Filter

Bra produkter!

Snabb leverans.

Snabb leverans, trevligt bemötande

Tillmötesgående, trots två returer innan jag hittade rätt skostorlek och passform.

Bra skor till bra pris!

Snabbt, tryggt o enkelt

Snabbt och bra - motsvarade förväntningar

Snabbt och bra - motsvarade förväntningar

Negativ.

Lovades snabb leverans s� vi best�llde och trodde vi skulle f� varan snabbt innan vi �kte bort. Nu blev det inte s�, vi har inte kunnat h�mta ut varan eftersom vi �r bortresta. Har inte hittat hur vi kan f�rl�nga uttaget av v�ran.

Bra köpupplevelse

Lätt att beställa och betala. Varan kom inom rimlig tid. Nöjd med min köpupplevelse.

Snabb leverans och billiga sortiment 200 till 300 kr billigare än butiker

Fint o smidig

Bra

Allt är bra förutom krångligt retur

Inte alls bra

Det som vi k�pte sist var inte alls bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Leveransen kommer inte och kundtjänst svarar ej

Allt bra fram till leverans skulle ske. Fick meddelande att varorna skickats men det kommer inget paket. Kundtjänst svarar inte på mail om detta. Nu måste jag driva process. Vågar inte handla här igen.

Långsam ej klar process för byte av skor

Långsam ej klar process för byte av skor

Trist!!!

Best�ller saker som finns i lager men tar m�nga dagar att leverera. Dessutom f�r man bara h�lften..... Ringer o undrar vart resten tog v�gen, ni ska unders�ka saken och h�ra av er, men ingen h�r av sig..... Ringer flera ggr men ingen kan f�rst� varf�r det blivit s� h�r. Ny best�llning g�rs. Till slut kommer det man best�llt. Nej, sk�rpning!!!!

Kundservice

Flera fel och jag som konsument får återförenats mig för att kan inte hänger med. Betalt för varor jag returnerat, men får inte tillbaka pengen, då dem ftf ej svarar ann på mail om detta efter flertal dagar. Ftf ingen respons. Ska de hur lång tid detta tar om jag inte påminner dem som förra ordern bara låg och släpade…

Dålig service

Beställde en vara o mer än 2 v senare kunde den inte levereras

Riktig fotupplevelse

Bra skor och snabb leverans

Kanon

Snabb leverans och bra kl�der!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans men lite problem med betalningen.

Snabb leverans av bra produkter.

Mycket bra!

2 dagars leverans och mycket bra priser. Super!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Har ej f�tt min leverans

F�rut har leveransen kommit som den ska. Nu har den inte kommit alls och inga meddelanden om vart den befinner sig. Jag har best�llt 24 par Nike strumpor som mina barn beh�ver s� sn�lla kan ni f� ordning p� er leverans. Mvh. Besviken mamma

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabbt och enkelt att best�lla

Enkelt att best�lla och snabb leverans

Superbra

Bra hemsida, lätt att söka och hitta det man är ute efter.

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och snabb leverans

Mycket bra bemötande

Mycket bra urval av löpar-artiklar

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket att v�lja p� o snabb leverans.

Bra hemsida och mycket att v�lja p�.

Snabbt och rätt :-)

Bra pris på bra skor.

+460317650038

Om PassaSports.se

Tänj på dina gränser med PassaSports Oavsett om du tränar inför ett lopp, ska spela din första padelmatch eller är med i ett fotbollslag: hos PassaSports har vi det du behöver. Som sportspecialist inom 7 olika sporter vet vi vilket material som hjälper dig att prestera bäst. BEAT YOUR BEST är inte bara vår slogan, det är vårt löfte till dig. Hos PassaSports tror vi att alla kan tänja på sina gränser med rätt utrustning. Vi har den bästa sportutrustningen du behöver för att slå dina personliga rekord. Våra specialister hos PassaFotboll, PassaHandboll, PassaPadel, PassaBasket, PassaVolleyboll och PassaTennis vet vad som fungerar för din sport. Här köper du bara det som verkligen gör skillnad på planen, banan och i hallen. Hitta de bästa must-have-produkterna för löpning hos PassaRunning. Endast det bästa materialet hjälper dig att utvecklas inom din sport. Från skor som passar perfekt till kläder som följer dina rörelser och matchande tillbehör. Allt för din sport. Är du redo att höja ribban? Dyk in i vårt sortiment och upptäck hur rätt material förbättrar dina sportprestationer. Hos PassaSports handlar allt om din nästa personliga framgång.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner