Filter

Otroligt lång leveranstid!

Skulle ha med mig mina produkter till Thailand där jag är bosatt men leveranstiden gick över med 11 dagar. Blev ju inte riktigt som utlovat. Produkten i sig hade jag redan provat ut i butik i provkollektin (Craft spots) så den hade varit samma var jag än hade köpt dom. Efterlyste orden en gång och fick ett trevligt svar. Man får ju inte ha en deadline eller bråttom när man beställer här som jag hade. Konkurenterna lär matcha denna leverans tiden lätt så ingen höjdar första gångs upplevelse.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Grymt!

Snabb behandling. Bra sortiment

Snabb leverans!

Problemfritt, snabb leverans och rätt produkt. Enkelt att spåra paketet.

Bra leverans

Bra priser, bra leveranser

Bra köp!

Snabbt och enkelt!

Toppen!

Mycket bra. Snabb leverans.

Utmärkt

Beställt säkert fem-sex skor härifrån, aldrig varit några bekymmer. Brett utbud av skor, storlekar och färger på de olika modellerna. Har inte beställt skor från någon annanstans de senaste åren.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Allt funkade snabbt och perfekt

Enkelt, snabbt och perfekt på alla sätt

Jag är nöjd.

Helt ok.

Topp

Snabb

Ny men snabb o trygg

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Supersnabb leverans av rätt vara!

Klar o tydlig hemsida m snabb leverans.

Väldigt nöjd

De skor jag beställt kom snabbt, bra kvalitet på skorna. Helt rätt storlek. Allting var bra. Beställde Asics löparskor och skorna var ca 400 kronor billigare hos running diarect. Kommer att beställa från running direct igen och har rekommenderat mina vänner att göra samma.

Superbra

Supernöjd med springskor

Överträffar mina förväntningar!

Själv är jag skeptiskt till att handla hos nya företag som jag inte känner till, i regel då så handlar jag alltid på faktura vilket gick men tyvärr så måste det göras kreditupplysning via walley men var värt det då jag fick det jag hade beställt utan problem! Priset går då verkligen inte att klaga på så kommer definitivt handla fler gånger!

Bra

Bra quality

Levererar enligt förväntan

Första gången jag handlar här och de hade fler färger och storlekar än andra.

För små skor

Bra saker, men tyvärr var skorna alldeles för små så de är på väg tillbaka till er. Men elektrolyterna får 5 tummar upp

Perfekt

Snabb service och leverans

Snabb leverans.

Jag har gjort ett antal beställningar och alla har fungerat lika bra.

Snabb o korrekt leverans

Bara positivt!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Sjukt snabb leverans utan krångel!

Beställde tisdag 21:00 och på torsdag förmiddag kunde jag hämta ut mitt paket! Ett stort plus är att de hade Asics superblast 2 som är utsålt överallt (iaf i min storlek) så ennpositiv överraskning att det gick så fort men också att de hade skon på lager. 10/10 inget att anmärka!

Varan kom fram fort

Bara någon dags väntan från Europa

Bra

Snabb leverans!

Snabb leverans

Bra produkt

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner