Filter

D�lig

Jag har inte f�tt tillbaka mina pengar och Det har g�tt �ver en m�nad. Blivit lovad �terbetalning p� datum som ej st�mmer. G�r ej att lita p� kundservice! Brukar inte l�mna omd�men men vill varna andra.

Dåligt upplevelse

Hej . Hur ska jag kunna vara nöjd och jag inte fått min beställning ännu ?? Hur ska jag betala fakturan när jag inte fått varan ännu ?? Fakturan måste betalas den 6/7_2022 . Ni bör ta kontakt med Walley för att skjuta upp betalningsdatum tills jag får min beställning.. ### min beställning nr är 301401049173 Hör gärna av er till mig angående min beställning,tack Mvh Shukur Admer

Dåligt

Svarar inte på kundtjänst. Skickar ingen retursedel trots att jag ringt 2 ggr och mailat.

Snabbleverans

Väntar med kommentarer till nästa beställning

Utm�rkt service

Utm�rkt service och snabb leverans. En sida man kan lita p�

Allt bra

Allt var bara bra

Usel budfirma!

Köpet gick bra men budfirman Budbee har slarvat bort paketet men säger att det är levererat för en vecka sedan. Hittills har jag trots många timmar inte fått rätt på det!

Ej fått leverans

Ej fått leverans

Retur gick till intrum

Beställde skor som inte passade, returnerade dem omedelbart. Har gått över en månad och nu har det gått till intrum för att de inte fixat klart returen trots att de bekräftat att returen anlänt.

Besviken

Jag har lagt in att betalningen ska dras från mitt konto på förfallodagen. Och får ändå en Påminnelse med avgift. Ring mig gärna för jag vet inte om fakturan är fejk. 0763905654

Bra!

Fick det som jag best�llde och inga problem med frakt el tid p� frakten.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans o bra priser

Stort utbud och bra produkter med bra priser

Har ej fått leverans

Svårt att utvärdera när jag inte fått någon produkt levererad än. Beställde 19 juni, det är den 30 juni idag.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Great products, great prices, speedy delivery.

Super happy with the products I ordered - couldn’t find them anywhere else online and the prices were low compared to similar products. I had read some negative reviews regarding service and they advised me to avoid this company but my experience was very positive and I’d happily order from here again!

Snabbt och smidigt.

Förjävla najs affär…

Usel returhantering

Beställde flera olika par skor och returnerade de som inte passade. Detta är nu över 1månad sedan och uppdateringen av min faktura lyser med sin frånvaro. Jag har varit i kontakt med företaget flera ggr, först för att ens få min retur bekräftad. Senare ang min faktura. Fakturan skulle uppdateras inom 20 dagar lovade dom. Det är nu 1 månad sen, så mkt för löftet på hemsidan om 30 dagars öppet köp.

Ingen återkoppling

Hörde av mig dagen efter köpet för att makulera ordern då jag beställde fel storlek. Fick inget återkoppling alls hur det gått så jag ringde igen för att se om köpet var annullerat, har fortfarande inte hört nå fast ni sagt båda gångerna att ni ska kolla och höra av er.

Str�lande bra

Allt gick hur bra som helst. Perfekta sidan f�r handbolls�lskare!

D�lig

Jag har inte f�tt min pengar tillbaka

Lätt att beställa.

Allt fungerad som man förväntar sig av en bra webb-butik

Bra pris

Relativt snabbt svar

V�ntar fortfarande p� leverans

Jag v�ntar fortfarande p� leverans av mina varor

Fungerade utmärkt

Snabbt och smidigt.

Kanonservice

Snabb leverans och jättebra service

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner