Filter

Perfekt

Snabb leverans, bra pris, fraktfritt

Fantastisk

I really liked my new shoes

Bra leverans

Bra erfarenhet både gällande leveranstid och returhantering.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Perfekt utbud och snabb leverans

Lätt hitta det jag söker och få det levererat snabbt och till konkurrenskraftiga priser!

Snabb leverans

Beställer ett par löparskor igen till min dotter, passar på när det är rea. Snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

The picture is not the product

I received a wrong product. The picture was for another jacket and I bought it then I received another jacket

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Skorna är bra i vått mark.

Jag fann skor som passa till det jag skulle använda dem till.

Rekommenderar

Går ofta hit och tittar då de både har bra priser men även större storlekar.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Så bra nätbutik, bra produkter, bra service❤️

Här kan man känna sig trygg att handla, här kommer kunderna först!!!

Snabbt billigt, fraktfritt

Snabb leverans, 30% billigare än i fysisk butik, lätt att betala vi Klarna. Varan motsvarar bild o beskrivning.

Smidigt

Nöjd kund

Snabba leveranser

Varje gång jag beställt har leveransen kommit snabbt och produkterna är som förväntat.

Snabb leverans

Snabb leverans och bra pris

Bra företag/dålig produkt

Företaget är jag inge missnöjd med men produkten har gått sönder efter bara 3-4 ggr jag haft dem på mig...... Å detta är andra paret som går sönder på precis samma ställe (sulan har släppt).

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra pris och snabb leverans!

Allt funkade bra. Bra pris och snabb leverans!

Effektiv hantering

Väntar på returbekräftelse

Bra skor men dålig kundtjänst. Efter snart två veckor sedan skickat ett par skor i retur men ingen återkoppling eller återbetalning

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Väldigt bra

Grymma skor . Bekväma och snabba .

Dom var för små

Har skickat tillbaks dom för en vecka sedan har ni inte fått dom räkningen är kvar på klarna såg jag MVH Marie

Priset var rimliga

Jättefina bekväma skor och snabb leverans

Smidigt

Snabbt och smidigt. Jag är nöjd!

Snabb leverans

Snabb leverans men inte så låga priser eller möjlighet att göra fynd

Mycket bra

Mycket bra

Bra

Skorna är för små. Vill ha hjälp att sända dem tillbaka. M.v.h Ekikiili41@gmail

Exemplarisk support!

Var i behov av supportens hjälp och fick helt suverän hjälp! Snabba leveranser och bra priser!

+460317650038

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på PassaRunning försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner