Filter

Varning f�r detta f�retag. Levererar inte varor som uppenbarligen finns p� hemsidan.

Helt inkompetenta. Best�llde tv� tennisracketar som man lovade skulle komma inom n�gra dagar. Efter massa mail hade efter 30 dagar inget paket kommit. Jag skulle sedan vara tvungen att l�gga en ny best�llning. Fick endast �terbetalning f�r ett racket. Jag l�gger en ny best�llning f�r ett racket denna g�ng. Inget paket kommer och historien �terupprepas. Katastrof! V�ntar nu p� att f� �terbetalning f�r tv� racketar.

Snabb leverans

Allt har fungerat mycket bra med min best�llning

• Skulle du rekommendera oss? Ja

En order gick galant den andra har de varit problem med

Har ett packet i retur som ligger i limbo får ej svar från er hur det går!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Har inte f�tt n�gra varor. Dock betalat

G�tt �ver tv� veckor utan att ha f�tt varorna som best�llts. Kontaktat kundtj�nst utan att ha f�tt svar. Verkar vara ett skojarbolag.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb frakt men saknades varor i paketet.

Saknade varor i paketet. Mailat med kundtjänst två ggr och de skulle kolla var mina saknade varor tagit vägen. Inte hört något tillbaka från dem på 3 dagar nu...

Snabbt och smidigt

Snabbt och l�tt, inga problem, med varken produkten eller transporten

• Skulle du rekommendera oss? Ja

De hade det jag ville ha i lager.

Snabb leverans.

Bra service

Bra o snabb service till rätt pris

Lång leveranstid

Återkommer när/om varan kommer

N�jd

N�jd

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkel och tydligt information under leverans

Jag k�nde inte till f�retaget innan f�r jag �r f�rstag�ng best�llare och �r ganska n�jd.

Snabba

Allt gick smidigt från beställning till leverans.

J�ttebra!

Ett bra st�lle att handla p�!

Nej

Jag har inte f�tt �n

Snabb och effektiv leverans

Enkel best�llningsprocess och snabb leverans.

Ok

Helt ok

Varning! Handla inte av runningshop.se

Sämsta upplevelsen. Kommer inte handla ingen och kommer gå vidare med min reklamation. Runningshop.se ägs av ett Holländskt bolag som tömmer det svenska bolaget på vinst. Vidare är att Runningshop.se frångår svenskt lagstiftning och visar att de har noll koll gällande konsumentköplagen. Avråder starkt att handla hos dessa skojare. Det går inte att ringa till kundtjänsten och personalen i Sverige är väldigt begränsad till vad de kan hjälpa till med.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

I did not received my order

I did not received my order (that I paid for) and I sent an email to know what happened and I go no response

Hyfsat snabb leverans.

Leverans till dörren på några dagar. Synd att det inte gick att välja att få den till ombud så att man kan hämta när man vill.

Tydlig hemsida, snabb leverans

Oklart hur man går till väga om man skulle behöva returnera, eller vad det kostar.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

The only place with real REAs

Incredible REAs of good quality products of known companies. I can find all that I need for me and my family to practice sport.

Suverän service

Snabb och proffsig personal och toppen artiklar.

D�lig returservice

Leveransen tog l�ngre tid �n vi ber�knade. Sen hade vi missat att vi fick ombes�rja returen sj�lva vilket skulle medf�ra att returfrakten blev dyrare �n k�pet s� k�p inget under 750kr hos dem :(

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Mycket bra bem�tande n�r jag beh�vde reklamera

Allt har varit topp!

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner