshop.se

V�ldigt n�jd

J�tte glad f�r mina nya handbollsskor.

Best�llde och betalade f�r 2st Kempa skor och fick bara 1 par

Best�llde och betalade f�r 2st Kempa skor till min son ( vit och bl�) och fick bara 1 par. Har �nnu inte f�tt n�got meddelande om leverans av n�sta par eller annan info . V�ntar �nnu ….

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Have not received my delivery after 1 and a half week.

Have not received my delivery after 1 and a half week.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

V�ntar fortfarande p� min retursedel

Saknar retursedel som jag bad om F�r �ver 1 vecka sedan.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

St�r att de �r 2-3 dagars l�ngre leverans.

Som rubriken lyder, men efter ca 8 dagar har jag inte f�tt n�got leveransbesked..

Positivt

Bra skor, ganska snabb leverans

Effektiv återkoppling från kundtjänst

Jag hade lite problem med en retur men fick mycket bra hjälp från kundtjänst. Nöjd!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fick aldrig något det jag beställde

Ena dagen så var ordern skickad, tre dagar senare var ordern avbruten pga något fel.

Fortf. ej fått produkten…2 v senare

Budbee’s fel, helt och hållet.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans!

Bra n�thandel

Bra priser och snabb service.

Perfekt

Bra pris, snabb leverans.

Dålig retur

Svårt att returnera. Måste köa i kundtjänst och be om en retursedel som dom sen glömmer att skicka. 2 veckor senare och har fortfarande inte fått hjälp

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Bra efter att f�tt prata med s�ljare

Hej! Gick inte att best�lla via n�tet, f�rs�kte anv�nda safari men det fungerade inte. Fick bra hj�lp via telefon.

Utmärkt

Bra produkt,bra pris säker betalning och snabb leverans

Bra leverans och retur

Snabb och bra leverans. L�tt att f� tillg�ng till kundtj�nst via mejl, sv�rare p� telefon. Returen tog ett tag att f� bekr�ftad, men l�ste sig bra till slut.

Utm�rkt

Allt var toppen!

Fantastiskt tillm�tesg�ende kundtj�nst

V�ldgt duktiga och g�r allt vad dem kan f�r sina kunder H�gsta betyg

Väldigt bra

Väldigt bra service och kundbemötande.

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner