Filter

RunningDirect gjorde allt rätt. Bra med info innan leverans!

Dessvärre läste inte transportbolaget till vilken adress jag ville ha leveransen så det blev lev till fakturaadressen vilket gjorde det lit krångligt för mig. Men nu har jag ett par jättebra skor för träning!

Nöjd

Enkelt att navigera och nöjd med min upplevelse på siten.

Bara Bra!!

inga problem!!

Smidigt

Inga konstigheter. Enkelt och bra!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Superbra utbud och snabb leverans

Skor

Är såååå nöjd. Så snabb leverans så man blir glatt överraskad. Det blir fler köp.

För liten i storlek.

Storleken är otroligt för liten.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans

Aldrig handlat tidigare Men snabb leverans på varan och inget krångel Bra

Bra skor till bra pris

Toppen

Har endast beställt en gång från ert företag. Väldigt bra och snabb leverans. Mycket bra springskor har jag köpt till bra pris.

Snabb leverans!

Första gången

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Lätt att beställa skor hos Rönninge

Jag beställde HOKA Bondi 8. Dom har den bästa dämpningen. Har olika,HOKA modeller.Bra skor

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra upplevelse som vanligt.

Brett sortiment snabba leveranser och bra priser mvh micke.

Bra pris. Smidig hantering

Bra

Nöjd och mycket prisvärt

Fungerade utan problem!

Snabb leverans

Smidigt och snabb leverans. Nöjd !

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt och smidigt,fick nya skor på ett par dagar

Var enkelt att beställa och snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra urval och snabb leverans

Tror inte jag köpt något innan. Googlade på det jag var ute efter och det fanns här.

Lång leveranstid

Beställde på RunningDirect eftersom det stod att paketet skickas innan kl 13 nästkommande dag, vilket gav illusionen av att paketet skulle komma fram snabbt. Stod dock inget tydligt om att paketet skickas från Holland, så det tog en hel vecka att få varan och då hade jag tyvärr ingen användning för varan längre.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Billigt och snabb leverans

Köpte hoka sneakers som jag är jättenöjd med det var till hälften av prisen än på andra hemsidor

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans men långt bort

Leverades inom ett par dagar och är nöjd med produkten. Kom dock till DHL punkt på andra sidan stan, fanns närmare ombud till mig.

Bra produkter till Bra priser

Bra hemsida med bra produkter och bra information

Töppen bra!

Snabb å bra service!

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner